2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar mrb ben şu an 3 buçuk haftalık hamileym henüz ve doktor haftaya gel keseye baklm dedi. Ama tahminimce vajinal ultrasondan bakabilir. Ama ben bundan çok korkuyorum acı verici birşey mi be de sameer testi fln yaparlar mı hiç yapamdm bu tarz şeyler onu da yaparlar diye duydum ki o daha korkutucu gibi Aydınlatabilir misinz

Ben kendiminkinde bişey göremedim ki. Doktorun ve kocamın baktığı ekran netti benim baktığım karanlıktı minnoşumu göremedim bile. Doktor videoya almış ama orda da hiç bişey belli olmuyor Valla
Aman olsun kız demiş doktor zaten inşallah 6 ay sonra en iyi sen göreceksin minnosu Allah'ın izniyle❤

oncelikle bebegin hayirli olsun canim insallah sende bizlerde sag salim kucagimiza almayi nasip eder eder rabbim vajinal muayenede ince bi kamera koyuyo iceriye o sekilde bakiyo ama hic acimiyo sabrederim drrsen 5 6 haftalarda git karnindan gorsun cok erken cunki

gunaydin kizlar bayraminiz mubarek olsun insallah seneki bayrama bebelerimizle gecirriz benim el opecek bi buyugum yok annemle mujdemi paylasmayi bu mutlulugu yasamayi cok isterdim ama nafile eski gunlerimi cok ozluyorum be keske hic buyumeseydim hep cocuk kalsaydim...

Herkese mutlu bayramlar, insallah seneye yavrularımızla birlikte kutlarız ❤ Sağlıkla ve virüssüz

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı hamilelikler aranıza yeni katıldım alttaki de benim bebiş inşallah sizce nub a göre kızmı erkek mi

Eklentiler

• E38CDE41-D16C-467D-AA69-979FFACB865D.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 52

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…