Canım bütün kutu sütler pastörizedir Türkiye’dekile öyle yani.Açık süt önerilmiyorÖğrenmeden önce bişey olmuyor canım. Bende ilkinde öğrendiğim günden bi gün önce tenis oynadım çok hoplayıp zıpladım. Bunları artık öğrendikten sonra yapmak tehlikeli olabiliyor. Kutu sütleri ben çok severim soğuk soğuk da içerim. Ama tüketilmemesi gereken gıdalar içinde pastörize edilmemiş kutu sütleri var. Hangisi edilmiş nerden bilcem
ıkılı test ıcın ne zaman gıdeceksınBen cuma gidecem bakalım her şey yolun da mı
Göğüs hassasiyeti benim hiç olmadı. Göğüslerim şiş ama hassas değil. Ayrıca benim sağlıksız gebeliğimde göğüslerime dokunamazdım bile. Yani onla alakası yok korkma. Enerjik oldun evet çünki artık vücut hamileliğe alıştı benceBir şey diyecem ben de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya belirtilerim kayboldu göğüs hassasiyetim azaldı çok enerjik oldum hatta eşim tatlı istedi onu yapacam ev işi yapıyorum belki bu güzel bir şey fakat korkuyorum ya. Cuma gidecem ben de ama bakalım merakla bekliyorum
Tatlım ben de nubdan anlayabiliyorum da bu haribonun nubu değil kafasının nerde olduğunu bile bulamadım kiminnoş tatlı amma ultrason öyle kaliteli değil yaw. Ondan görünmüyor.
Ben de cuma gidiyorum canım inşallahBen cuma gidecem bakalım her şey yolun da mı
Soğuk içiyor musun? Yoksa kaynatıp mı içiyorsun canım?Canım bütün kutu sütler pastörizedir Türkiye’dekile öyle yani.Açık süt önerilmiyor
Daha minnoş ya annesibende dedim yav bu daha birseye benzemiyor kialttan bakti bide ilk gösterdiginde bildigin haribo ayiciklarina benziyordu sonradan cekti bu resmi
Evet canım soguk içiliyorSoğuk içiyor musun? Yoksa kaynatıp mı içiyorsun canım?
peki sonra duzeldilermi
Benim arkadaşımın öyleydi ve 2,5 yaşında kızı da wardı kanama plesanta aşağıdaydı ama yatarak ve iş yapmayarak geçti yukarı çıkmıştı şuanda oğlu 3 yaşındakizlar geldim. kalbi atiyordu hala kalp atsini duyunca basladim aglamaya. drun dedigni aktariyorum plesanta rahim agzina asagiya yerlesmis kanama buyuzdenmis. progestan ilaca baslaid. cinsel ilski yasakladi. ama hersey belirsiz. onu yukari cekmek icin yapablxek bsey yok. allaha kalmis
Çok sevindim canım minnaklar bizi mutlu ediyor haberleriyle şükürHamdolsun durumumuz iyi canım
Tamam canım çok sağol içeyim bariEvet canım soguk içiliyor
Geçmiş olsun canım benim. Ayaklarını uzat, duanı oku, kendini sakın yorma bol bol dinlen. Allahin izniyle herşey düzelecek.kizlar geldim. kalbi atiyordu hala kalp atsini duyunca basladim aglamaya. drun dedigni aktariyorum plesanta rahim agzina asagiya yerlesmis kanama buyuzdenmis. progestan ilaca baslaid. cinsel ilski yasakladi. ama hersey belirsiz. onu yukari cekmek icin yapablxek bsey yok. allaha kalmis
Kutu sütlerin hepsi pastörize süt zaten canim en azından burada öyle ama senin yaşadığın yerde farklı ise kutularin üzerinde pastörize olanları alıp icebilirsin.Kızlar süt dedim de aklıma geldi. Paket süt içiyormusunuz? Ben süt içiyim diyorum ama pastörize edilmiş olması gerekiyor falan onu nasıl anlıycam ben.
Canım burda da öyle yazıyor ama ne kadar güvenilir? O yüzden sordum açıkçası içiyor musunuz diye.Geçmiş olsun canım benim. Ayaklarını uzat, duanı oku, kendini sakın yorma bol bol dinlen. Allahin izniyle herşey düzelecek.
Kutu sütlerin hepsi pastörize süt zaten canim en azından burada öyle ama senin yaşadığın yerde farklı ise kutularin üzerinde pastörize olanları alıp icebilirsin.
Ben süt delisi bir insandım ama hiç içemiyorum. Nasıl içiyorsunuzCanım burda da öyle yazıyor ama ne kadar güvenilir? O yüzden sordum açıkçası içiyor musunuz diye.
canım benim var ama çözüm de bulamadım öyle kayısı falan işe yaramadı ben de kendi haline bırakıyorum genelde :)) ama gecen cok sancı da yaptı, eğer çözümü olan varsa ben de öğreniyim ya iyi olur. ben de cuma gideceğim ama sorun olmaz 11+0 - 13+6 arası öneriliyor ikili test için.kızlar selam ,
kabızlık sıkayetı olan varmı aramızda ? varsa nasıl baş edıyorsunuz?
bas agrılarım arttı benım kafam zonkluyor resmen ılac da ıcemıyorum cok kotu oldu böyle ,
cuma gunu ıkılı teste gdıyorum 11+4 olmus olacagız sorun olurmu oda kafama takılıyor bır yandan
ben de soguk tuketıyorum canım hatta iki bardak falan yogurdumu da pastorizeden mayalamaya basladım hatta hamileliği öğrendikten snra.Canım burda da öyle yazıyor ama ne kadar güvenilir? O yüzden sordum açıkçası içiyor musunuz diye.
Ben de içmedim ki. İçeyim diyorum ondan böyle araştırmalara geçtimBen süt delisi bir insandım ama hiç içemiyorum. Nasıl içiyorsunuz
Köyden gelen sütler çok iyi yoğurt mayalandırıyor ya kaymaklı oluyor baya. Pastörize sütten hiç yoğurt yapmadım. Köyden gelen sütü de böyle kutu sütü gibi içemiyordum sanki inek kokusu geliyordu banaben de soguk tuketıyorum canım hatta iki bardak falan yogurdumu da pastorizeden mayalamaya basladım hatta hamileliği öğrendikten snra.
bende de kayısı ıse yaramıyor , cok rahatsızlık vermeye baslıyor ama bı sureden sonra ınsan patlayacakmıs gıbı hıssedıyor kendınıcanım benim var ama çözüm de bulamadım öyle kayısı falan işe yaramadı ben de kendi haline bırakıyorum genelde :)) ama gecen cok sancı da yaptı, eğer çözümü olan varsa ben de öğreniyim ya iyi olur. ben de cuma gideceğim ama sorun olmaz 11+0 - 13+6 arası öneriliyor ikili test için.
Bende senin gibiyim günde 2 3 bardak içerdim şimdi hiç içemez oldumBen süt delisi bir insandım ama hiç içemiyorum. Nasıl içiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?