Canım inan daha buyuse ve sorun olsa daha çok üzülürdun. ne kadar zor olduğunu yaşayan bilir seni çok iyi anliyorum.Ama Inşallah sağlıklısı geldiğinde çok güzel bir hamilelik geçirirsin Allah'ın izniyle
Demek artık karınlar belli olmaya başladı :)
Ben çok zayıf olmama rağmen hiç belli değil karnım oğlumda da geç belli olmuştu ve zayıf olduğum için arkadaşlarım “ leblebi yutmuş solucan gibi” görünüyorsun derlerdi eğlenirdik doğumdan sonra da hiç bişey kalmadı zaten:))
Ben anlamiyorum Allah bilir canım nub teorisi diye 2 resim çıktı karsima forumda. Kız ve erkek şekli diye.benzeyeni söyledim sadece. Ama kendim de pek inanmiyorum buna
Ben anlamiyorum Allah bilir canım nub teorisi diye 2 resim çıktı karsima forumda. Kız ve erkek şekli diye.benzeyeni söyledim sadece. Ama kendim de pek inanmiyorum buna
Valla doktorum bana da yasaklamadi hatta gün de 2 ye de çıkabilir dedi. Kasılma yerleri farklı bebekle alakası yok sadece kibar olsun esin dedi bu arada benim de 2 kaybim var canım
Ne demek uygun değilim ya istediğin zaman gelebilirsin. Sadece gelip burdaki konuşmaları görmek seni üzecek. Daha çabuk atlatabilmek için bi müddet düşünmemen gerek.