2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Anladım canım bende Bakırköy de oturuyorum çok yakın diye orayı tercih ettim ama memnun kalmadım. Şu an memnunum bir sorun yok çok şükür

Hayırlı bayramlar Kızlar seneye artık ailelerimiz biraz daha genişlemiş olarak kutlayacağız İnşallah Benim minnoşuma da atayım teyzeleri cinsiyet tahmininizi bekleriz
Canm hayırlı olsun erkek gibi geldi bana sağlıklı olsun da

Gelse de çok arada sırada olur bence. Eğer kesildiyse. ama fena iştah açılıyor yani dikkat.
Ayy ben iki gündür tam bir oburiksim.resmen 3 haftanın acısı çıkıyor çılgınlar gibi yiyorum güzel bir duyguymus yiyebilmek küçük bir panda olarak cikicam bu hamilelikten belli oldu

Ayy ben iki gündür tam bir oburiksim.resmen 3 haftanın acısı çıkıyor çılgınlar gibi yiyorum güzel bir duyguymus yiyebilmek küçük bir panda olarak cikicam bu hamilelikten belli oldu

Yalnız değilsin bende sana eşlik edebilirim obur gibi yiyorum maşallah

Kızlar galiba bebegimin hareketlerini hissetmeye başladım bugün minik segirme şeklinde.ilk bebekte 4.aydan sonra hissettim ama bunda sanırım daha erken hissediyor gibiyim bağırsak hateketi değil bu sanki.gobek deliğinin aşağısına doğru sırt üstü yatinca oldu bir deneyin 13. Hafta içine girenler

Hayırlı bayramlar kızlar nasılsınız iştahlar açıldı mı kilo durumunuz ne kilo alan var mı ben almadım henüz çok fazla yiyemiyorum hele sabah hiç midem almıyo akşam biraz düzeliyor Sanırım üç ayı böyle cıkarcaz

ben de aynisinı dun soledim. bugyn solemedi ayptir agda yapiyorm agdayi cekerken canm yandi hop karnim hareket etti gobek deligmin alti

Canım ben de hissediyorum ama erken diyolar ya bana

Kilo almadım ama vermedim de. Midem bulanıyor ama birşeyler yemezsem daha çok bulanıyor yiyorum ama zevk alamıyorum yediğimden sonra midem yanıyor arada kusuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…