• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ben bugun kanamayla gidince doktor ikili testide yapti ense kalinligina 1.18 mi ne bisey dedi normal dedi sanki ama o kisma hic kulak kesilmedim panikten

O kardeşi olacağına seviniyor ama erkek olsun diyor😂 eşimde kız istiyordu duyunca çok sevindi
hadı bakalım hayırlı olsun , guzel heyecanlar bunlar
bıraz once bı uye yazmıstı ense kalınlıgı 1.50 dr erkek demıs
sızınkı 1.30 du dımı

ultrasonda vajınal mı bakıyorlar :KK43: ben karından sanıyordum , bebege zararı olmasın sakın cok korkarım
Herkese vajinal bakılmıyor ben kilolu olduğum için karından görüntü flu çıktı net değildi o yüzden vajinal bakıldı doktor iznimi aldı öyle baktı hiç bir zararı olmadığını söyledi sizin karından bakılır merak etmeyin

Herkese vajinal bakılmıyor ben kilolu olduğum için karından görüntü flu çıktı net değildi o yüzden vajinal bakıldı doktor iznimi aldı öyle baktı hiç bir zararı olmadığını söyledi sizin karından bakılır merak etmeyin
aslında korkmuyorum ama bıryerde vajınal bakıldıgında bebege zararlı dıye okumustum tedırgın oldum ,

Öğrenmeden önce bişey olmuyor canım. Bende ilkinde öğrendiğim günden bi gün önce tenis oynadım çok hoplayıp zıpladım. Bunları artık öğrendikten sonra yapmak tehlikeli olabiliyor. Kutu sütleri ben çok severim soğuk soğuk da içerim. Ama tüketilmemesi gereken gıdalar içinde pastörize edilmemiş kutu sütleri var. Hangisi edilmiş nerden bilcem 🤷
Üzerinde pastörize süt yazıyor canım kutuların çoğu öyledir bak istersen üzerine dikkatlice ☺️

aslında korkmuyorum ama bıryerde vajınal bakıldıgında bebege zararlı dıye okumustum tedırgın oldum ,
Hiç korkmayın benim 9. Haftam ve sürekli alttan muayene oluyorum zararlı değil çoğu doktor daha net görüldüğü için öyle kontrol yapıyor içinizi ferah tutun 🌸

Kızlar ya ben size bir şey soracaktım hani burdan farklı bir yerde grup açmak filan yasak ya en azından instg eklessek ben sizi merak ediyorum yani ne biliyim yanlış anlamayın ama lütfen sadece merak yani 🙈🙈🙈
Ekleyebilirsin canim ozelden atayım instayi gerek kalmadi yazmışsın ekledim😊

Valla canım ben kiloluyum o yüzden çok zor ölçüldü bir türlü uygun pozisyona dönmedi vajinal ultrason ile 3. De anca ölçüldü ama bu şekilde nadir oluyormuş normalde hemen görülüyormuş 🙈
Kilo olunca zor mu ölçülüyor

Back
X