Annem hep ilk çocuk kız olmalı der. Ben ilk çocuğum. Büyüyünce anneye arkadaş/sırdaş gibi oluyo kız çocuğu. İlk hamileliğimde bana kız olur inş diye dua etmişti. Kız oldu. Bunda herkes erkek diyo. Bakalım ne çıkacak
Annem hep ilk çocuk kız olmalı der. Ben ilk çocuğum. Büyüyünce anneye arkadaş/sırdaş gibi oluyo kız çocuğu. İlk hamileliğimde bana kız olur inş diye dua etmişti. Kız oldu. Bunda herkes erkek diyo. Bakalım ne çıkacak ☺
Arkadaşlar merhaba doğru yerde mi soruyorum bilmiyorum ama tavsiyelere ihtiyacım var.
Ankara içinde iyi bir kadın doğum uzmanına gitmek ve gebeliğim boyunca tek bir hekimde kalmak istiyorum.
O kadar kafam karıstıki cok arastırdım işin içinden çıkamadım.İyi bir doktor nasıl anlasılır? Şu an Liv Hastanesi'ne gidiyorum.5 haftalık gebesin demişti on gün sonra tekrar gel demişti.tabi bu arada kan testi istedi ben seni arayacagım sonuc için dedi.arayan soran olmadı.yogundur unutmuştur diye ben aradım baglanamadım bölüme bile.ve hevesim kırıldı değiştirmeli miyim acaba doktorumu
Sizlerde durum nasıl ilerledi
Arkadaşlar merhaba doğru yerde mi soruyorum bilmiyorum ama tavsiyelere ihtiyacım var.
Ankara içinde iyi bir kadın doğum uzmanına gitmek ve gebeliğim boyunca tek bir hekimde kalmak istiyorum.
O kadar kafam karıstıki cok arastırdım işin içinden çıkamadım.İyi bir doktor nasıl anlasılır? Şu an Liv Hastanesi'ne gidiyorum.5 haftalık gebesin demişti on gün sonra tekrar gel demişti.tabi bu arada kan testi istedi ben seni arayacagım sonuc için dedi.arayan soran olmadı.yogundur unutmuştur diye ben aradım baglanamadım bölüme bile.ve hevesim kırıldı değiştirmeli miyim acaba doktorumu
Sizlerde durum nasıl ilerledi
Canım bende Medicalpark da benzer bir doktora denk geldim sinirlendim ve doktorumu değiştirdim çok iyi bir hastane değil ama çok memnun kaldım hatta ben muayeneden sonra toparlandım çıkmak için buyrun oturun konuşacağız falan dedi google ile çevremdeki tüm doktor yorumlarını okuduk o şekilde hareket ettim pişman değilim eşim bile doktor varmış doktor varmış dedi
Ben new jerseydeyim ama new york citye çok yakın kısmında
Evet yakında amerikada doğanlara vatandaşlık vermeme durumlarını konuşuyorlar yasa henüz geçmedi sanırım. Bazı kriterler getireceklermiş. Burda sağlık pahalı bi sektör dolarda çok yüksek haklısınız yani maddi olarak zorlayıcı. Tek sağlıklı doğsunlar da yer çok önemli değil aslında
New jersey :) evet newyorktan oraya geçmiştim vapurla arkadaşıma. Çok güzel bir manzarası vardı. Ve sağlığın çok pahalı olduğunu duydum. Sosyal devlet anlayışı olmadığındanmis. Allah kolaylık versin bu süreçte herkese
Şimdiye kadar iki kere gittim doktora.ama bu defa degistirecegim Liv de yine gideceğim doktor.arkadasim ona gidiyor önerdi.nezaket Kadıoğlu.bir de koru da Zahide küçük var aklımda
Ohhh canım çok şükür yaaa çok rahatladım içim içimi yedi hep bişey mi oldu diye. Çok şükür iyisiniz kuzum. Benim bildiğim kadarıyla yok bir kayıp. Dünki haberler çok iyiydi gittim minnoşumu gördüm kız gibi dedi doktorum. Sanırım prensesim olacak inşallah
yaa masallah ne kadar guzel haberler bunlaar benim randewu haftaya bakalim cinsiyet solicekmi 14 haftalik olcaz nasipse bana kiz gibi geliyo esimde erkek diyo once hayirlisi tabode tahmindw yurutmek lazim
kizlar bugun cok guzel gun gecirdik esimle uzun zamandr boyle bise yasamamistik piknik yaptik cayir cimen heryer bombos polis bile yoktu gittigimiz yerde tum gun gezdik dolastik cok guzeldi yaa
New jersey :) evet newyorktan oraya geçmiştim vapurla arkadaşıma. Çok güzel bir manzarası vardı. Ve sağlığın çok pahalı olduğunu duydum. Sosyal devlet anlayışı olmadığındanmis. Allah kolaylık versin bu süreçte herkese
Şimdiye kadar iki kere gittim doktora.ama bu defa degistirecegim Liv de yine gideceğim doktor.arkadasim ona gidiyor önerdi.nezaket Kadıoğlu.bir de koru da Zahide küçük var aklımda
Çok teşekkür ederim Doktor bulmakta dert ben devlette çalışıyorum devlet doktorları ilgili değiller bi hastane ile anlaşmak istiyorum Oyüzden sık değiştiremem nasıl araştıracağım bilmiyorum dediğin doktorlara bi bakayım gidip memnun kalırsan yazar mısın
Çok teşekkür ederim Doktor bulmakta dert ben devlette çalışıyorum devlet doktorları ilgili değiller bi hastane ile anlaşmak istiyorum Oyüzden sık değiştiremem nasıl araştıracağım bilmiyorum dediğin doktorlara bi bakayım gidip memnun kalırsan yazar mısın
Evet bu süreçte devlet çok sıkıntılı.doktor çok önemli ben de çok düşünüyorum halen bakalım umarım memnun kalırım 3 Haziran'da gideceğim kontrole mutlaka haber veririm canım.bu arada bütün özel hastanelerde doğum paketleri oluyor onları da arastirirsin