2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar moralim cok bozuk.belki okumussunuzdur daha once de yazmistim benim ufaklik 3.bebegim surpriz oldu bizim icin 10 haftalikken ogrendikhic aklimizda yokken.bizim baba biraz huysuz en ufak mizildanmasinda bana sarar hemen bu aralar huzursuz meme emerken bile huysuzlaniyor sutlu nescafe iciyorum neymis ondan oluyomus kirk defa soyleniyorda soyleniyor beni deli ediyo benim esimle coxuk buyutmek cidden zor surekli herseye karisir en ufak hastaliginda hep beni suclar Allah biliyor ya o yuzden de hic dusunmedim istemedim 3.yu sizinkilerde boyle miAllah yardimcim olsun

Çok teşekkür ederim

Bende sansa aldım gayet rahat ve sevdi benimkide.Oda bende mutluyuz şimdilik güzel bir ürün bencede gerekli canım .güzel günlerde kullansınlar inşallah

Bende aldım sonunda joie şansa epey kullanışlı ve güzel oda bizde rahat ettik

Allah yardimcin olsun zor gerçekten bizimde ilk bebekte öyleydi hatta daha da kötüsü herseye karistigi gibi bebek aglayinca felan hemen gelir alirdi elimden sanki ben bakamiyomusum gibi bu yuzden ilk bebegimde ne anneligimi bildim ne de bebegime alisabildim. Ama şimdi pek karışmıyor sadece arada acaba doydumu acaba üşümüş olabilirmi diyip susuyor. Onu da gormezden gelmeye çalışırım yoksa yinr olan bana oluyo. Ilkinde sütüm kesildi kafama taka taka. Kafana hic takma yani bosver konussun eşin inan degmezler sen bebegin le keyfine bak. Simdiki aklim olsa ilk bebegimde de takmazdim ben

Çok üzüldüm eşinizle olan duruma.
ama birşey yazmak istedim bende dışarıdan bir kahve aldım sütlü benim kız gecesine berbattı. Dikkat edin gerçekten süt alerjisi olabilir. Bugün hatta onun için randevu aldım doktora götüreceğim. İlişkili olabilir huzursuzluğu. Takip edin.
bazı erkekler öyle çevremde görüyorum eşimde aslında öyle yani mesela oda benim Türk kahveme takmıştı hamileyken. O bebeğin benimde evladım olduğunu en az onun kadar hatta karnımda canımı taşıdığından ondan daha fazla düşüneceğimi, bu şekilde kendimi yetersiz hissettirdiğini söyledim. Birkaç sefer de büyük oğlum daha 23 aylık onun elindeyken düştü oynarken kafasını vurdu hep onunlayken açıkçası bende neden dikkat etmiyorsun diye suçlar şekilde üstüne gittim çok üzüldü. Bak dedim gördün mü kimse evladına bilerek kötülük yapmaz. Bende sana mı sarayım. Bıçak gibi kesildi.

Hanımlar belki burda paylaşmamın yeri değil ama sizinle paylaşmak istediğim birşey var.
Bir çoğunuz biliyor 1 yıldır Almanya'ya geldim.
Eşim ile Türkiye'de evlendik buraya geldim onun için.
Biraz geç evlendim kısmet olmadı.
Artık bir yuvam oldu çok şükür bide kızım oldu Rabbime bin şükür.
Gece eşim ile kavga ettim ve bu sebep ile ilk kavgamız değil.
Eşim sabah saat 10 da işe gidiyor gece 10 da geliyor.
Döner işinde çalışıyor şartları epey zor falan.
Bizim sorunumuz eşim işten eve gelince TV izliyor. TV izler iken Asla duymuyor sağır oluyor resmen.
Bir sıkıntımı paylaşsam duymuyor.
Yada birşey konuşsam
Üstüne benimle kavga ediyor. TV izlerken benimle konuşma ben seni dinlemek istemiyorum diyor.
Mesela bir sıkıntım var anlatıyorum duymuyor ben kızınca boş konuşuyorsun diyor.
Ama bu hergün öyle.
Telefona bakıyor yada tv izliyor.
Asla ve asla beni duymuyor Ve asla konuşmamı istemiyor.
Ben burda yabancıyım Almancam yok.
Kimsem yok burda.
Akşama kadar onu bekliyorum.
Eve gelince onunla konuşma ihtiyacı duyuyorum.
Yanlış anlamayın
Dır dır eden biri değilim.
Geveze değilim.
Ama eşim tamamen konuşmamı istemiyor.
Dün gece bende ona yemin ettim
Dedim sen haklısın
Namus şerefim üzerine yemin ettim
Artık eve gelince hasta olsam düşsem derdim olsa sevincim olsa seninle paylaşmıcam
Sen haklısın başından beri SENİ dinlemek istemiyorum eve gelince TV izlemek istiyorum diyorsun huzur böyle buluyorsun ben neden hep ısrarla seninle konuşma ihtiyacı duyuyorum kı dedim.
Birde bana sürekli böyle yaparsan eve gelmem başka bir yol bulurum kendime diye beni tehdit ediyor.
Ya TV izlerken ben evde yokmuş gibi susucam yada o kendini dışarıya verecek. Ve elime bir ip aldım kendime bir hırka örücem oyalanmak için.
Bu arada eşim uyuyana kadar TV izler böyle birkaç saat değil.
Ya maç izler TV De.
Yada dizi izliyor. Onunla susup izlememi istiyor.
Sizce yemin ettiğim gibi onun istediği gibi evin içinde bir başıma susmam mı gerekiyor.

Eşin hep mi böyleydi bilmiyorum ama sana tek tavsiyem acilen dil öğrenmen. Hem kursa gidince sosyalleşirsin yeni arkadaşlar edinirsin hem psikolojin içinde iyi olur. İleride çocuğun okula başladığında derslerinde de yardımcı olabilirsin. Bulunduğun ülkenin dilini bilememek çok zor bence kendini bu yönde geliştirmelisin. Eşine gelince konuş yada konuşma diyemem ama sen konuşmayacağım dediğinde ne dedi burası önemli. Bir de sadece konuşma konusunda mı sana böyle davranıyor yoksa genel olarak mı ilgisiz?

Canım ben okula başladım. Hamile olduğum için bana artık gelemezsin dediler.
Şimdi ise kızım 3 yaşına gelene kadar okula gidemem. Almazlar beni kural böyle. Kızımı kreşe verene kadar beklicem.
Eşim işe gidince arar hergün.
Eve gelince bana yemek getirir.
Hediye alır.
Tamamen ilgisiz değil.
Ama ben sezeryan oldum kızımda Birgün bana bir yemek yapmadı. Bir ilaç vermedi.
Evde kendime ben baktım işe gitti izin almadı.
Ben söylediğim zaman. Bir daha çocuk getirme ben sana bakamam dedi.

Hepimizin Allah yardımcısı olsun.
Benim eşimde bebeğimin her ağlamasına bahane arar.
Yok bu tulumu giydi ondan yok bu şapkanın şurası huzursuz ediyo falan.
Onun söylediği şey ağlamasına çare olacak zannediyor.
Bu arada beni geriyor farkinda değil.
Konu bebeğim olmasa başka bişey olsa al sen ilgilen der anında bırakırım ona
İnan bende Ya Sabır çekiyorum icime atiyorum.

biz sünnet oldukk teyzoşlarr
Allah damatlığını da göstersin. Biz de pazartesi günü olacaktık pipisi pişik olduğu için olamadık. Nasıl oluyor zor oldu mu ben korkuyorum. Pipi şişiyormuş biraz. Fobi oluştu bende. Haftaya falan olacak bizimki de ama korkumdan erteleyesim geliyor.

Kızlar kanguru kullanan var mı aranızda? Ben almak istiyorum ama hangi marka model almalıyım karar veremedim. Ergo baby, neko ve Solomom tavsiye edilmiş en çok. Bunları kullanan memnun olan var mı

Kızlar kanguru kullanan var mı aranızda? Ben almak istiyorum ama hangi marka model almalıyım karar veremedim. Ergo baby, neko ve Solomom tavsiye edilmiş en çok. Bunları kullanan memnun olan var mı
Ergobaby 360 kullandım. Çok rahat ama çok kalın. Alırsanız yazın kullanamazsınız. Bu sizin için sorun olmayacaksa çok güzel bir ürün.

Doktora gittim gaitadan baktılar süt alerjisi yok. Ama laktoz oranı yüksek olduğu için huysuzluk gaz muhakkak yapar dedi. Aklınızda olsun siz yine de eşinize söylemeyin ama olabilirmiş bi içmeyin birkaç gün gözlemleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…