23 gün once normal dogum yaptım aklima geldikce korsede taktim ancak ayni dertten mizdaribim bende de hamile gobeginden biraz kaldıHanımlar göbeğiniz ne durumda.
20 gün oldu sezeryan olalı göbeğim hala duruyor.
Ne bağlaya biliyorum nede korse takıyorum
Beni sıkıyor hala ameliyat yerim ağrıyor
Korse takmayı denedim Ama karnım göbeğim ağrıyor sancı yapıyor.
Göbek kendiliğinden gitmiyor mu.
Ne kadar zaman sonra göbek kaybolur.
20 günde gitmedi ise dururmu sizce.
Yanı tamamen durmuyor göbek Ama Var Yani ortada belirgin bir göbek. Sizin nasıl.
Sordın mı çevrene ne kadar sürede geçiyor. Yada kalıyor mu korse yazmayınca23 gün once normal dogum yaptım aklima geldikce korsede taktim ancak ayni dertten mizdaribim bende de hamile gobeginden biraz kaldı
Benim de hafif car. 40 günü geçti. Korse de bir kac gun kullandım. Ama aklıma geldikçe takıyorum. Yavaş yavaş azalıyor merak etme. Bir kaç aya inecektirHanımlar göbeğiniz ne durumda.
Yanı tamamen durmuyor göbek Ama Var Yani ortada belirgin bir göbek. Sizin nasıl.
Benim ki 2 3 gün de geçti canım sabret ben de delirme noktasına gelmiştim ama geciyo az daha sabret canımDoktorun verdiğicalpolden verdim şu an ağrısı vardır diye düşünüp 2. Gün ama hala huzursuz aşırı sebepsiz ağlıyor yine tam düzeldi diyordum ataklarıyorgunluktan ayağım elim uyuşuyor artık..
İnşaallah canım yaa. Umarım inerBenim de hafif car. 40 günü geçti. Korse de bir kac gun kullandım. Ama aklıma geldikçe takıyorum. Yavaş yavaş azalıyor merak etme. Bir kaç aya inecektir
Ben kullanıyorum anne yanı yatağın içinde koltuğa falan da koyduğumda onunla koyuyorum kusan bir bebeğin varsa güzel yoksa olmazsa olmaz değilKızlar reflu yatağı kullananlar var mı aranizda
Ya sanırsam bebeğim de reflu var. Süt hep ağzına ve burnuna geliyo sürekli burnu tikaniyo. Gaz problemi çok yok çıkarıyoruz ama gece tıkanır gibi oluyo korkudan uyuyamiyorumBen kullanıyorum anne yanı yatağın içinde koltuğa falan da koyduğumda onunla koyuyorum kusan bir bebeğin varsa güzel yoksa olmazsa olmaz değil
Merhaba, teşekkür ederim, evet sağlıkla kucağa aldıktan sonra her şey geride kalıyor gerçekten. Şükürler olsun bu sefer travmatik bir durum olmadı, o bile yetti bana.Ben ara ara sırf size bakıyordum meraktanHayırlı uğurlu olsun. Gözünüz aydın. Sağlıcakla kucağınıza aldığınız için çok sevindim. Sancı süreniz uzunmuş ama olsun nihayete erdi.
Birkaç soru sormak isterim size. Epizyo için bilgi verdiler mi yani o sırada şu şu sebeplerle açmamız gerek diye ve neden açıldı? Epizyo aynı yerden mi açılıyor yine? Bu konuda sizinle aynı düşünüyorduk merak ettim
Ben de almadığıma pişman oldum. Nerdeyse 2 aylık olacak almam artıkYa sanırsam bebeğim de reflu var. Süt hep ağzına ve burnuna geliyo sürekli burnu tikaniyo. Gaz problemi çok yok çıkarıyoruz ama gece tıkanır gibi oluyo korkudan uyuyamiyorum
Ben de nöbetçi doktor olduğu için aceleci olduğunu düşündüm şu an. Kilosu da evet iyiymiş haftasına göreMerhaba, teşekkür ederim, evet sağlıkla kucağa aldıktan sonra her şey geride kalıyor gerçekten. Şükürler olsun bu sefer travmatik bir durum olmadı, o bile yetti bana.
Epizyoyu ayni yerden aynı boyda açtı doktor. Bebek çıkınca epizyo var mı diye sordum, acmak zorunda kaldım bebeğin başı büyüktü dedi ama yalan tabi, bebegimin baş cevresi 35.5 cm, kendisi 3500 gram. Ikınma süreci de uzun değildi, nöbetçi doktordu, sadece çabucak bitirip gitmek istedi işte. Benim bu seferki şanssızlığım yeni taşındığım bir ülkede dilini hiç bilmediğim insanlarla ingilizce anlaşmaya çalışmak oldu. İletişim en büyük stresimdi. O yüzden taleplerimi de düzgün anlatamadım, müdahaleleri de takip edemedim. Siz ikinci doğumda takipli oldugunuz doktorla önden konuşabilirseniz aynı sorunu yaşamazsınız diye tahmin ediyorum.
Ne kadar çok emzirirsen o kadar çabuk iner çünkü rahim kasların emzirdikçe kasılır. Benim ilk doğumda 2 ayda göbek baya azalmıştı. Şimdi benim de 21 gün oldu. Hala biraz göbek var. Aşağıyı yeni yeni görmeye başladımHanımlar göbeğiniz ne durumda.
Hamileyken gobekten zor temizlik yapiyorduk simdi baska sebeplerden yapamiyoruzNe kadar çok emzirirsen o kadar çabuk iner çünkü rahim kasların emzirdikçe kasılır. Benim ilk doğumda 2 ayda göbek baya azalmıştı. Şimdi benim de 21 gün oldu. Hala biraz göbek var. Aşağıyı yeni yeni görmeye başladım
Avrupada öyle evet, doğumlar mümkün mertebe doğal. Biz ev doğumlarının bile yasak olduğu garip bir ülkedeyiz malesef.Ben de nöbetçi doktor olduğu için aceleci olduğunu düşündüm şu an. Kilosu da evet iyiymiş haftasına göreBence en mühimi travma olmaması zaten. Benim gözümde epizyo falan yok, bir bilsem travma olmayacak açılsın ama işte bilemiyoruz maalesef travmanın nerden geleceğini.
Yurt dışına yerleştiniz demek Hayırlı olsunOrada epizyoya gerekli olmadıkça sıcak bakmıyorlar diye duymuştum ama yanlış bilgi miymiş yani, belki ülkeden ülkeye değişiyordur tabi
Ben sleepy kullanıyordum 2 beden küçük gelmeye başladı, molfixin pure&soft olan bezini sipariş ettim 3 numara. Henüz gelmedi ama yorumları iyiydi yeşil paket molfixten daha doğal ve yumuşakmış içimolfix bebek bezi kullanan var mi varsa memnun musunuz? ya da onereceginiz bebek bezi var mi? Su an sleepy kullaniyoruz ama 2 numaraya gececegimde acaba baska marka mi alsam diye dusunuyorum prima dusunuyordum biraz pahali geldi
kullaninca bana da tekrar yazarsan sevinirim canimBen sleepy kullanıyordum 2 beden küçük gelmeye başladı, molfixin pure&soft olan bezini sipariş ettim 3 numara. Henüz gelmedi ama yorumları iyiydi yeşil paket molfixten daha doğal ve yumuşakmış içi
Yok canım nerde aşağıyı görmek. Ben göremiyorum.Ne kadar çok emzirirsen o kadar çabuk iner çünkü rahim kasların emzirdikçe kasılır. Benim ilk doğumda 2 ayda göbek baya azalmıştı. Şimdi benim de 21 gün oldu. Hala biraz göbek var. Aşağıyı yeni yeni görmeye başladım
Biz de sleepy 3 numaraya geçtik, çok almadığım halde elimde 2 numara kaldı. Oğlumun poposu yara oldu 1 ay önce, doktor ıslak mendili bırak temizleme mendilini ıslatıp kullan dedi, bezi değiştirme dedi ama ben de Molfix denemek istiyorum. Her değiştirmede sudakrem sürüyorum.molfix bebek bezi kullanan var mi varsa memnun musunuz? ya da onereceginiz bebek bezi var mi? Su an sleepy kullaniyoruz ama 2 numaraya gececegimde acaba baska marka mi alsam diye dusunuyorum prima dusunuyordum biraz pahali geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?