2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar hepinize saglikli doğumlar dilerim Allah yardimciniz olsun ben artik bu topige uyğun deyilim
Canım hakkında hayırlısı olsun inşaallah. Benim doktorum kürtajdan sonra bana eğer dogsaydi ve sağlıksız olsaydı daha çok uzilecektin demişti. En kısa zamanda inşallah yeniden gebelik haberini alacaksın. Sen şimdi kendine çok dikkat et, dinlen ve güzel haberleri alacağın günlere odaklan.

Daha cok yeni acısı iyiki anestezi yaptilar uyuttularda gormedim yoksa daha kotu olurdu

Kızlar nasılsınız Umarım güzel geçiyordur benim de bi iki gündür daha iyiyim halsizlik ve uyku durumu geçen hafta en tepeye çıkmıştı bu hafta biraz daha enerjim geliyor gibi ama bilmiyorum ben de ekleyeyim en son bebeğimin görüntüsünü bakalım neler diyeceksiniz cok küçük ama

Eklentiler

• DFBC4034-6D24-4B10-8E56-9C9723FD062E.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 61
Eve gidince bende dün ki ultrason görüntüme bakcam çok meraktayım

Uzulme kuzum bebisi etkiler

Düşüklerin ve ilerlemeyen gebeliklerin %90i genetik anomali olduğu için oluyomuş sadece %10 çok ekstrem ihmallerde ve durumlarda düşükle sonuclaniyomus canım mesela trafik kazası,aşırı yüksek tansiyon vs gibi. Bir haberde okumuştum. Üzülmemek elinde değildir eminim ama yine de pozitif yanından bakmaya çalış. Inşallah Allah sağlıklı tez vakitte tekrar nasip eder sana hayırlı bir evlat.

Ben de hep diken üstündeyim biraz sıkıntılı bir bünyem olduğu için. Allah yardımcımız olsun.

Allah yardimcin olsun benimki düşük degilmis sadece küçük bi kanama alani vardi ama bebekte gelisim olmadi 6haftalik kaldi aldılar

Allah yardimcin olsun benimki düşük degilmis sadece küçük bi kanama alani vardi ama bebekte gelisim olmadi 6haftalik kaldi aldılar

Canım öyle düşünmek sadece seni üzer emin ol, sağlıklı olsaydı genetik olarak gelişimi devam ederdi. Çok fazla kanama yaşayıp yine de doğan bebekler duydum. Inşallah yine olur. Ben umudumu kesmiştim hiç olmaz diye Allah nasip etti. Eşim varikoselden ameliyat oldu, sperm sayısı çok düşüktü bende rezevr azalması var ciddi anlamda ve 8 sene üstüne Allah verdi. Dua et. Psikolojini koru.

Tabiki kimin ne yaşadığını bilemeyiz ama herşey bir imtihan.

InşaAllah saglikli bir sekilde alirsin kucagina bebegini benimde 3yildir olmuyirdu

Kızlar size birşey soracağım ama doktorunuz ilişki için birşey söyledi mi size? Son gittiğimde doktor bana birşey söylemedi ben de sormayı unuttum
Valla canım bana mart 12 de ilişki yasak dedi dahada birsey demedi sormaya da utanıyorum aylar oldu

Baya oldu pek yazamadım ama okuyorum yazılarınızı 20 mayısta gidecektim doktora geçen gün arayıp 1 hazirana aldılar gitmişken 2li testi de yapabilmek için ilk ve son kez 21 nisanda 6+1 Gitmiştik gidince koca çocuk görücez herhalde

Evet canım ben de kağıthane of bulsak bi tane valla kocam kızıyor bi karar veremedin diye
Canım ben gop kadın sağlığı merkezine gidiyorum çok ilgileniyor lar 15 20 dakika sürüyor herseye tek tek bakıyorlar tavsiye ederim açıkçası mesela muayene 100 tl 10 gün sonra kontrol süresinin Son günü hakkın var bir daha bakalım diye mutlaka cagiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…