Ben de aynı neden devam etmek istemiyorum bilmiyorum Her istenildiginde randevu bulunması beni biraz korkutuyor hani tercih edilmiyor mu diye Belki de ederim bilmiyorum o cebimde garanti olarak dursun :) Hayırlısı böyle imiş demek ki:)
Arkadaş şişlide özel bir muayenehaneye gidiyor doktorun acıbadem ile anlaşması varmış anlaşmalı fiyat normal 6bin sezaryen 9bin dedi canım bilgin olsun
Canım ben gop kadın sağlığı merkezine gidiyorum çok ilgileniyor lar 15 20 dakika sürüyor herseye tek tek bakıyorlar tavsiye ederim açıkçası mesela muayene 100 tl 10 gün sonra kontrol süresinin Son günü hakkın var bir daha bakalım diye mutlaka cagiriyorlar
Kizlar merhaba, bugün 6+1 de doktora gittim.kalp atışını da duydum çok şükür.ancak aşırı bulanti ve iştahsızlık yaşadığım için doktor idrar sonuçlarına bakıcam.kotu çıkarsa 1 gün yatırırım dedi.sonucum çıkmış yarın Gondericem doktora.kizlar bu sonuçlardan anlayan varmi.bakiyorum idrarda enfeksiyon ve keton pozitif görünüyor.
Yok yok korunuyoruz canım. Zaten 3 4 gün de bir oluyo eşim de ister istemez tedirgin oluyo bide biz daha 1 yıllık evliyiz o yüzden ben cok erteleyemiyorum
Kizlar merhaba, bugün 6+1 de doktora gittim.kalp atışını da duydum çok şükür.ancak aşırı bulanti ve iştahsızlık yaşadığım için doktor idrar sonuçlarına bakıcam.kotu çıkarsa 1 gün yatırırım dedi.sonucum çıkmış yarın Gondericem doktora.kizlar bu sonuçlardan anlayan varmi.bakiyorum idrarda enfeksiyon ve keton pozitif görünüyor.
Benim bildiğim idrar da lökosit ve eritrosit olması idrar da enfeksiyon olduğunu gösterir ayrıca idrarın berrak değil bulanık cikmis. Tabi doktorun bunları yatırmak için gerekli bulur mu bilemem canım. Ben de ilk gebeligim de çok kötü olduğum için bir akşam yatmıştım 3 4 'tane serum takmışlardı onda bir sorun yok korkma. Sadece bol bol su içmeye calis
Benim bildiğim idrar da lökosit ve eritrosit olması idrar da enfeksiyon olduğunu gösterir ayrıca idrarın berrak değil bulanık cikmis. Tabi doktorun bunları yatırmak için gerekli bulur mu bilemem canım. Ben de ilk gebeligim de çok kötü olduğum için bir akşam yatmıştım 3 4 'tane serum takmışlardı onda bir sorun yok korkma. Sadece bol bol su içmeye calis
Çok teşekkür ederim.gercekten çok kötüyüm.4 gündür kuru ekmek yesem yarim saat sonra çıkarıyorum.evdeki çocuğuma bile yemek hazirlayamiyorum anneme bıraktım.insallah cabuk geçer bu süreç.