Annem beni 40 yaşında doğurmuş baya geç olan bi çocuktum o yüzden çok geç kalmak istemedim ama okul iş derken ancak evleneli 1.5 yıl oldu Allah nasip etti şükürler olsun
hic bahsetmedim aslinda size anlatip icimi rahatlatmak istiyorum kizlar dun gececiydim sabah geldim uyudum az once uyandim ama cok agliyodun uyandim hala aglayip sebeb olanlari allaha hawale ediyorum bu benin ikinci ewliligim ilk esimle ayrildik bi oglum war 6 yasinda bendeydi babasi kacirdi 1000 km yol war aramizda az oncede uyurken ruyamda oglumu gordum biyerden dusmek uzereydi kostum yakaladim kucakladim optum kokladim sarildim eski esime diyordum ki karnimdakiyle kabul et o sabi daha birak oglumla kaliyim diye yalwariyodum cok gercekciydi oglumun kokusunu cok net aldim cigerim yaniyo icim sizliyo ewlat acisi cok zormus karnimdakiyle teselli buluyorum sebeb olanlari allaha hawale ediyorum
Annem beni 40 yaşında doğurmuş baya geç olan bi çocuktum o yüzden çok geç kalmak istemedim ama okul iş derken ancak evleneli 1.5 yıl oldu Allah nasip etti şükürler olsun
meraba kadınlar kulübü hamişleri. 7. Haftama döndüm gebelikte inanılmaz mide bulantılarım var yemek yiyemiyorum su içemiyorum. Etkin çözümleriniz var mı ?
Soguk sut deneyebilirsin yudum yudum onun disinda ben naneli sekerle idare ediyorum. Doktor gavisconun bi yan etkisi olmadigini söyledi ama ben henuz daha icmedim dogal yollarla cozun uretmeye calisiyorum
meraba kadınlar kulübü hamişleri. 7. Haftama döndüm gebelikte inanılmaz mide bulantılarım var yemek yiyemiyorum su içemiyorum. Etkin çözümleriniz var mı ?
Kızlar merhaba acil yardım istiyorum sizden rubella ıgm toxoplazma ıgg ıgm degerleriniz kaç çıktı ve tatil sonucu kaç günde aldınız dun kan verdim 1 haftaya çıkar dendi ama biraz önce baktım e nabizda sonuçlar var hepsi referans dışı çıkmış panik oldum ve hiç birşey anlamadim
Benim sonucum da 1 günde çıktı canım. Beni kimse referans aralığı yoktu sadece negatif yazıyordu hepsinde. Bdigim kadarıyla bunlar kızamıkçık ve toxoplazma virüsüne karşı bağışıklığım olup olmadigini gösteren bir tahlil. Eğer pozitif çıktıysa bağışıklığın var demektir , negatif ise henüz bu hastalıkları gecirmemişsin ve bağışıklığın yok demektir canım. Yani tedirgin olma doktorun açıklama yapacaktır.
Benim mide bulantım kesilmişti, bu sabah biraz oldu yine ama istifra yok. Ben Premesis diye bir takviye alıyor doktor vermişti. İlaç değil, takviye yazıyor üzerinde. İçinde folik asit, B6, B12 ve kalsiyum var. Doktor bana bu bulantini azaltacak demişti sanırım o ise yaradı
Kızlar merhaba acil yardım istiyorum sizden rubella ıgm toxoplazma ıgg ıgm degerleriniz kaç çıktı ve tatil sonucu kaç günde aldınız dun kan verdim 1 haftaya çıkar dendi ama biraz önce baktım e nabizda sonuçlar var hepsi referans dışı çıkmış panik oldum ve hiç birşey anlamadim