2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
oy masallah darisi basimiza hepimizin. esimden cekiniyorum ya ama baska carem yoj gbii demi
Valla ben geçen eldivenle aldım görmesen de oluyor zaten onda kaynanamla dayım burda ağda yapamam ne yapayım biraz uzun sürüyor ama fazla acıtmıyor

sağlıkla kucağına alırsın inşallah Crl'lerimiz aynı. SAT'a göre mi 11+5'tesin? Benim ultrasonda SAT'a gore 1 hafta onde cikiyor.
Hem sata göre hem ultrason da öyle çıktı canım

Atayım inşallah papatya ve rezene çayı içip buharlarını çekebilirsiniz bir nebze sakinleştiriyor alerjiyi. Birde 12 hafta geçince allerset kullanılabilir çok rahat demişlerdi ben geçen yılki gebelikte ürtikerden dolayı baştan bile kullanmıştım 2 tane prof gitmiştik hiç bir şey olmaz demişti

Canım vajinal muayene zor birsey değil , bu zamana kadar hiç kadın doğum doktoruna muayene olmasın mı smear normalde her sene yaptırmak gerekiyor hamileyken örnek almazlar diye düşünüyorum. Ama smear da hiç acı veren birsey değil zaten. Muayene esnasında bir çubuğa sıvı alıyorlar degdirerek. Korkulacak bir durum yok ama normalde de sağlık için muayene yaptırman gerekirdi hayırlısı olsun.
Canım bebeğe besin akışı oldumu tansiyon daha çok düşer diyorlar,inşaAllah düzelirsin
Tuzlu ayran içip dinlenince geçti canım ama bugün bende acayip bir açlık hissi var bebek büyüdü ondan mı diyorum ama resmen karnım acikinca kotu oluyorum o an hemen yemek yemezsem düşüp bayılacak gibi hissediyorum.

Hangi doktora gidiyorsun Medical Park ta

Darısı başımıza inşallah. Bulantı mide yanması şişkinlik hepsi var. Resmen yaptığım hiçbirşeyden keyif alamıyorum. Normal halime dönüp hamileliğim tadını çıkarmak istiyorum. Kızımda 4. Ayda rahata ermiştim inşallah kısa zamanda rahata ereriz

Teşekkür ederm daha çok küçük 6 haftalığım ama inşallh ileriki zamanlarda kullanırım iyi gelir umarım saolun

Canım benim de felaket akıntım var. Normalmiş ama ben de anlamadım.
Insan korkuyor cnm cunku benim daha once 2 kaybim oldu cok tedirginim.. idrar tahlili verdim arastirma sonucu enfeksiyon baslangici varmis ilac yazdilar..
Benim de aynı şekilde hatta bu sabah karnım ağrıyordu sanırım biraz üşüdüm ondan oldu diye düşünüyorum
olabilir cnm dikkatli olun

Inşallah canım ben de oglanda 4. Ayda rahata ermistim.Simdi 2 günlük bir rahatlama oldu ama dün yemekten sonra yine biraz midem yandı ama eskisi kadar çok değildi sanırım yavaş yavas azala azala gecicek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…