Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çook teşekkürker darısı başınıza inşaallah önce üstten baktı gördü ama daha net görebilmek için bir de alttan bakayım garanti olsun dedi, alttan da baktı öyle netleştirdi
Atese baktilarmi sizinde canim gene bakarlarmi die endiseliliyim gene yuksek cikarsa hastanede dr olcuyorlar ilk giriste bakalim ne çıkcak ordaa off stres oldum
Atese baktilarmi sizinde canim gene bakarlarmi die endiseliliyim gene yuksek cikarsa hastanede dr olcuyorlar ilk giriste bakalim ne çıkcak ordaa off stres oldum
Evde normaldim.kadin atesiniz var dedi bi gaflet oturdu resmen donar gbioldum camlaro actik soguk suyla kendimi siliyorum arabada hastanede kaç çıkıcam bakalim
Çook teşekkürker darısı başınıza inşaallah önce üstten baktı gördü ama daha net görebilmek için bir de alttan bakayım garanti olsun dedi, alttan da baktı öyle netleştirdi
Amiiinn teşekkür ederim.. bende cuma gittim üstten görünmedi alttanda ben istemedim pazartesi gel dedi ama cumartesiye kadar bekleyeceğim cumartesi gidecem hem kap atışını da duyarım diye
Ayni şeyler bendede var canım gaviscon ictim ben sabah beni o rahatlattı. İlk hamileliğimde gaviscon la yatıp kalkıyordum anlaşılan tekrar stok yapmam gerekecek. Kahvaltiya yemeyi sevdiğim şeylerin iki gündür suratına bakmıyorum iştahım değişti baya yok gibi daha çok