Sabahları ben de idrara aşırı sıkışmış uyanıyorum ya,gece kalkmiyorum hiç ama sabah wcde resmen mesanem agriyor aşırı doluluktan. İdrar yolu enfeksiyonu vardır diye korkuyorum açıkçası randevum Çarşamba günü o zamana kadar beklesem sorun olur mu bilmiyorum.
ya canım doktorum sey demişti mesane bebekten dolayı sıkıstıgı ıcın taamamen boşalması zor oluyor o yuzden enfeksıyon oladabilir. suyu ne yap et bol bol tuket dedi gerçi su içemeyenler için zor ama içebiliyosan tek cozum bu heralde sabahları ben de kotu oluyorum gece kalkmadıgım ıcın bide o tuvalet baskısı midemi de bulandrıyo
Benim de 3 gündür sabah bulantım filan yoktu gün içerisinde de yoktu. Haliyle korktum niye yok filan diye galiba biraz da psikolojik. Dün gece de eşimle konuştuk acaba yine bir şey mi oldu diye mide bulantım filan kesildi dedim. Bu sabah kalktım ve sırf safra kustum ve eşim dışardan sesimi duymuş. Şimdi de biraz iyiyim eci supurdum sildim mutfağı topladim. Sadece çok belim ağrıdı. Insan iyi olunca bile korkuyor. Neden iyiyim diye. Ben de salı günü gidicem inşallah ger şey yolundadir
ya canım doktorum sey demişti mesane bebekten dolayı sıkıstıgı ıcın taamamen boşalması zor oluyor o yuzden enfeksıyon oladabilir. suyu ne yap et bol bol tuket dedi gerçi su içemeyenler için zor ama içebiliyosan tek cozum bu heralde sabahları ben de kotu oluyorum gece kalkmadıgım ıcın bide o tuvalet baskısı midemi de bulandrıyo
Benim de 3 gündür sabah bulantım filan yoktu gün içerisinde de yoktu. Haliyle korktum niye yok filan diye galiba biraz da psikolojik. Dün gece de eşimle konuştuk acaba yine bir şey mi oldu diye mide bulantım filan kesildi dedim. Bu sabah kalktım ve sırf safra kustum ve eşim dışardan sesimi duymuş. Şimdi de biraz iyiyim eci supurdum sildim mutfağı topladim. Sadece çok belim ağrıdı. Insan iyi olunca bile korkuyor. Neden iyiyim diye. Ben de salı günü gidicem inşallah ger şey yolundadir
Gerçekten öyle, kaç gündür burada konuşuyoruz bulantılar hergun olmayabilir, geçebilir diye ama yine de endişe ediyorum neden bulanmiyor bugün diye. Bir de normalde yüz üstü yatmayı çok severim ama alışmak için sol tarafima yatıyorum. Heralde kendimi çok kasıyorum yüz üstü donmeyeyim diye sabah sol tarafimda kalkıyorum ama sabah kalkınca bel ağrım oluyor gün içinde geçiyor kendiliğinden.
Gerçekten öyle, kaç gündür burada konuşuyoruz bulantılar hergun olmayabilir, geçebilir diye ama yine de endişe ediyorum neden bulanmiyor bugün diye. Bir de normalde yüz üstü yatmayı çok severim ama alışmak için sol tarafima yatıyorum. Heralde kendimi çok kasıyorum yüz üstü donmeyeyim diye sabah sol tarafimda kalkıyorum ama sabah kalkınca bel ağrım oluyor gün içinde geçiyor kendiliğinden.
Şu 3 ayı sağ saglim bi atlatsak başka bir şey istemiyorum psikolojim bozuluyo. Bir şey oldu mu iyi mı diye düşünmekten uyuyamiyorum bazen gerçekten zor günler. Raabbim kucagimiza almayı da nasip eder inşallah ya
Doktor bana da istediğin gibi yat zaten ilerde Karnın sana müsade etmeyecek demişti . Ben ama öğrendiğimden beri yatmıyorum karnımda hep bir şişlik hassasiyet var .
Aç karnına içmemeye çalış ozaman daha da arttırıyor bulantıyı canım. Ben böbrek rahatsızlığımdan dolayı içmek zorundayım aklıma geldikçe sürekli içmeye çalışıyorum. Wc ile dost oluyorum çok içince
Canım bende hiç su tüketen biri değildim hamilelikle birlikte zorunluluktan başladım... Eşim 500 ml olan şişelerden koliyle alıyor sabah kahvaltıdan sonra 4 sise koyuyorum önüme aklıma geldikçe içiyorum ve o şişelerin bittiğini görmek psikolojik olarak rahatlatıyor ve motive ediyor tavsiye ederim
ben de 1.5 luk şişe kullanıyorum, koliyle alıyoruz. ne içtiğimi bileyim diye. ama bu hafta su içsem kusuyorum. agzıma lokma atamıyorum. bir de idrarda enfeksiyon cıktı, su içemeyince o daha da korkutuyor.
Bende idrar yolu enfeksiyonu dan korkuyorum bazen yanma oluyor hepten tedirgin oluyorum en az 2 lt icmek gerekiyor bende sizin gibi koliyle alayım damacana tadiyor gibi de geliyor bana bu ara
Arkadaşlar yemek yiyorum ama su içemiyorum bulantı yapıyor çok kötü içim kurudu resmen kabız oluyorum ne yapsam bilmiyorum bugün eşim cam şişede su almış onu içtim damacana su icemiyorum yarın 1,5lt lik su aldırcam bakalım icebilcekmiyim sizler nasılsınız su içiyor musunuz
Arkadaşlar yemek yiyorum ama su içemiyorum bulantı yapıyor çok kötü içim kurudu resmen kabız oluyorum ne yapsam bilmiyorum bugün eşim cam şişede su almış onu içtim damacana su icemiyorum yarın 1,5lt lik su aldırcam bakalım icebilcekmiyim sizler nasılsınız su içiyor musunuz
Aldigin vitaminler ,takviyeler falan su ile bebeğe ulaşıyormuş. Doktorum 3 litre önerdi. Eğer spor yapmışsam ya da sıcaklarda 4 litre de içebilirsin dedi. Benim de midem bulanıyor o yüzden yudum yudum içiyorum.