ikizlerde genelde biri daha hareketli afacan olur diğeri daha ağır başlı ve sakin olur ya demekki bastan belli oluyor geçen yıl benim sınıfta vardı ikiz karsitiriyordum başlarda çok benziyorlardı sonra biri sakin biri daha bi cindi artık ordan ayırt ediyordum
Ya evet bizde onu konuştuk aramızda ikizlerden biri uslu biri hareketli oluyormuş aman en azından biri uslu olsun bakımı kolay olur dualarımın arasına uslu olsun diye de sıkıştırıyorum
Bizde muayeneden geldik Allaha şükür sağlıklıydı. 11+0 aslında 11+5 çıktı üç boyutluya filan alınca bacaklarının arasında çıkıntı göründü normalde bu haftalarda belli olmaz ama erkek bu bebek yüksek ihtimal dedi. Ense kalınlığını 0.7 mm ölçtü ama yinede 2li test istedi. Biz ne çıksa razıyız dedik hazırlıklı olmak için yapıyoruz yapalım dedi. Çok sevindim sevinçten ağladım yani Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhatle doğmayı nasip etsin
Ya evet bizde onu konuştuk aramızda ikizlerden biri uslu biri hareketli oluyormuş aman en azından biri uslu olsun bakımı kolay olur dualarımın arasına uslu olsun diye de sıkıştırıyorum
Ya kızlar ben de bir sey soracam ben gittiğimde de 9+1 di. Hareket etmiyordu korktum şimdi illa hareket etmesi mı gerekiyodu ya bilemedim doktoruma sormak da gelmedi aklıma
Kızlar bişey sorucam ben folidays kullanıyorum folik asit olarak bitiyor şimdi bir arkadaşım benden ileride gidiyor onda diofol varmış vereyim sana dedi bi daha almıyım onu kullanayım diyorum sizce marka değişikliği fark eder mi?
Bizde muayeneden geldik Allaha şükür sağlıklıydı. 11+0 aslında 11+5 çıktı üç boyutluya filan alınca bacaklarının arasında çıkıntı göründü normalde bu haftalarda belli olmaz ama erkek bu bebek yüksek ihtimal dedi. Ense kalınlığını 0.7 mm ölçtü ama yinede 2li test istedi. Biz ne çıksa razıyız dedik hazırlıklı olmak için yapıyoruz yapalım dedi. Çok sevindim sevinçten ağladım yani Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhatle doğmayı nasip etsin
Maşallah canım herşey çok güzel gelişmiş testte güzel çıkar merak etme ayy cinsiyetini ilk öğrenen annemiz sen oldun o zaman hadi bakalım hayırlı olsun