Rica ederim ne demek. Günde iki öğün besleniyorum. Öğün zamanı gelmeden yemek istediğim bir şey olursa son öğünümün üstünden 4 saat geçmesini bekliyorum. Her öğünde petekli bal yiyorum. Her gün bir çay kaşığı rezene, kimyon, nane, çörekotu tüketiyorum, bazen çay şeklinde bazen dogrudan yutarak. Tahin, hurma, çiğ kuruyemiş ya sabah ya aksam en az bir öğün mutlaka yiyorum. Haftada en az iki kere küçücük bir parça da olsa kemikli koyun eti ile pişmiş yemek yiyorum. Kabızlığı önlemek için her gün bir öğünümü ya meyveyle yapıyorum ya da kahvaltıya bol meyveyle başlıyorum. Siyah çay perhiz listemde, onun yerine tarçın, karanfil, rezene, nane, kekik ve kimyon tohumundan karışımlar yapıp çay hazırlıyorum. Inek eti, mercimek, süt ürünleri, sirke, kuru fasulye perhiz listemde. Oğlumun kırkı çıkana kadar pirinç, baklagiller, kış sebzeleri, domates, salatalık ve soğuk mizaçlı meyveleri de minimum miktarda tüketiyorum. Instagramda @ beslenmededektifi sayfasında eski gönderiler arasında sıcak gıdaların da listesi var bakabilirsiniz.