• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım ben cipsin normalde de zararlı elbette ama hamileykende ciddi zararlı olduğunu okumuştum bende eskiden çok severdim cips cola zaten nerde zararlı şey varsa ben bayıla bayıla yerdim hamilelik için çalışmalar başlayınca bıraktım ben onların hepsini 🙈🙈
Kizzz helal olsun ben hamile kalmadan sigarayi birakamadim ama.ogrendigim an bırakmıştım 1 aydir icmiyorum sigara daha kötü
Cips falanda hergun yerdim normalda artik haftada 1 yemege çalışıyorum cok canim.istiyor sgra aklima.gelmesin die agzimi bos tutamiyorum😂😂😂 geldi.kilolar

Evet sen artık eski sen olmayacaksın, eskisinden daha güçlü olacaksın çünkü anne olacaksın Allah'ın izniyle. Vücudumuzda hormonlar suan normalden çok fazla devrede, bir can yetişiyor bu bizim için kolay değil gerçekten canım. İnşallah bir iki haftaya daha iyi olmanı diliyorum.

Ben Survivor'ın tüm sezonlarında hep gönüllüleri tuttum, yine gönüllüleri tutuyorum 😁
Hahaah bende heo gönüllü suan nisa susstu ve ozur diliyor😂😂😂

Kızlar cips yiyen varmı aranızda ben surekli cips yiyen biriydim ama eskisi kadar yemiyorum yinede canim.istiyor aklima geliyor agzim sulanıyor yemek.istiyorum bu akşamda kimisi zararli diyor bilemiyorum☹
Valla ben yedim lays. Çünkü tuzlu :)) eskiden daha çok yerdim şimdi daha az yiyorum

Kizzz helal olsun ben hamile kalmadan sigarayi birakamadim ama.ogrendigim an bırakmıştım 1 aydir icmiyorum sigara daha kötü
Cips falanda hergun yerdim normalda artik haftada 1 yemege çalışıyorum cok canim.istiyor sgra aklima.gelmesin die agzimi bos tutamiyorum😂😂😂 geldi.kilolar
Şuan benimde canım istedi aslında güzel olur tuzlu tuzlu ama olsun tutmalıyım kendimi patates kızartması bile yapmıyorum kız 1 aydır 🙈

Şuan benimde canım istedi aslında güzel olur tuzlu tuzlu ama olsun tutmalıyım kendimi patates kızartması bile yapmıyorum kız 1 aydır 🙈
Yaaaaaaaaa yok canimm sende😂😂😂😂 benmi acim yaa normalde ben yapardim esim.oruc olunca kokar cani ceker die yapmamistim.kendime amaa artik bgun sabah yaptım kendime hemde iyidim biraz yedim vallaa afiyetle😂 sen kac kilosun ki canim

Yiyebiliyorken ye canım ama fazla değil. Benim de şimdi Survivor'da gördüğüm yemeği canım çekti söylemiyim belki izlemeyenler vardır. İnşallah yarın pişirip yiyebilirim ya 😍
Diyolardi onumu yediler ben görmedim o sira namaz kılıyordum 😂 o dedikleriyse ben gecen yapmıştım evde esimle birlikte 😂

Çekirdek ye ağzın boş kalmasın 😂

Diyolardi onumu yediler ben görmedim o sira namaz kılıyordum 😂 o dedikleriyse ben gecen yapmıştım evde esimle birlikte 😂
Evet o dedikleri. Normalde adını duyduğumda canım çekmez ama gördüm hemde slow motion anına denk geldim of be. Baya canım çekti. Midem kaldırır inşallah yiyebilirim 😍🤲

Evet o dedikleri. Normalde adını duyduğumda canım çekmez ama gördüm hemde slow motion anına denk geldim of be. Baya canım çekti. Midem kaldırır inşallah yiyebilirim 😍🤲
Yaaaa onlar yerken tok insan bile acikiyor yersin yersin canım sifa olsuuuun

Kız boşver bee. Tadını çıkar yiyeniliyorsun ne güzel. Ben de yiyebilsem bi dakka durmam 🤗
Benim dakikam dakikamı tutmuyor canim inan 2 3 gundur surekli yattim canim bisi isdemedii su bile içemedim bgun uyandığımda cok enerjik uyandim biraz daha iyiyim ara ara bulantim.olup geçiyor hala istfra etmedim edersemde ederim meelgim pamugum iyi olsun yeterki 😍😘🤲🏻

Yaaaaaaaaa yok canimm sende😂😂😂😂 benmi acim yaa normalde ben yapardim esim.oruc olunca kokar cani ceker die yapmamistim.kendime amaa artik bgun sabah yaptım kendime hemde iyidim biraz yedim vallaa afiyetle😂 sen kac kilosun ki canim
Ben çok düşük kiloluyum canım söylemeyim çok fena durumdayim aslında doktor de demişti kilon çok az diye 🙈🙈

Benim dakikam dakikamı tutmuyor canim inan 2 3 gundur surekli yattim canim bisi isdemedii su bile içemedim bgun uyandığımda cok enerjik uyandim biraz daha iyiyim ara ara bulantim.olup geçiyor hala istfra etmedim edersemde ederim meelgim pamugum iyi olsun yeterki 😍😘🤲🏻

İnşallah ben de yarın güzel uyanırım da yaparım o yemeği yerim afiyetle. 😍

Ben çok düşük kiloluyum canım söylemeyim çok fena durumdayim aslında doktor de demişti kilon çok az diye 🙈🙈
Ben kilolusundaaa yemiyosun sanıyorum 😂 ye biraz canim.kendine bak doktorlar patates makarna yiyin diolar ye can boğazdan gelir 😂

Back
X