2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bayraminiz mübarek olsun kızlar seneye de insallah miniklerimizle beraber ilk bayrami yasariz Ben annemin yanına geldim babamdan dolayi ilk bayramimiz bir garip geciyo acikcasi ama maalesef yapacak bişeyimiz yok kimseyle konusasim gelmedi bi buraya yaziyorum..

sana ve annene ne de iyi bayramlar canm

Yok bende 7. Haftada basladim canim. Ama al eczaneden bireysel kendin kullan 12 haftaya kadar herkes kullaniyor bazi doktorlar doguma kadar devam ettiriyor. Yurt disinda hep boylemi
Evet yurtdışında herkese böyle. Dışardan takviye tavsiye etmiyorlar İsveç'te. Ben multivitamin aldım, 2 gün önce içinde 500 mgc folik asite var ayrıca folik asit kullanmama gerek var mı?

Allah razı olsun canim mutlaka deneyeceğim çok sağol

Canım sen şimdi alıp kullan yine de bence, 12. Haftan bitene kadar kullanırsın.

Belki interneti yoktur canım
Canım ben 2 gün önce multivitamin aldım içinde folik asit var 500 mgc ayrı folik asit alığ kullanmama gerek var mı yoksa bu multivitamin içinde olan yeterli mi?

Ne guzel masallahh benimde en kiza zamanda gecer insallah bulanti

Semear zaten yapsın canım.onsuz olmaz... Asla acımıyor. Yani sadece girerken hissediyorsun o kadar. Ben de alt muayeneyi sevmem aamama çok defa bakıldı bana alttan.

kizlar cok cekinerek bisey sorucam biliyorsunuz ben artk sdce yatiyorum. doktor herseyi yasakladi. genital bolge epilasyonunu nasl yapicam kuafore gidemem. kendm iki buklum olup yapamam oturmam bile yasak. napicam
Canım kuofor eve çatışabilirsin belki biraz daha fazla alır. Ya da jiletle ayna karşısında yatarak yapabilirsin

Olabilir cnm normal .dinlen geçecektir.

kizlar cok cekinerek bisey sorucam biliyorsunuz ben artk sdce yatiyorum. doktor herseyi yasakladi. genital bolge epilasyonunu nasl yapicam kuafore gidemem. kendm iki buklum olup yapamam oturmam bile yasak. napicam
ayna koyarak yapabilirsin canım sanırım kendini çok zorlamadan.. ben bu tarz şeyleri eş'e yaptırma taraftarı değilim ama tercih meselesi tabii ki.. ben annemden destek almayı tercih ediyorum.. illa ki bir çözüm bulursun stres yapma kendine :)

Canım bebeğe besin akışı oldumu tansiyon daha çok düşer diyorlar,inşaAllah düzelirsin

Merhaba :) benim bu aralar akintilarim cogaldi sizde durumlar nasil????

Cok sevindim senin bebis oyle kolay degil bana kavusmak diyor zorlu olacak belli
Aynen valla beni bayağı zorluyor mide bulantım yoktu 3 aya nasıl girdik başladı çıkaramıyorum da Bi de vitamin hapımı yutamıyorum onun yüzünden midem bulanmaya başladı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…