2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Geçen hafta bişey belli olmuyordu cinsiyet tahminleri alalım bakalım 11+5 deki ultrason Dr 2 hafta sonra gel söyleyeyim dedi

Eklentiler

• IMG_20200522_104054.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 51
smear testi her kadin yilda 1 kez yapilmasi gerekir diye biliyorum gebeyken luzumu war mi kiben 5 haftalikken gittigimde karnimdan kese gozukmustu tee sekizinci haftayu bulmustu kalp atisini duymamiz heyecanli zamanlardasin hadi bakalim

Geçen hafta bişey belli olmuyordu cinsiyet tahminleri alalım bakalım 11+5 deki ultrason Dr 2 hafta sonra gel söyleyeyim dedi
masallah 14 haftalikken cinsiyet soyluyolarmiymis benim randewumda 5 gun sonra zaman gecmiyo ya senin bebisin de bence erkek

Benim hamileliğimin en başından beri var malesef, tuvalete çıktığımda bayram havası yaşanıyor adeta evimizde. Ben doktora söylediğimde Duphalac diye bir şurup verdi onu kullanıyorum. Ben bir çok şeyi yiyemiyorum, mesela sıcak içecekler, çay kahve süt çorba hiçbiri yok. Soğuk şeyler favorim meyveler meyve suyu ve dondurma. Ama yemek yiyemiyorum, ekmek bile yiyemiyorum kokuyor, ama kızarmış hamurlar hamur işleri yiyebiliyorum. 2 kilo verdim şu an diğer hamileliğimde de ilk 3 ayda kilo vermiştim sonra tamamladım tabi üstünü

Masallah kuzuya ben hic anlamam cinsiyetten ❤Bayadir görünmüyordun iyisin dimi kuzum kanamalar falan bittimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…