Ben pencere açsam da açmasam da hapşuruyom her sabah ve akşam illaki. Küçüklüğümden bu yana böle yani. Eğer memnun kalırsanız lütfen bana da dönüş yapın rica ersem çok ihtiyacım var bnm de hapşurmaktan mahvoluyom artık bebeği etkileyecek diye korkuyorum
Atayım inşallah papatya ve rezene çayı içip buharlarını çekebilirsiniz bir nebze sakinleştiriyor alerjiyi. Birde 12 hafta geçince allerset kullanılabilir çok rahat demişlerdi ben geçen yılki gebelikte ürtikerden dolayı baştan bile kullanmıştım 2 tane prof gitmiştik hiç bir şey olmaz demişti
Kızlar mrb ben şu an 3 buçuk haftalık hamileym henüz ve doktor haftaya gel keseye baklm dedi. Ama tahminimce vajinal ultrasondan bakabilir. Ama ben bundan çok korkuyorum acı verici birşey mi be de sameer testi fln yaparlar mı hiç yapamdm bu tarz şeyler onu da yaparlar diye duydum ki o daha korkutucu gibi Aydınlatabilir misinz
Canım vajinal muayene zor birsey değil , bu zamana kadar hiç kadın doğum doktoruna muayene olmasın mı smear normalde her sene yaptırmak gerekiyor hamileyken örnek almazlar diye düşünüyorum. Ama smear da hiç acı veren birsey değil zaten. Muayene esnasında bir çubuğa sıvı alıyorlar degdirerek. Korkulacak bir durum yok ama normalde de sağlık için muayene yaptırman gerekirdi hayırlısı olsun.
Tuzlu ayran içip dinlenince geçti canım ama bugün bende acayip bir açlık hissi var bebek büyüdü ondan mı diyorum ama resmen karnım acikinca kotu oluyorum o an hemen yemek yemezsem düşüp bayılacak gibi hissediyorum.
Canım bende Medicalpark da benzer bir doktora denk geldim sinirlendim ve doktorumu değiştirdim çok iyi bir hastane değil ama çok memnun kaldım hatta ben muayeneden sonra toparlandım çıkmak için buyrun oturun konuşacağız falan dedi google ile çevremdeki tüm doktor yorumlarını okuduk o şekilde hareket ettim pişman değilim eşim bile doktor varmış doktor varmış dedi
Kızlar bu arada benim karnımda aşırı şişlik oluyordu kocaman oluyordu çok rahatsız ediyordu.2 gündür Şislik geçti mide bulantim da geçti tam 3 aylık oldu inşallah hepimiz sağlıkla artık rahat döneme geçeriz
Atayım inşallah papatya ve rezene çayı içip buharlarını çekebilirsiniz bir nebze sakinleştiriyor alerjiyi. Birde 12 hafta geçince allerset kullanılabilir çok rahat demişlerdi ben geçen yılki gebelikte ürtikerden dolayı baştan bile kullanmıştım 2 tane prof gitmiştik hiç bir şey olmaz demişti
Insan korkuyor cnm cunku benim daha once 2 kaybim oldu cok tedirginim.. idrar tahlili verdim arastirma sonucu enfeksiyon baslangici varmis ilac yazdilar..
Inşallah canım ben de oglanda 4. Ayda rahata ermistim.Simdi 2 günlük bir rahatlama oldu ama dün yemekten sonra yine biraz midem yandı ama eskisi kadar çok değildi sanırım yavaş yavas azala azala gecicek inşallah