• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben amerikada yaşıyorum benim doktorum rutin olarak yapıyor eğer sigorta karşılıyorsa
Kalıcı hastalıklara bakılıyor asıl ama o sırada cinsiyette de bakıp söylüyorlar
Hangi eyalettesiniz. Ben amerikayi çok sevmiştim. New york ve miamiye gitmiştim yalnızca turist olarak gezdim tabi:) su hengameler bitsin farkli yerlere de gitmek istiyoruz. doğumu orda yapmak isterdim arkadaşım da doğumunu orda yaptı . ama bu pandemi falan bizi zorladı biraz iş durumlarımızı. Ve sanırım bunun prosedürü de değişmiş. Zorluyorlar artık:)

benm kayinpederm dahil esimin tarafi erkek hssediyor esimde oyle. ben ve benm tarafimda kiz hissediyorm @elf21 nub teorisine gore kiz demisti bana. bakalm ne olcak. ben son gttgmde kanamadan dolayi hc aklma bile gelmedi gorunuyormu demek
Görünüyordur ama erken ya yanılmalar olabilir. Bana kız dendi ama ben gene de değişebilir diyorum kız istemediğimden değil aksine çok sevindim ilk duyduğumda. Ama minik karnımda ya, erkekse üzülmesin istenmediğini düşünmesin cancağızım 😍🤗

Doktor erkek olabilir dedi erkeğe benziyor dedi. Canım ya nerden anladın 🥰 sağlıklı olsun da farketmez. Eşim erkek hissetti ben de kız hissediyordum o bildi falan diye kızmıştım hatta 😂😂 doktorun dediğini de demedim kimseye ördüğüm tulumların falan düğmelerini erkeğe yakın yapmaya çalışıyordum artık ☺ Rabbim evlatlarımızı sağlıkla almak nasip etsin bu da minnoşumun son tulumu kıyafet falan almıyorum da örgü örmeyi çok seviyorum tüp bebek sürecinde kafa dağıtmak için başladım yapıyorum hala iyi hissettiriyor kızlar tavsiye ederim
Yaaa çok tatlıııı 😍😍😍 benim de bebe ipim yok işte annem alıcam dedi henüz almadı onu bekliyorum bende. Battaniye örücem inşallah kendinden ilmekli yumuşacık ipler var ya onlarla 🤗 bana da kız dedi ama henüz o düşünceye girmiyorum ben ya. Değişebilir 16.haftaya kadar.. bence seninki de değişecek kız çünki 😝 nub baya kız 🤗

Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz? Pandemiden korkup hastaneye gidemiyorum sadece ilk öğrenince kalp atışını dinlemeye gittim o kadar.

Hapşurmanın sebebi dışardaki polenlerse pencere açmamak, evdeki toz ise perde duvar ve silinmeyen bir çok yeri temizlemek bunlar hafifletti fakat geçmedi tabiki. Wenix diye bir hava temizleyici aldık gelirse değerlendireceğiz
Ben pencere açsam da açmasam da hapşuruyom her sabah ve akşam illaki. Küçüklüğümden bu yana böle yani. Eğer memnun kalırsanız lütfen bana da dönüş yapın rica ersem çok ihtiyacım var bnm de hapşurmaktan mahvoluyom artık bebeği etkileyecek diye korkuyorum

Çoook tatlı olmuş 🥰🥰🥰
İlk fotoğrafta nubu görünüyor ve tamamen paralel olduğu için kız dedim ama bu haftalar çok yanıltıcı oluyor
Benim kızıma 12+larda doktor %95 erkek demişti
Oğluma da yine aynı haftalarda kesin erkek dedi
Yani ben niyeyse o haftalara pek güvenemiyorum ☺️
Sağol canım😍 Hadi ya benim de ilk olunca bildi sanırım demiştim hayırlısı olsun inşallah sağlıkla büyüsün evlatların şimdi kaçıncı haftadasın

Yaaa çok tatlıııı 😍😍😍 benim de bebe ipim yok işte annem alıcam dedi henüz almadı onu bekliyorum bende. Battaniye örücem inşallah kendinden ilmekli yumuşacık ipler var ya onlarla 🤗 bana da kız dedi ama henüz o düşünceye girmiyorum ben ya. Değişebilir 16.haftaya kadar.. bence seninki de değişecek kız çünki 😝 nub baya kız 🤗
Ya doktorum baya tecrübeli bi doktor benim uzun zamandır da bana bakınca bi güven oluştu sanırım gibi demesi bile yetti ☺️ Ama zaten kimseye deme kesin değil değişebilir dedi. Hiç fark etmez sağlıklı hayırlı evlat olsunlar seninki de bana kız geliyor profil fotoğrafını gördükçe 🥰

Sağlıkla büyütün inşallah:) Aaa demek taaa 9. haftadan anlamak mümkün. Ben de 12. haftada gideceğim. Şimdi iyice yüreklendim, doktorumun başına ekşirim. Umarım açıklar. Dediğiniz gibi çok yüksek oranda isabetli, aslında açıklamamaları için bir neden görünmüyor. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için:)
Rica ederim ☺️

Hangi eyalettesiniz. Ben amerikayi çok sevmiştim. New york ve miamiye gitmiştim yalnızca turist olarak gezdim tabi:) su hengameler bitsin farkli yerlere de gitmek istiyoruz. doğumu orda yapmak isterdim arkadaşım da doğumunu orda yaptı . ama bu pandemi falan bizi zorladı biraz iş durumlarımızı. Ve sanırım bunun prosedürü de değişmiş. Zorluyorlar artık:)
Ben new jerseydeyim ama new york citye çok yakın kısmında ☺️
Evet yakında amerikada doğanlara vatandaşlık vermeme durumlarını konuşuyorlar yasa henüz geçmedi sanırım. Bazı kriterler getireceklermiş. Burda sağlık pahalı bi sektör dolarda çok yüksek haklısınız yani maddi olarak zorlayıcı. Tek sağlıklı doğsunlar da yer çok önemli değil aslında ☺️

Sağol canım😍 Hadi ya benim de ilk olunca bildi sanırım demiştim hayırlısı olsun inşallah sağlıkla büyüsün evlatların şimdi kaçıncı haftadasın
Benim bu şuan 3. Gebeliğim kendisi sürpriz yumurtam olur 🥰
11+1 şuan 12+5te kontrolüm var cinsiyeti normalde söyler o gün doktorum ve kan testi de o hafta yapılır ama ben cinsiyeti doğumda öğrenmeyi çok istiyorum. Henüz eşimi ikna edemedim ne yapcaz bilmiyorum çok da hevesliyim doğumda öğrenme heyecanını yaşamaya☺️

Ya doktorum baya tecrübeli bi doktor benim uzun zamandır da bana bakınca bi güven oluştu sanırım gibi demesi bile yetti ☺ Ama zaten kimseye deme kesin değil değişebilir dedi. Hiç fark etmez sağlıklı hayırlı evlat olsunlar seninki de bana kız geliyor profil fotoğrafını gördükçe 🥰
Bana sanırım falan demedi kesin dedi. Ama ben yine beklemedeyim ya değişirse diye 😍 evet inşallah benim gibi kıvırcık gamzeli olucak kızım inşallah 😝 fotodan farkımız göz rengimiz 🤗

Benim bu şuan 3. Gebeliğim kendisi sürpriz yumurtam olur 🥰
11+1 şuan 12+5te kontrolüm var cinsiyeti normalde söyler o gün doktorum ve kan testi de o hafta yapılır ama ben cinsiyeti doğumda öğrenmeyi çok istiyorum. Henüz eşimi ikna edemedim ne yapcaz bilmiyorum çok da hevesliyim doğumda öğrenme heyecanını yaşamaya☺️
Ya ben dayanamazdım sanki ya alışveriş yapmak ister öğrenipte insan 🥰🥰 ama farklı bişey olur sizin için inş ikna edersin eşini 💕

Back
X