2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar gunaydin.
Gece karnima okkali bir sanci girdi uykumda sayiklamisim esime karnim cok agriyo diye. Sol yumurtaligimdan geldi o sanci adet donemim yaklasti ondan midir bilmem suan sag sol agriyo belime igme batiriyorlar sanki sanci saplaniyo.
Günaydın canım evet adet dönemlerin de ağrı olurmuş benim çok tanıdığım söyledi . Hatta bazılarında lekenme bile olurmuş .

Ya bende senin gibiyim akşam resmen devriliyorum. Sabah 7 de gözüm açılıyor zaten bulantıyla uyanıyorum ona da gün bitmiyor bu sefer

Kimyasal canım ben normalde bile kokusuna dayanamıyorum hamileyken kullanmayın bebeği zehirliyor eşiniz yapsın lavaboya falan
Bende çok severim her bulaşığa da koyarım hatta . Bu aralar hiç bşe elleyemiyorum canım ama sen böyle deyince korktum bak

Elinde olsa gelmez mi onun da aklı sendedir ama ne yapsın. Canı sağ olsun da bugünler de geçer elbet.

Günaydın kızlar
Şöyle bişey düşündüm ya. Acaba diyorum ağrı bulantı falan bazen psikolojik mi oluyor bizde? Burda paylaşıyoruz okuyoruz sonra ağrımasak da başlıyor ağrılar. Olabilir mi? Dün mesela ağrım bulantım vardı gece. Takmadım goygoy yaptım hep. Bu konuda da başka bir konuda da. Sabah pozitif uyandım hiçbir yerim ağrımıyordu. Psikolojik midir acabası?

Elinde olsa gelmez mi onun da aklı sendedir ama ne yapsın. Canı sağ olsun da bugünler de geçer elbet.
İnşallah diyorum doğuma anca geleceksin sen inşallah bir an önce gelir canım çok zorlanıyorum özellikle hastaneye falan giderken

Arada psikolojik olduğuna bende inanıyorum ya . Ben hamile olduğumu öğrendiğimde midem bulanmıştı doktor da daha erken demişti şu an anlıyorum psikolojik olduğunu çünkü gerçek bulantıyı şu an çekiyorım .

Bende çok severim her bulaşığa da koyarım hatta . Bu aralar hiç bşe elleyemiyorum canım ama sen böyle deyince korktum bak
Bulaşık makinası kullanıyorsan onun içine biraz koy ben öyle yapıyorum başka çare yok bebeklerden önemli değil

Hem oyle olabilir birde gece vucut dinleniyor toparlanıyor durgun hale geciyor ister istemez agrilar diner yatış posizyonundayken kemikler kendini bir nebze salar bu yuzden kaslar eklemler rahatlar. Psikolojikte olabilir. Cok kendini dinleyen biriysen agriyi hissedersin

Hamile kalmak için çok uğraştıydım vakti zamanında. Burda hamilelerin her belirtisini yaşıyor gibiydim testte negatifi görünce hemen geçiyordu onlar
Bugün nedense öyle düşündüm. Sallamadım mide ağrımı. Hep gırgır yaptım burda gece 2ye kadar. Bişey yemek bile aklıma gelmedi öylece uyudum. Sabah da 11de uyandım hep 9da mide ağrısına uyanırdım. Bilemedim

Ya bu mide ağrısı herkeste oluyor sanırım . Bende de oluyor hele midem boşsa eziliyor ağırdan çok kötü ediyor o da bulantıdan da kötü

Günaydin kizlar bende hep karnimda inanılmaz bir gerilme ve kasilmayla utanıyorum tuvaletim geliyor ama anlamıyorum idrarimi istemsizce tutuyorum sanırım. Anlamıyorum sıkıştığımı. Oda çok sancı yapıyor bana

Sabahları ben de idrara aşırı sıkışmış uyanıyorum ya,gece kalkmiyorum hiç ama sabah wcde resmen mesanem agriyor aşırı doluluktan. İdrar yolu enfeksiyonu vardır diye korkuyorum açıkçası randevum Çarşamba günü o zamana kadar beklesem sorun olur mu bilmiyorum.

Bende anlamıyorum tuvaletim olduğunu ya . Geçen doktora gittim gece çok sıkışıksın dedi ama bende hiç sıkışıklık falan yoktu bende şaşırdım .

Ya bu mide ağrısı herkeste oluyor sanırım . Bende de oluyor hele midem boşsa eziliyor ağırdan çok kötü ediyor o da bulantıdan da kötü
Evet ya bulantıdan bin kat kötü. O ağrı geldiğinde dünyam başıma yıkılıyor. Allah tekrar yaşatmasın ya o neydi öyle

psikolojik etkileri illa vardır canım ama bazı belirtiler anatomik bence. onları da gozden kacırmamak gerek. sadece her hamileliğin kişiye ozel oldugunu unutmamaya çalışıyorum ben psikolojik olarak etkilenmemek için

Valla canim olabilir. Fark etmeden kendimize psikolojik baski yapiyor olabiliriz. Bende az önce uyandım ve ne bulantı ne de başka bir ağrım vs oldu. 10 saat uyumusum nerdeyse

Benimde randevum salı inşallah enfeksiyon fln çıkmaz bende endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…