Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftaya persembe sonuclarımı alacagım ondan sonra gıdecegım ,5-6 gün içinde git istersen canım tekrardan 13. Haftada kalınlaşıyo ense 2li tarama zamanını geçirmiş olursun
Vala kuzum bende 3 defa gittim yani bu seferde gostermese gitmicektim bidaha zaten Allahtan gelen herseye raziyiz hic takilma zaten sonuclarin kesinlik payida yokhaftaya persembe sonuclarımı alacagım ondan sonra gıdecegım ,
Devlete gidiyorum canim ben hersey icin eger makinaları falan iyiyse olcum yapabiliyolar sıkıntı olmuyor , ama ozeldede cok yuksek bi ucreti yok gidersenKızlar 2li taramayi özele mı devlete mı gittiniz ?Ben kararsız kaldım devlete gitsem diyorum da sizleri merak ettim
Ins canım siz kac haftaliksiniz miniginizleKızlar güzel haberlerle gelmenize çok sevindim çok şükür darısı bize inşallah sağlıkla![]()
Canım çok sevindim hayırlı olsunBiz geldik teyzeleriiimaşallah kocamaaann olmuş minnoşum
haftasıyla tam uyumlu çıktı yakaladı satla uyumu. Doktor 5 aralığa tarih verdi
minnoşum ekrana baktı bizi farketti ve el salladı bize böyle
minicik parmakları vardı
ALLAHım isteyen herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu
Ultrasonda ikili test ölçümleri yapıldı gayet iyiydi herşey yolunda dedi. Kan için gelecek hafta gidicem inşallah
Çok şükür çok mutlu oldum halen kendime gelemiyorum![]()
Cinsiyet ne dedi canm maşallah aynı benim minigime benziyorEki Görüntüle 2638538 buda benim Minos
Canm doktorlar görmezse yok yere tahminde bulunmazlar yani adını lekelemez istisna durumlar olacağı için bir ay daha bekleyelim diyorlar hayırlısı olsun çok sevindim varmiydi bekledigin bir cinsiyet12+2 den selamlar cok sukur kendini gösterdi iyimis masallahdoktor yalnislikla agzindan yakisikli sonunda gorebildik seni dedi
aa dedim erkek mi ehh tahminim bu 2 hafta sonra gorucez bakalim dedi kesin bisi demek icin erken dedi aksama atayim bakalim fotoyu tahmin edin nuba gorede erkek galiba
![]()
Kiz bekliyoduk biz sulalecekCanm doktorlar görmezse yok yere tahminde bulunmazlar yani adını lekelemez istisna durumlar olacağı için bir ay daha bekleyelim diyorlar hayırlısı olsun çok sevindim varmiydi bekledigin bir cinsiyet
Canım hem ultrasonla hemde kanla yapılıyor ultrason kısmı iyi geçti çok şükür ama kan henüz vermedim bayramdan sonra vericem inşallahCanım çok sevindim hayırlı olsun2li test kanla yapılıyor değil mi
Ben bu doktora hiç güvenmedim. Sıkma canını güvendiğin doktoruna devam et. İnşallah herşey güzel olacakKızlar ben doktora güvenemedim , ultrason görüntüsü bile veremeyen makine nasıl doğru ölçecek ama bozuldum biraz da yani . Bide bi vitamin var bana elinde ilaç varsa da kullanma bunu kullancaksin gelince getir ilacını gorcem dedi bu ne demek sizce prim aliyo demekki bu adam ilaç firmasından.
Kan testlerim perşembe çıkcak ondan sonra kendi doktoruma gidicem devletteki zaten test için gittim ben bugün o hastanede isim yok
⁹
Gözün aydın canım12+2 den selamlar cok sukur kendini gösterdi iyimis masallahdoktor yalnislikla agzindan yakisikli sonunda gorebildik seni dedi
aa dedim erkek mi ehh tahminim bu 2 hafta sonra gorucez bakalim dedi kesin bisi demek icin erken dedi aksama atayim bakalim fotoyu tahmin edin nuba gorede erkek galiba
![]()
sen 12 haftada degılmısın canım cınsıyet ıcın mı 3 kez gıttınVala kuzum bende 3 defa gittim yani bu seferde gostermese gitmicektim bidaha zaten Allahtan gelen herseye raziyiz hic takilma zaten sonuclarin kesinlik payida yok
Peki ozamana vakit geçmiş olmuyor mu canım benim bildiğim 11-13. Haftalarda falan yapılması gerekiyor daCanım hem ultrasonla hemde kanla yapılıyor ultrason kısmı iyi geçti çok şükür ama kan henüz vermedim bayramdan sonra vericem inşallah![]()
Senin kız olmasa şaşardım zaten profil resmindeki kız çocuğu bana hep çağrışım yapıyorGözün aydın canımbizde 12 olmuşuz çok şükür aynıyız senle
doktor benimkine kız gibi dedi ama kesin bişey demedi en kesin 16 dan sonra belli olur dedi. Fotoyu yüklersin bakarız. Benim fotolarım doğru dürüst çıkmadı ya 5 dakka rahat durmadı hiperaktif minnoş
![]()
inşallah canım benım ,Ben bu doktora hiç güvenmedim. Sıkma canını güvendiğin doktoruna devam et. İnşallah herşey güzel olacak![]()
Seni çok iyi anlıyorum bana da doktor yumurtaların küçük hamile kalman zor olabilir dedi gel gör ki ilk seferde hamile kaldıminşallah canım benım ,
persembe sonucları alıp sonra da kendı doktoruma gıdıcem hazıran basında fılan gelırsın demıstı
ben guvenmıyorum zaten bu testlere , bana cocugun sorunlu deseler ondan vazgececek de degılım ıstedıgını soylesın.
hamıle kalmadan once de doktora gıtmıstım yıne boyle yaslı bır doktordu bana yumurtalıkların tembel dedı bırsuru test ıstedı esın doktora gıtsın sperm saydırsın vs vs bırsuru sey soyledı moralımı bozdu baska dr a gıttım gayet saglıklısın hatta suan yumurtan var degerlendırebılırsınız bu testler ılk senede yapılmaz dedı ,ve ben koruyucu igne kullandım o yuzdne etkısının gecmesını bekledım cocuk ıcın bır sorunum yoktu
evet bırde oyle bırsey var ıcımden kotu bırsey gecmıyor yanlıs olctugunu dusunuyorum bı sıkıntı suphe de yok ıcımde .Seni çok iyi anlıyorum bana da doktor yumurtaların küçük hamile kalman zor olabilir dedi gel gör ki ilk seferde hamile kaldımdoktorlar bazen saçmalayabiliyorlar cidden. Bnm en son gittiğim doktor da öyle kötü ultrason resmi verdi ki bana ben telefonla dışardan çeksem daha net çıkardı
bi noktada hislerimize güvenmek lazım
zaten ne gelirse Allahtan yani kabulümüz
Ama sen canını hiç sıkma