Şekerim yükseldi ama etkisiz hale getirdimSinir yukseltir canm. Hele gorumceler direkt etki eder![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şekerim yükseldi ama etkisiz hale getirdimSinir yukseltir canm. Hele gorumceler direkt etki eder![]()
İstiyor istiyor benim sağlık ocağındaki hemşire hanım şöyle demişti canın çok çekiyorsa tadımlık ye çünkü stres de şekeri yükseltir demişti yemeyip stres olacağıma tadımlık yiyorum baZenAynen canım ya çikolata , aşure sevmeyen ben canım nasıl istedi
İyi yapıyorsun canımİstiyor istiyor benim sağlık ocağındaki hemşire hanım şöyle demişti canın çok çekiyorsa tadımlık ye çünkü stres de şekeri yükseltir demişti yemeyip stres olacağıma tadımlık yiyorum baZen
Canım normal istersen zaten 42 ye kadar bekleten bile var dönme meselesi sanırım 32 den sonra oluyo açıkçası bebeğine bağlı erken dönemde var ama bebeğin yeri daraldikca dönemdi zorlasiyo haliyle evde emekleme pozisyonunda yürümeye çalışınca donmesi ise yariyomus yada bebeğin kafası ne taraftaysa ordan başlayıp elinde yuvarlak çizim masaj yapmakta ise yariyomus öyle okudum tuhaf ama ise yarayan olmuş açıkçası
Benimki 30. Haftada başını yukarı dönmüştü ama 32de tekrar pozisyonu düzeldi. Genellikle 32den itibaren doğum pozisyonda olurlarmış ama son ana kadar bile dönebilir kesin belli olmuyor bu sanırım
Ciddi misin bu bebislere güven olmayacak o zamanKendimden ornek vereym. Annem bana hamileyken doguma gidiyorms. Yolda karni yamulmus. Doguma gderken yolda ters donmusum normal gidip sezaryan olms,![]()
Benimki hep ters pozisyonda, bugün kontrolde yine pozisyonu ters dedi ama doğuma kadar dönme ihtimalleri de varmış yani 39'da bile donen var dedi benim doktorum.Hanımlar bu bebeğin dönme mevzusunda kaç haftadan sonra ümidi kesiyor acaba doktorlar ?
30 haftadayım hala makat geliş mesela.
Yani şu haftadan sonra doktorlar diyor mu artık dönmez sezeryana alalım diye yoksa 40'a kadar bekliyorlar mi ?
Benim 1-2 defa 160 ve 180 çıktığı olmuştu ama o zaman bile bile oldu diyebilirim kola, tatlı falan tuketmistim çok canım istemişti.Herkese hayırlı günler dilerim .diyabet olan arkadaşlarım ,diyetle devam edince nadirde olsa şekerin 150 çıktığı oluyor mu ? Doktorunuz ne diyor buna
Maaşallah bebeğineHanımlar merhaba, bugün kontrolüm vardı, bebek günüyle uyumlu çok şükür. Bugün doktor sezeryan gününden bahsetti, bir tuhaf oldum. Büyük ihtimalle 39+1 de doğumum olacak. Hastanenin sezeryan fiyatını sordum, 6500 TL dediler.
Estağfurullah, helal olsun tabii ki.Kuzular hakkınızı helal edin ama birsey soracaktım benim canım kumru istiyor içimde sosis salam var ama hiç yediniz mi hamilelikte
Herkese hayırlı günler dilerim .diyabet olan arkadaşlarım ,diyetle devam edince nadirde olsa şekerin 150 çıktığı oluyor mu ? Doktorunuz ne diyor buna
O zaman daha erken bunları konuşmak için son haftalar belli olacak demekki.Benimki hep ters pozisyonda, bugün kontrolde yine pozisyonu ters dedi ama doğuma kadar dönme ihtimalleri de varmış yani 39'da bile donen var dedi benim doktorum.
Olmuyordur canım olsa suyun fazla olur ordan belli ediyorEvet çıkıyor maalesef 170e kadar.
Ama benim gittiğim dahiliye doktoru 160-170 gibi değerler insülin kullanımı gerektirecek kadar yüksek değil dedi.
Dikkat etmeye çalışıyorum yine de sebze bile olsa biraz fazla yiyince 150yi görüyorum inşallah bebeğe bir zararı olmuyordur![]()
Şükür değil canım, karın çevresinde 2 hafta gerilik vardı diyete başlayınca o da 1 haftaya düşmüştü en son. Şeker yapabiliyormus onu da.Olmuyordur canım olsa suyun fazla olur ordan belli ediyor
Öyle mi normalde fazla kilo yapar diye biliyorum ama karın çevresine ayrı etkisi var demek kşŞükür değil canım, karın çevresinde 2 hafta gerilik vardı diyete başlayınca o da 1 haftaya düşmüştü en son. Şeker yapabiliyormus onu da.
Salam sucuk yiyorum hiç kismadim gerçi sucugu eşim yapıyor ordan içim rahat ama Salamis evdekiler yiyor canım çekiyor yiyorumKuzular hakkınızı helal edin ama birsey soracaktım benim canım kumru istiyor içimde sosis salam var ama hiç yediniz mi hamilelikte
Araştırma hastaneleri yapıyor mesela Bakırköy, çam sakura gibi önce kadın dogumda muayene oluyorsun sonra o seni detayliya gonderip ordan randevu günü alıyorsun ne kadar erken gidersen iyi olur çünkü 1 ay veya daha fazlasina gün veriyorlarHayırlı günler hanımlat ben 4 aylık hamileyim ve önumuzdekı ay detaylı utrasonum var özelde cok pahalı istabul avrupa yakasında hamgi devlet hastaneleri yapıyor ve nasıl bilgisi olan yardımcı olursa cpk sevınırım
Eğer suyun fazla degilse, bebek de haftasına göre çok iri değilse zarari olmuyordur ama olabildiğince dikkat etmek gerekiyor tabii.Evet çıkıyor maalesef 170e kadar.
Ama benim gittiğim dahiliye doktoru 160-170 gibi değerler insülin kullanımı gerektirecek kadar yüksek değil dedi.
Dikkat etmeye çalışıyorum yine de sebze bile olsa biraz fazla yiyince 150yi görüyorum inşallah bebeğe bir zararı olmuyordur![]()
Az kaldı canım inşallah sabredecek bebeğin ve senin de değerlerin düzelecekEvet canım, sağolasın
Çok teşekkür ederim canım, amin
Şuan 33+5'im canim, inşaallah 4 hafta daha bekleyebilsek iyi olacak inşaallah.
Normal olandan kullanmıştım jelli olanı denemedim ama sen diyince bi araştırayım bakalımNormal olandan mi yoksa jelli olanları da varmış ?
Yalancı sancılar damı var. Kaçıncı haftada oluyor pekiBunlar yalancı sancılar diye biliyorum ben
Bakırköy'de metrobüsle gelirsen kadirhasin orda metroyla gelirsen bahcelievler duraginda Dr sadi konuk hastanesi diye geciyorCok teşekkür ederim bu bakırköy bahceli evlerin ordaki hastanemi oluyo acaba