• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım yenidoğan için portatif bir besik olmalı gece ayrı odada yatamazsin yanında olmalı Montessori yatağa biz 3 yaşında geçtik evet güzel kullanışlı benim oglum dağınık yatar hiç düşmedi ama yenidogana uygun değil
Sen ilkinin beşiği nekadar kullandın canım yaşına kadar idare ettimi

Sen ilkinin beşiği nekadar kullandın canım yaşına kadar idare ettimi
Canm benim ve annemin sepet besige hevesimiz vardı onu aldık 6-7 aylığa kadar kullandm oğlum harketliydi yüksek olduğu için park besige geçtim sonra 3 yaşına kadar park beşikte yattı sonra ikeadan uzayan yataklardan aldık çok aşırı memnunum

Ben aldırıcam bi şekil kardeşime falan Dicem alsın. Dayı olcak ya hazır asker gibi şu an ondan bişey istesem diye bekliyor 😂
oyyy kiyamam yaaa parmakla örulen iplerde war onlarinda rengi cok guzel en fazla 1 saatte koca battaniye öruyosun yumusacik oluyo o da

Kesinlikle ilki çok farklıydı birde yaş daha küçüktü heves mi fazlaymış gerekli gereksiz herşeyi almış yapmisiz bizim şuan herseyimiz var 😃 sadece travel sistem Bebek Arabasının pusetinin takılma adaptörü kayıp yeni puset alirmiym araca takilani bulur muyum hiç bilmiyorm bir tane de baston arabamizda var sonradan ona gectim kaynam hamile olduğumu ogrendiginde ilk sorusu eşyalar duruyor mu oldu 😄😄
allah nasip ederse ben sadece park yatak alcam ilk oglumda onu almistim cok memnun kalmistim hala daha duruyo katladim cantada duruyodu en son

Kızlar vitamin olarak folik asitten başka birşey kullanan var mi??
Ben hem folik asit hem decavit vitamin kullanıyorum progestan hap duphaston Bi de troid hapı o da yetmez gibi dün kan ilacı yazdı kanama alanım var diye midem bulanıyor artık hap görmekten

Günaydin kizlar bugün nasılsınız?
Ben kendimi nazar etmek istemiyorum ama gece kötüydüm bulantıdan hiç uyuyamadım bu sabah bulantısız uyandım şimdiye kadar birsey yok daha ilaç bile içmemiş halimle. Maşallah diyim.ama gece felaket uyku sorunu çekiyorum. Uykuya bitürlü dalamiyorum gece 3 e kadar. Bu durumu çözmem lazım oğlum sabah 7 8 arası uyaniyor 😩

park yatak fotograflarda kocaman gorunuyor. katladm cantada demissiniz saklamasi kolaymi
Park yatak minnacik oluyor canım çantaya sığıyor çok pratik. Benimde var ıkitane ama iç yatak siz böyle seyahat etmeye gittiğimiz zamanlarda kullanırdım çok tatil vs. Şimdi iç yataklı birsey alicam inşallah

park yatak fotograflarda kocaman gorunuyor. katladm cantada demissiniz saklamasi kolaymi
tabiki saklamasi cok kolay biyere giderken al yaninda gotur ben katlayip yatak odasindaki bazamin altina koymustum besigin icine ince rahat bi yatak satiliyo olcusune gore ben muşambasini cikarmamistim yataginida yatak basliginin arkasina koymustum yuk olmamisti ama oglum cok sewmisti onu ❤❤

gunaydin hatunlar saglikla gecen musmutlu gununuz olsun insallah
Günaydin kizlar bugün nasılsınız?
Ben kendimi nazar etmek istemiyorum ama gece kötüydüm bulantıdan hiç uyuyamadım bu sabah bulantısız uyandım şimdiye kadar birsey yok daha ilaç bile içmemiş halimle. Maşallah diyim.ama gece felaket uyku sorunu çekiyorum. Uykuya bitürlü dalamiyorum gece 3 e kadar. Bu durumu çözmem lazım oğlum sabah 7 8 arası uyaniyor 😩
uykular cok dwngesiz olmaya basladi yaaa bende gece cok uyaniyorum acliktan uyaniyorum yada.midemin yanmasindan yaz da geliyo zorlasicak iyice🙈

Canım yenidoğan için portatif bir besik olmalı gece ayrı odada yatamazsin yanında olmalı Montessori yatağa biz 3 yaşında geçtik evet güzel kullanışlı benim oglum dağınık yatar hiç düşmedi ama yenidogana uygun değil
Yenidogan icin tabiki alcaz obu 1 yasina kadar kullanabilirim. Sonra montsoriye gecicez kendi yataginda alistircam insalllaah 1 yasindan sonra cok arasdirdim kendi odasina uyumasi gerekiyormua nasip bakalim😍🤲🏻

Canm senin gebelikten önce de varmiydi hormonlarda yükseklik ikidir rüyamda tiroit yüksek çıkıyor burda okuyorum diye mi rüyama kaçıyor bilmiyorum 🙄 henüz kan tahlillerim yapilmadi
Normalde iyidi hamilelikte yükseldi canim.
Genelde hamilelikte yükselebiliyormuş

Yenidogan icin tabiki alcaz obu 1 yasina kadar kullanabilirim. Sonra montsoriye gecicez kendi yataginda alistircam insalllaah 1 yasindan sonra cok arasdirdim kendi odasina uyumasi gerekiyormua nasip bakalim😍🤲🏻
ben hep benimle yatirmistim oylede alisti gitti ewliligimiz iyi gitmiyodu zaten nasipse bu bebegim besiginde uyusun oyle alistiriyim

ben hep benimle yatirmistim oylede alisti gitti ewliligimiz iyi gitmiyodu zaten nasipse bu bebegim besiginde uyusun oyle alistiriyim
Araasdirmaya basla simdiden canim 7 8 aydan basliyor kimi anneler odasında yatirmak icin ❤

Ben de ilk çocuğumda park yatak kullandım, iki yaşına gelmeden oda takımı yaptırınca oğlum kendi odasına geçmek istedi, bir anda olmadı ama bir iki ayda odasına alıştı. Ama şimdi bizim yatakta uyuyor, babası odasına götürüyor 😭

Uzmanlar 2 yaşına kadar odanızda yatırın diyorlar genelde güvenli bağlanma için

Back
X