2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım bütün kutu sütler pastörizedir Türkiye’dekile öyle yani.Açık süt önerilmiyor

Göğüs hassasiyeti benim hiç olmadı. Göğüslerim şiş ama hassas değil. Ayrıca benim sağlıksız gebeliğimde göğüslerime dokunamazdım bile. Yani onla alakası yok korkma. Enerjik oldun evet çünki artık vücut hamileliğe alıştı bence

Tatlım ben de nubdan anlayabiliyorum da bu haribonun nubu değil kafasının nerde olduğunu bile bulamadım ki minnoş tatlı amma ultrason öyle kaliteli değil yaw. Ondan görünmüyor.

bende dedim yav bu daha birseye benzemiyor ki alttan bakti bide ilk gösterdiginde bildigin haribo ayiciklarina benziyordu sonradan cekti bu resmi

peki sonra duzeldilermi
Benim arkadaşımın öyleydi ve 2,5 yaşında kızı da wardı kanama plesanta aşağıdaydı ama yatarak ve iş yapmayarak geçti yukarı çıkmıştı şuanda oğlu 3 yaşında stres yapma Allah’ın izniyle normale döner biz ne yaparsak yapalım Allah’a emanetler o yüzden bol bol dua et kalbini ferah tut rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah

Geçmiş olsun canım benim. Ayaklarını uzat, duanı oku, kendini sakın yorma bol bol dinlen. Allahin izniyle herşey düzelecek.
Kızlar süt dedim de aklıma geldi. Paket süt içiyormusunuz? Ben süt içiyim diyorum ama pastörize edilmiş olması gerekiyor falan onu nasıl anlıycam ben.
Kutu sütlerin hepsi pastörize süt zaten canim en azından burada öyle ama senin yaşadığın yerde farklı ise kutularin üzerinde pastörize olanları alıp icebilirsin.

Canım burda da öyle yazıyor ama ne kadar güvenilir? O yüzden sordum açıkçası içiyor musunuz diye.

canım benim var ama çözüm de bulamadım öyle kayısı falan işe yaramadı ben de kendi haline bırakıyorum genelde :)) ama gecen cok sancı da yaptı, eğer çözümü olan varsa ben de öğreniyim ya iyi olur. ben de cuma gideceğim ama sorun olmaz 11+0 - 13+6 arası öneriliyor ikili test için.

Canım burda da öyle yazıyor ama ne kadar güvenilir? O yüzden sordum açıkçası içiyor musunuz diye.
ben de soguk tuketıyorum canım hatta iki bardak falan yogurdumu da pastorizeden mayalamaya basladım hatta hamileliği öğrendikten snra.

Ben süt delisi bir insandım ama hiç içemiyorum. Nasıl içiyorsunuz
Ben de içmedim ki. İçeyim diyorum ondan böyle araştırmalara geçtim çok severdim eskiden. Akşamları bir bardak soğuk süt rahat uyumama yardımcı oluyor. Bide ergenken çok içtim her gece içtim. Aniden boyum uzadı ya. Süt çok önemli ama bu durumda herşey risk ya ondan soruyorum

ben de soguk tuketıyorum canım hatta iki bardak falan yogurdumu da pastorizeden mayalamaya basladım hatta hamileliği öğrendikten snra.
Köyden gelen sütler çok iyi yoğurt mayalandırıyor ya kaymaklı oluyor baya. Pastörize sütten hiç yoğurt yapmadım. Köyden gelen sütü de böyle kutu sütü gibi içemiyordum sanki inek kokusu geliyordu bana

bende de kayısı ıse yaramıyor , cok rahatsızlık vermeye baslıyor ama bı sureden sonra ınsan patlayacakmıs gıbı hıssedıyor kendını siz suan kac haftalıksınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…