- 25 Ağustos 2014
- 1.691
- 2.021
- 133
- 35
Allah kavuştursun canmBende asker eşiyim. Eşim Suriye’de istanbuldayız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kavuştursun canmBende asker eşiyim. Eşim Suriye’de istanbuldayız
Kizzz helal olsun ben hamile kalmadan sigarayi birakamadim ama.ogrendigim an bırakmıştım 1 aydir icmiyorum sigara daha kötüCanım ben cipsin normalde de zararlı elbette ama hamileykende ciddi zararlı olduğunu okumuştum bende eskiden çok severdim cips cola zaten nerde zararlı şey varsa ben bayıla bayıla yerdim hamilelik için çalışmalar başlayınca bıraktım ben onların hepsini![]()
Hahaah bende heo gönüllü suan nisa susstu ve ozur diliyorEvet sen artık eski sen olmayacaksın, eskisinden daha güçlü olacaksın çünkü anne olacaksın Allah'ın izniyle. Vücudumuzda hormonlar suan normalden çok fazla devrede, bir can yetişiyor bu bizim için kolay değil gerçekten canım. İnşallah bir iki haftaya daha iyi olmanı diliyorum.
Ben Survivor'ın tüm sezonlarında hep gönüllüleri tuttum, yine gönüllüleri tutuyorum![]()
Valla ben yedim lays. Çünkü tuzlu :)) eskiden daha çok yerdim şimdi daha az yiyorumKızlar cips yiyen varmı aranızda ben surekli cips yiyen biriydim ama eskisi kadar yemiyorum yinede canim.istiyor aklima geliyor agzim sulanıyor yemek.istiyorum bu akşamda kimisi zararli diyor bilemiyorum☹
Bende bendeeee bak smdi lays dedin onuda canım isdediValla ben yedim lays. Çünkü tuzlu :)) eskiden daha çok yerdim şimdi daha az yiyorum
Şuan benimde canım istedi aslında güzel olur tuzlu tuzlu ama olsun tutmalıyım kendimi patates kızartması bile yapmıyorum kız 1 aydırKizzz helal olsun ben hamile kalmadan sigarayi birakamadim ama.ogrendigim an bırakmıştım 1 aydir icmiyorum sigara daha kötü
Cips falanda hergun yerdim normalda artik haftada 1 yemege çalışıyorum cok canim.istiyor sgra aklima.gelmesin die agzimi bos tutamiyorumgeldi.kilolar
Yiyebiliyorken ye canım ama fazla değil. Benim de şimdi Survivor'da gördüğüm yemeği canım çekti söylemiyim belki izlemeyenler vardır. İnşallah yarın pişirip yiyebilirim yaAynen yicem agzimin sulari suan Cok fena midem bulanmiyorken yimyimm![]()
Kız şimdi nereden alacak esin heryer kapalı değil mi petroller ne durumda acaba yazarken aklıma geldiBende bendeeee bak smdi lays dedin onuda canım isdedidur ben siparisi degisreyim esim laysss alsinnnn
![]()
Yaaaaaaaaa yok canimm sendeŞuan benimde canım istedi aslında güzel olur tuzlu tuzlu ama olsun tutmalıyım kendimi patates kızartması bile yapmıyorum kız 1 aydır![]()
Diyolardi onumu yediler ben görmedim o sira namaz kılıyordumYiyebiliyorken ye canım ama fazla değil. Benim de şimdi Survivor'da gördüğüm yemeği canım çekti söylemiyim belki izlemeyenler vardır. İnşallah yarın pişirip yiyebilirim ya![]()
Canim 31 ile yasak var bize yasak yok 12 e kdrda burda bi market açık şükürKız şimdi nereden alacak esin heryer kapalı değil mi petroller ne durumda acaba yazarken aklıma geldi![]()
Çekirdek ye ağzın boş kalmasınKizzz helal olsun ben hamile kalmadan sigarayi birakamadim ama.ogrendigim an bırakmıştım 1 aydir icmiyorum sigara daha kötü
Cips falanda hergun yerdim normalda artik haftada 1 yemege çalışıyorum cok canim.istiyor sgra aklima.gelmesin die agzimi bos tutamiyorumgeldi.kilolar
Yuzumu bi gorsen cekirdek yuzunden koca koca cikti sivilcelerÇekirdek ye ağzın boş kalmasın![]()
Evet o dedikleri. Normalde adını duyduğumda canım çekmez ama gördüm hemde slow motion anına denk geldim of be. Baya canım çekti. Midem kaldırır inşallah yiyebilirimDiyolardi onumu yediler ben görmedim o sira namaz kılıyordumo dedikleriyse ben gecen yapmıştım evde esimle birlikte
![]()
Kız boşver bee. Tadını çıkar yiyeniliyorsun ne güzel. Ben de yiyebilsem bi dakka durmamYuzumu bi gorsen cekirdek yuzunden koca koca cikti sivilcelersuan bos durmuyorum tabiki cubuk yiyorummm
57 kilodan 60 a geldim
Yaaaa onlar yerken tok insan bile acikiyor yersin yersin canım sifa olsuuuunEvet o dedikleri. Normalde adını duyduğumda canım çekmez ama gördüm hemde slow motion anına denk geldim of be. Baya canım çekti. Midem kaldırır inşallah yiyebilirim![]()
Benim dakikam dakikamı tutmuyor canim inan 2 3 gundur surekli yattim canim bisi isdemedii su bile içemedim bgun uyandığımda cok enerjik uyandim biraz daha iyiyim ara ara bulantim.olup geçiyor hala istfra etmedim edersemde ederim meelgim pamugum iyi olsun yeterkiKız boşver bee. Tadını çıkar yiyeniliyorsun ne güzel. Ben de yiyebilsem bi dakka durmam![]()
Ben çok düşük kiloluyum canım söylemeyim çok fena durumdayim aslında doktor de demişti kilon çok az diyeYaaaaaaaaa yok canimm sendebenmi acim yaa normalde ben yapardim esim.oruc olunca kokar cani ceker die yapmamistim.kendime amaa artik bgun sabah yaptım kendime hemde iyidim biraz yedim vallaa afiyetle
sen kac kilosun ki canim
Benim dakikam dakikamı tutmuyor canim inan 2 3 gundur surekli yattim canim bisi isdemedii su bile içemedim bgun uyandığımda cok enerjik uyandim biraz daha iyiyim ara ara bulantim.olup geçiyor hala istfra etmedim edersemde ederim meelgim pamugum iyi olsun yeterki![]()
Ben kilolusundaaa yemiyosun sanıyorumBen çok düşük kiloluyum canım söylemeyim çok fena durumdayim aslında doktor de demişti kilon çok az diye![]()