Kızlar oğlum manavdan domates çalmış annemle manava gitmişlerdi, annem domates seçerken o da almış bi tane ve annem çok sonra kasapta farketmiş Eki Görüntüle 2928053
Benimde gitmiyor ama bende duygusal açlık var tutsam çok kolay gidecek ama siinirden sıkıntıdan yiyorum ve bi arkadas banada tekrar hamile misin diye sordu o pişkin pişkin sorunca bende pişkin pişkin cevap verdim yok bebek değil göbek hani hep evde olunca gitmeyen göbek diye
Kzılar biz dün gece acillik olduk oglum üşütmüş. Büyük açılışı yaptık dogalgazlar acıldı . 300 tl hastaneye ödedim hastaneye giden parayı dogalgaza verırım daha iyi.
Benimde gitmiyor ama bende duygusal açlık var tutsam çok kolay gidecek ama siinirden sıkıntıdan yiyorum ve bi arkadas banada tekrar hamile misin diye sordu o pişkin pişkin sorunca bende pişkin pişkin cevap verdim yok bebek değil göbek hani hep evde olunca gitmeyen göbek diye
Kzılar biz dün gece acillik olduk oglum üşütmüş. Büyük açılışı yaptık dogalgazlar acıldı . 300 tl hastaneye ödedim hastaneye giden parayı dogalgaza verırım daha iyi.
Kesınlıkle hasta olmasınlar insan dayanamıyor . Bazen dıyorum rabbim büyük acılar vermesin azcık canları acımasına bile dayanamıyoruz . Rabbim sma hastası bebeklerın annelerıne güc kuvvet versin
Gece kötü geçti ama bu gün iyi gbi canım antibiyotik vermedım inş gerekte kalmaz doktor cok kotu olmazsa verme dedi . Bende kahvlatısına sarımsak ezdim koydum