2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım ben gece gördüm ama bebiş durmadı yazamadım. Dün çekildi bizim kalça ultrasonu. Çocuk doktoru yönlendirdi bizi öyle yaptırdık. Özelde yaptırdık 200 küsür lira aldılar. Ama önemliymiş yaptırmanı tavsiye ederim. Ben de bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum bir tane kadın gördüm.doğuştan kalça çıkıklığı olan çok zor yürüyordu. O zaman anladım ne kadar önemli olduğunu. Rabbim hiçbirimizin evlatlarında çıkarmasın hiç bir sağlık sorunları olmasın inşallah. Küçükken tedavisi var en azından.

Ay ne güzell bizim de öyle olacak ozaman

Kalça ultrasonu için çocuk bölümü radyolojiden randevu alınacak sanırım bizim daha zamanımız gelmedi ama yaptiracagim

Kızlar çok şükür dünden beri rahat uyuyoruz muskat cevizinin gerçekten faydasını gördüm 12 saatte bir verdim denemek isteyen arastirabilir
Canim muskat cevizi özellikle 2. Yaş alti çocuklara verilmemesi gerekiyor diye biliyorum yetişkinlerin bile günlük fazla kullanmamasi gerekiyor Biraz fazlaya kaçarsan çok zarari var kullancaksan bile nadiren kullan bence.

Owli korse alanlar duzenli kullandiniz mi ne kadar takiyorsunuz ben bugun ilk kez taktim pek ise yarar gelmedi ozellikle alt gobege faydasi yok sanki

bence kalca ultrasonu cok onemli canim yaptir. Kuzenimin kizinda kalca cikikligi vardi tedavi oldu duzeldi gec kalmamak lazim.

Canim muskat cevizi özellikle 2. Yaş alti çocuklara verilmemesi gerekiyor diye biliyorum yetişkinlerin bile günlük fazla kullanmamasi gerekiyor Biraz fazlaya kaçarsan çok zarari var kullancaksan bile nadiren kullan bence.
Canim öyle denilmiş biliyorum zaten çok az veriyorum hiç uyumadigi için damla filan ise yaramiyomus nadir kullanırım Obi kasık sütün içinde zaten iki üç parçacık var o bile ise yariyomus

Belkide gercekten öyle bilemyorum inan cok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…