• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
21nisanda gittim canım gormedim tek kese vardı allah razı olsun inş tehlıkem olmaz sağlıkla gelırler
İnşaallah inşaallah.
Bende ikiz istedim hep.
Ama yanlış anlama genelde ikizde hep tehlike oluyor.
Birini kalıyor normalde.
Ama sen tevekkül et.
İnanıyorum ikisini alacaksın kucağına zor olacak Ama ikisi :KK68:

Ben aynı ilacı iciyorum 65 le hamile kaldim 59 a düşmüşüm kusa kusa. Bu yüzden artık kullanıyorum düzenli. Yoksa ayakta duramam. Doktorum içebilirsin zararı yok dedi Doktoruma güveniyorum. 2 hafta olcak iciyorum valla.
Kiz siz nasıl.kilo verdiniz ya demek ki ben kusmuşum yinede yemişim hemde iyi yemişim :KK48: :KK48: :KK48:

Canım.sen nasıl kilo verdin bu kadar hicmi yemek yemedin
İnan iki haftadır öldüm ne çektim ben bilirim . Yediğim çıktı direk su içsem gitti doktorda kızdı bugün işte hatta dün zorlanmaktan kanamam gelmiş biliyor musun bir baktım kusarken alttan gidiyor doktorda kozdu düzenli ilaç alacağım artık canım

Bende de hiç bulantı yok ama kabızlık fena halde, gaz ve alt karın ağrısı ara ara sıklaşıyor. Çok şükür doktorun tavsiyesi ile kullandığım bazı ilaçlar var rahatlatıyor
Yaa bende de aynı hangi ilaçlar acaba çok fenayım inananın dün oturup agladım karnımın sancısından

İnan iki haftadır öldüm ne çektim ben bilirim . Yediğim çıktı direk su içsem gitti doktorda kızdı bugün işte hatta dün zorlanmaktan kanamam gelmiş biliyor musun bir baktım kusarken alttan gidiyor doktorda kozdu düzenli ilaç alacağım artık canım
Oooooo kıyamam sanaaaa anladım canım Allah yardımcın olsun kuzum inşallah bundan sonra düzene girer canım

hic bahsetmedim aslinda size anlatip icimi rahatlatmak istiyorum kizlar dun gececiydim sabah geldim uyudum az once uyandim ama cok agliyodun uyandim hala aglayip sebeb olanlari allaha hawale ediyorum bu benin ikinci ewliligim ilk esimle ayrildik bi oglum war 6 yasinda bendeydi babasi kacirdi 1000 km yol war aramizda az oncede uyurken ruyamda oglumu gordum biyerden dusmek uzereydi kostum yakaladim kucakladim optum kokladim sarildim eski esime diyordum ki karnimdakiyle kabul et o sabi daha birak oglumla kaliyim diye yalwariyodum cok gercekciydi oglumun kokusunu cok net aldim cigerim yaniyo icim sizliyo ewlat acisi cok zormus karnimdakiyle teselli buluyorum sebeb olanlari allaha hawale ediyorum

Rabbim.sabir versin canim hayatimizi malesef istedigimiz gibi yasayamiyoruz kontroll edemiyoruz ama oteki arkdasin dedigi gibi onunda bir vakti zamani gelecek ve yavrun seninle olacak insallah. Hersey Allahtan ve bu da gececek insallah

Aç yattığım çok oldu ağlaya ağlaya uyudum yediğim yoğurt çorbası yoğurt iyi günündeysem sabah tost yoksa o da yok birde soğuk soğuk meyve
Kıyamam sen baya vahimsin inşallah en kısa zamanda düzelir canım şimdi ilacı içince daha iyisindir inşallah

Çok ilginç benm belki okumuşssndr bulantım bir anda geçti burda panik oldm. Dr um korkma tabki olabilir aniden geçebilir falan dedi. Böle dmesi garip. Ya da benmkimi çok rahat acaba
Ne güzel doktorun olabilir demiş panik yapma lütfen benim yüzümden tam tersi ben doktoruma kızdım evet ilk 12 hafta riskli ama aklıma böyle şeyler getirdiği için yoksa benim pek bir belirtim bile yok. Hem hamileliğini rahat geçiren kişiler de var.

Ne güzel doktorun olabilir demiş panik yapma lütfen benim yüzümden tam tersi ben doktoruma kızdım evet ilk 12 hafta riskli ama aklıma böyle şeyler getirdiği için yoksa benim pek bir belirtim bile yok. Hem hamileliğini rahat geçiren kişiler de var.
aynen canm bence sen de endişe etme. Bu zor günlerde allah bize bu melekleri verdi. Kalan hepsi allahtan. Hepimiz dua edelim.

Back
X