Aynen canım bırakmıyorum dırenıyorum resmen muzdan baska ne duzeltır bagırsakları var mı bılgınZaten 1 gunun kalmis.bbence brakma antibiyotugi brakmakta skinti. Eger oyuzdense gecer zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım bırakmıyorum dırenıyorum resmen muzdan baska ne duzeltır bagırsakları var mı bılgınZaten 1 gunun kalmis.bbence brakma antibiyotugi brakmakta skinti. Eger oyuzdense gecer zaten
Biz kucukken ishal olnca annem gazozla aspirin karistirir veriridi aklima o geldiAynen canım bırakmıyorum dırenıyorum resmen muzdan baska ne duzeltır bagırsakları var mı bılgın![]()
tamam bılmıodum patatesı haslayayım hemenBiz kucukken ishal olnca annem gazozla aspirin karistirir veriridi aklima o geldivala istersen braz haslanmis patates ye canm muzla birlikte etki eder diye dusunuyorm beni hemen toparlio haslanms patates
Evet tek yiyemezsen kasarla tereyagi ile karistr kumpir ici gbi yap istersen.tamam bılmıodum patatesı haslayayım hemen![]()
Yok yerim severımEvet tek yiyemezsen kasarla tereyagi ile karistr kumpir ici gbi yap istersen.
Evet haşlanmış patates ye tuz sep ye boş boş rahatlatır o seni birazYok yerim severım![]()
Ben çok istiyorum ama hala doktor bulamadım yurtdışında yaşıyorum ne yazık ki yaşadığım şehir ssvd yapmayı kabul etmiyor iki yanımızdaki şehirlere gitmem lazımKızlar aranızda hiç ssvd düşünen var mı? Dayımın kızı yaptı ve şiddetle tavsiye ediyor. Kanıma giriyor ama Ordu’da yaptıran doktor bulacağımı hiç sanmıyorum. O Bursa’da ssvd yaptı.
Ben de ilk sezeryanı aslında çok da gerekli olmadan oldum ama o zamanki hamilelik psikolojisi ile bana iyi gelmişti. Ama 1 hafta 10 gün içinde ssvd araştırmaya başlamıştım.merhabalarbenim ilk doğumum sezeryan fakat bu doğumumu ssvd istiyorum bende sezeryan olduğum günden beri ssvd araştırmış ve ssvd hikayeleri okumuş birisiyim. Facebook ta bir grup var ssvd ile ilgili . Ebesenayyazıcıyı da takip ediyorum. İnşallah herşey yolunda gider ve bebeğimi gerçek normal müdahalesiz bir doğumla kucağıma alabilirim.
Ben 1 1 buçuk saat uzağa gitmeyi göze aldım ama bu sefer de doktor bulamıyorum ya yeni hasta almıyor ya 30 haftayı geçmişsin diyor erkek doktor istemiyorum yine mecbur sezaryen olmak istemiyorum inşallah önüme iyi bir doktor çıkar diye dua ediyorumÇok teşekkür ederim hemen takibe aldım hesapları. İnceledim buraya en yakın Samsun ve Trabzon’da var sanırım. Oralara da eşim götürmezOrduyu biraz daha araştıracağım.
Canım bunun nedeni hastanelerdeki doktorların ve ebelerin insana kötü davranması ve işini iyi yapmaması oldugunu düsünüyorum ben kendi isteğimle sezeryan olmak istiyorum çünkü öyle oldugunu düsünüyorum.Çok geçmiş olsun. Sezaryen kesinlikle büyük bir nimet. Sizin durumunuz gibi sağlığı ameliyati zorunlu kilan kadinlardan dogum korkusu travmatik boyutlara ulaşmış kadinlara varana kadar bir çok kadın için. Hepinize sadece sağlık ve hayırlı bir ömür dileyebilirimBu konuda kimsenin eleştiri hakkı yok diye düşünüyorum.
Değinmek istediğim nokta sezaryen o kadar allanıp pullanir oldu ki Türkiye'de normal dogumun yerini almış durumda şu an. Normal doğum orani yuzde 40 iken sezaryen oranı yuzde 60. Devletin bu yanlışa her türlü önlemi alarak hicbir anneyi magdur etmeden bir dur demesi lazım. Duaniza cok icten amin ediyorum![]()
Normal canımKızlar bebeğin hıçkırıklarını 5 dakikadan fazladır hissediyorum normalmi yaaaa
Sizin ve bebeğiniz için hayırlı olur umarımCanım bunun nedeni hastanelerdeki doktorların ve ebelerin insana kötü davranması ve işini iyi yapmaması oldugunu düsünüyorum ben kendi isteğimle sezeryan olmak istiyorum çünkü öyle oldugunu düsünüyorum.
33. Haftada başlamış oldu bu hamileliğimde, oğlumda 31’de başlamıştı, 35’de doğurmuştumBende de direnc artisi var kan akimi bozuklugu iciyorum ama bakalm nolcak tansiyon vb risk bende de var her gun olcmemi istedi dr. Simdilk skinti yok cok sukur senin kac hftdan sonra basladi tansiyon yukselmesi ve kaca kadar cikiyor
OyyTeşekkür ederimbirinci doğumumda üstelik 10 cm açıklıkla bebeğin suyu mekonyumlu geldi diye çataldan alıp sezeryana götürdüler beni . Neye uğradığımı şaşırmıştım korku kaygı panik normal doğuracskken tam ucuna gelmişken ve onca acıyı çektikten sonra yaşanan hayal kırıklığı
of o zamanlar çok kötüydüm resmen depresyona girmiştim bebeğimi bir süre benimseyemedim. İnşallah bu kez aynı şeyleri yaşamam. Ssvd için doktorum tamam dedi . Ayrıca göbek kordonunun bende geç kesilmesini isteyeceğim. Sezeryande bunu bana bırakmazlar biliyorum ama inşallah normal bir doğumda en azından buna saygı gösterilir diye düşünüyorum. Sizden ricam kitapları burda paylaşabilir misiniz Şenay hanımı çok yakın zamandır takip ediyorum görmedim kitap paylaşımlarını. Vaktim daralmadan mümkünse temin edip okuyayım
![]()
Hayır canım sat a göre tahmini doğum tarihi hesaplanıyor. Rapora da o tarih yazılıyor. Sen sezeryan dogurursan o erken doğum gibi görünüyo kamuda.
Sistemden silebiliyorlar tamamen raporu. Sen 32+0 da muayene olursan o güne rapor yazabiliyorlar.
Benimkinde de yanlışlık oldu. Çalışır almıştım. O raporu çalışamaz diye düzeltmeye çalıştılar olmadı. Sonra raporu silip en baştan çalışamaz diye verdiler. Onu götürdüm kuruma.
İnsallah zaten istemeseydimde bebeğin kilosu bakımından öyle olcaktıSizin ve bebeğiniz için hayırlı olur umarım![]()
Özelliklerinde yazıyor ama valf değil ayrıca alınabilir mi bilmiyorum canimOldu ama bu antikolik biberon değil canım.
Umarım bu sefer gönlünüze gore hayırlısıyla dogurursunuz
Hypnobirthing Mongan Yöntemi - Marie F. Mongan Bu kitap beni doğumun doğasına hayran bıraktı. Gebenin doğuma nasıl hazırlanacağı, nefes egzersizleri, kegel egzersizleri, imajinasyon teknikleri, masajlar ayrıntıyla anlatılıyor.
Doğal Doğum - Gülnihal Bülbül Bu kitap daha çok Türkiye'deki mevcut durum üzerinden doğumu anlatıyor. Normal, sezaryen ve ssvd örnekleri ile doğum hikayeleri yer alıyor içinde. Bu kitabı okuduktan sonra çok iyi anladım doğumum neden zordu, kendimde neleri değiştirmeliyim ve doktordan ne talep etmeliyim.
100 Soruda Doğal Doğum - Hakan Çoker Bu kitabı daha çok okumak isterseniz tavsiye ederim, doğumdan önce mutlaka okumam lazım denebilecek bir kitap değil. Tamamı röportaj şeklinde kitabın.
Ishalin kötü birşey olduğunu hiç bilmiyordum hamilelikte kabızlığın biliyorum amaKızlar çok afedersiniz burun kanamam vardı biliyorsunuz doktorum o zaman aksef 500 mg antibiyotik verdi ve ben o günden beri ishalim
gebelikte ishal kötü diye biliyorum acaba antibiyotikten dolayı mı böyle oldum onu da anlamıyorum yarın son kez içicem
Nabsam bilemedim ya![]()
Hamileliğin basından beridir ben hep ishalimKızlar çok afedersiniz burun kanamam vardı biliyorsunuz doktorum o zaman aksef 500 mg antibiyotik verdi ve ben o günden beri ishalim
gebelikte ishal kötü diye biliyorum acaba antibiyotikten dolayı mı böyle oldum onu da anlamıyorum yarın son kez içicem
Nabsam bilemedim ya![]()
Ay demir ilacı herkesi kabız yapar genelde seni ishal mi yapıyo ne güzelHamileliğin basından beridir ben hep ishalimsanirim demir hapindan. Gebelikte ishal enfeksiyona bağlıysa kötü olabilir sanki
yoksa normal