2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar göğüs acısı hafifledi mi sizde biraz ? Benim dokununca hala biraz aciyor

Ya evet bizde onu konuştuk aramızda ikizlerden biri uslu biri hareketli oluyormuş aman en azından biri uslu olsun bakımı kolay olur dualarımın arasına uslu olsun diye de sıkıştırıyorum

Nub teorisi yapan kizlar bana yazarmisiniz yaaa cok merak ediyorum

Bizde muayeneden geldik Allaha şükür sağlıklıydı. 11+0 aslında 11+5 çıktı üç boyutluya filan alınca bacaklarının arasında çıkıntı göründü normalde bu haftalarda belli olmaz ama erkek bu bebek yüksek ihtimal dedi. Ense kalınlığını 0.7 mm ölçtü ama yinede 2li test istedi. Biz ne çıksa razıyız dedik hazırlıklı olmak için yapıyoruz yapalım dedi. Çok sevindim sevinçten ağladım yani Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhatle doğmayı nasip etsin

Ya evet bizde onu konuştuk aramızda ikizlerden biri uslu biri hareketli oluyormuş aman en azından biri uslu olsun bakımı kolay olur dualarımın arasına uslu olsun diye de sıkıştırıyorum
Canim dualarında 2 sinide aynı iste

Bende elime.aldımm dunyami cok.iyimis yarabbim sukurler olsunnnnnnn bin şükür
Maaşallah canım gözün aydın
off doktor taa 21 ine verdi randevu Nsl geciricez ozaman kadar
Ben 27'sinde gidicem inşaallah
kizlar bugun aksam 7 gibi doktora gidicem bipmiyorum icim rahat degil hafiften kipirtalirni hissediyodum 3 gundur hissetmiyorum bakalim hayirlisiyla aksam olaydi
Canım yanlış anlama ama bence aşırı evham yapıyorsun. Doktoruna sor ama bu haftalarda bebeğini hissetmen bana imkansız görünüyor.
Ya kızlar ben de bir sey soracam ben gittiğimde de 9+1 di. Hareket etmiyordu korktum şimdi illa hareket etmesi mı gerekiyodu ya bilemedim doktoruma sormak da gelmedi aklıma
Ben.en son 9+4'te gitmiştim, benimki de hareket etmiyordu canım , korkulacak birşey yok ki. Öyle olsa doktor söylerdi zaten.
Sen yine de doktoruna danışmadan ilaç değişikliği yapma derim. Bak seninkinde B6 varmış,B6 bulantiyi da onluyor bilgin olsun

Maşallah canım herşey çok güzel gelişmiş testte güzel çıkar merak etme ayy cinsiyetini ilk öğrenen annemiz sen oldun o zaman hadi bakalım hayırlı olsun

Maaşallah canım , gözün aydın

Herkes güzel haberle dönünce motive oluyorum karamsarlıklarım azalıyor gerçekten Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…