2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ya canım doktorum sey demişti mesane bebekten dolayı sıkıstıgı ıcın taamamen boşalması zor oluyor o yuzden enfeksıyon oladabilir. suyu ne yap et bol bol tuket dedi gerçi su içemeyenler için zor ama içebiliyosan tek cozum bu heralde sabahları ben de kotu oluyorum gece kalkmadıgım ıcın bide o tuvalet baskısı midemi de bulandrıyo

Benim de 3 gündür sabah bulantım filan yoktu gün içerisinde de yoktu. Haliyle korktum niye yok filan diye galiba biraz da psikolojik. Dün gece de eşimle konuştuk acaba yine bir şey mi oldu diye mide bulantım filan kesildi dedim. Bu sabah kalktım ve sırf safra kustum ve eşim dışardan sesimi duymuş. Şimdi de biraz iyiyim eci supurdum sildim mutfağı topladim. Sadece çok belim ağrıdı. Insan iyi olunca bile korkuyor. Neden iyiyim diye. Ben de salı günü gidicem inşallah ger şey yolundadir

Elimden geldiğince su iciyorum bakalım inşallah enfeksiyon yoktur.

Gerçekten öyle, kaç gündür burada konuşuyoruz bulantılar hergun olmayabilir, geçebilir diye ama yine de endişe ediyorum neden bulanmiyor bugün diye. Bir de normalde yüz üstü yatmayı çok severim ama alışmak için sol tarafima yatıyorum. Heralde kendimi çok kasıyorum yüz üstü donmeyeyim diye sabah sol tarafimda kalkıyorum ama sabah kalkınca bel ağrım oluyor gün içinde geçiyor kendiliğinden.

ya su yuzustu yatmaya ben cozum bulamadım ya derin uykuda donuverıyorum hemen, korkuyorum sabah uyanınca da bu sefer bi posta panikle gecıyo

Kızlar burda tek yumurta ikizlerine hamile bir arkadaş vardı kimdi o ? Aradım ama bulamadım

di mi ya ne zararı olacak :))) ya gercı karnı cıkmaya baslayan var mı ben de yok hala bişi?
Doktor bana da istediğin gibi yat zaten ilerde Karnın sana müsade etmeyecek demişti . Ben ama öğrendiğimden beri yatmıyorum karnımda hep bir şişlik hassasiyet var .

Ac karnına içmek mümkün değil zaten anında etkiye tepki yapıyor keşke icebilsem içim yanıyor sabah kalktığımda icememek co
Mantıklı canm bende deneyeyim o şekilde biran önce geçsin bu günler çok kötü olm
ben de 1.5 luk şişe kullanıyorum, koliyle alıyoruz. ne içtiğimi bileyim diye. ama bu hafta su içsem kusuyorum. agzıma lokma atamıyorum. bir de idrarda enfeksiyon cıktı, su içemeyince o daha da korkutuyor.
Bende idrar yolu enfeksiyonu dan korkuyorum bazen yanma oluyor hepten tedirgin oluyorum en az 2 lt icmek gerekiyor bende sizin gibi koliyle alayım damacana tadiyor gibi de geliyor bana bu ara

di mi ya ne zararı olacak :))) ya gercı karnı cıkmaya baslayan var mı ben de yok hala bişi?
Benim çıktı canm hamile göbeği olduğu da belli yinede yüz üstü yatıyorum canm nasıl isterse ilerde yatamiycaz sindi rahat rahat yatalım

Canim bende matara aldirdim mataraya doldurup iciyorum hem nekdr ictiğimi bliyorum bide surekli yanimda tasiyorum icmeye calisiyorum zorla

Viking markasının wc temizleyicisi var onu kullan derim. Kokusu çok ferah hiç rahatsız etmiyor hem de güzel temizliyor.

Patates kızartması çoğu kahvaltıda yediğim doyirucu tek şey. Zararlı mı o da
Alayım canin bundan sonra
Patates kizartmasi biber hersey yiom ben

Aldigin vitaminler ,takviyeler falan su ile bebeğe ulaşıyormuş. Doktorum 3 litre önerdi. Eğer spor yapmışsam ya da sıcaklarda 4 litre de içebilirsin dedi. Benim de midem bulanıyor o yüzden yudum yudum içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…