Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlarrrr....keseyi gördük çok şükür.....doktorum erken yumurtlamissin dedi ben betayı 3000 lerde görünce korkmuştum. Sorun yokmis. Cok sukur. Bin sukur. 10 gün sonraya gel dedi.
Kizlarrrr....keseyi gördük çok şükür.....doktorum erken yumurtlamissin dedi ben betayı 3000 lerde görünce korkmuştum. Sorun yokmis. Cok sukur. Bin sukur. 10 gün sonraya gel dedi.
LLylaylmz brnbrr
merhaba arkadaşlar hepinizin hamileliği şimdiden hayırlı olsun inşallah pes pese guzel haberler alırsınız arkadaşım siteye bugün üye oldum rabbim nasip ederse aralik annesi olcak bir bos gebeliği olduğu icin korkulari var ben anlattim ama birasi ona daha iyi gelecek burdaki diger anne adaylarıyla konusmak arkdsm leylayi etikeledm sayfayi bulmasi icin konu sahibi siaidr etiketledim bilgirini verince sayfaya eklersiniz ❤
Bugün hastaneye gittim, elimden geldiğince tüm önlemlerini aldım. Hastane bomboştu ve çok titiz çalışılıyordu. Girişte ateş olcumü yapildi. Normalde tıklım tiklim olan tüp bebek bölümünde ben dahil 2 kişiydik sadece. Allah'a şükür keseyi gorduk bugün. Doktor 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.