Maaşallah, bak gördün mü stres yapma demiştik sana![]()
Cok şükür canim yaaaMaaşallah, bak gördün mü stres yapma demiştik sana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maaşallah, bak gördün mü stres yapma demiştik sana![]()
Cok şükür canim yaaaMaaşallah, bak gördün mü stres yapma demiştik sana![]()
Canm gözün aydın herşey yolunda ne güzel sancıların kaç çıktı ikinci doğumum ama nst den bir türlü anlamıyorumBugün kontrolüm vardı kızlar.
*Enzimlerde yine bir artış var ama korkulacak düzeyde değil dedi doktorum.
*Bebegin kilosu 2500 boyu 45cm. Suyu normal dedi. Şuan tam 35 haftaligim.
*Hislerim dogruymuş, karnım asagi indi demiştim ve gerilme hissediyordum 4-5 gündür. Meğer benim bebişin kafası aşağıya dönmuüş artık doğum pozisyonu almış
*Nst'ye girdim, kalp atışları normal, benim biraz sancım çıktı ama bunlar normal dedi doktor, yalancı sancılar olur artık dedi.
*Doktorum tahmini doğum tarihi olarak 15-20 Kasım gibi dedi, daha fazla bekleyemem zaten bebek tehlikeye girer dedi. Yani 37 veya 37+5 gibi nasipse spinal anestezi ile planlandı şimdilik. Tabii o zaman kadar bebek kendisi gelmeye karar verirse normal doğum da olabilir.
*Artık kontrol sürem 5 güne indi.
Benden haberler şimdilik böyle![]()
Ben de İzmir'deyim. Neyseki esim yanimdaydi, cok panik oldum ben de, yalniz olsam cok daha fazla korkardim. Gecmis olsun canim hepimize, Allah beterinden saklasin.Benden baska izmirde olan varmi benm kadr yasayan oldumu bilmiyorum. Var ise gecms olsun arkadaslar.
Sağolasın canımCanm gözün aydın herşey yolunda ne güzel sancıların kaç çıktı ikinci doğumum ama nst den bir türlü anlamıyorumsağlıcakla gelsin bebişin senin tarih 15 benim 18i veya 23 ü ama ben 18 ini istiyorum
Geçmiş olsun, sukrler olsun iyisiniz. Rabbim bir daha yaşatmasın inşaallahBen de İzmir'deyim. Neyseki esim yanimdaydi, cok panik oldum ben de, yalniz olsam cok daha fazla korkardim. Gecmis olsun canim hepimize, Allah beterinden saklasin.
Geçmiş olsun canımHayır hissetmiyorum ama nst de cıktı cnm. Bir sancim var ama o bebek sancısı gibi degil de mide gaz sancısı vardı.
Çok geçmiş olsun cnmBen de İzmir'deyim. Neyseki esim yanimdaydi, cok panik oldum ben de, yalniz olsam cok daha fazla korkardim. Gecmis olsun canim hepimize, Allah beterinden saklasin.
Sansliymssn ben yalnzdim ve 8. Kattaydm. Aklima gelen ilk sey daha doguramadan burda olucem olduBen de İzmir'deyim. Neyseki esim yanimdaydi, cok panik oldum ben de, yalniz olsam cok daha fazla korkardim. Gecmis olsun canim hepimize, Allah beterinden saklasin.
Aynen canım bana onlar alerji yapiyo ondan biliyorum bide ulcuran var oda duzenleyiciEvet sanırım gaz için![]()
Sanırım deneme yolu ile bulacağız bezleri Bend e sleepy araştırdım sonra molfix alayım dedim ablam prima ile başla diyorben oğlumda molfix Prima denedim beline kadar dışkısı çıkmıştı. Sonra huggies kullandım ondan çok memnundum fakat bir süre sonra bulamaz hale geldim ne zaman markete gitsem yoktu bende sleepy deneyeyim bari dedim ne kaybederim ki diye düşündümVe hem ekonomik hemde huggies gibi asla sızdırma falan yapmıyor içeriği temiz ve Türk malı aynı zamanda
son 1 yıl sleepy kullandım bu sebepten bu bebeğimde direkt sleepy ile başlayacağım inşallah henüz almadım kasım daki trendyol indirimlerini bekliyorum
![]()
Şimdi baktım gruba yeni gördüm çok çok geçmiş Rabbim tez vakitte şifa versin dualarım sizinleKızlar moralim çok bozuk dayımla yengem korona pozitif çıkmıştı 2 gün önce. Bursa'da köyde yaşıyorlar halbuki. Ama işte her yerde var artıksabaha karşı dayımı yoğun bakıma kaldırmışlar 61 yaşında, astımı bronşiti ve kalbi var. Annemin 4 abisinden tek hayatta kalan abisi. Onu da kaybederse mahfolur. Duadan başka bi şey gelmio elimizden, hamişlerin duası daha çok kabul olurmuş siz de dua edin lütfen
![]()
Çok Geçmiş olsun Allah yar ve yardımcıları olsunGeçmiş olsun, sukrler olsun iyisiniz. Rabbim bir daha yaşatmasın inşaallah![]()
Allah korusun Rabbim korumuş sizi çok geçmiş olsunSansliymssn ben yalnzdim ve 8. Kattaydm. Aklima gelen ilk sey daha doguramadan burda olucem oldu
Maşallah maşallahBugün kontrolüm vardı kızlar.
*Enzimlerde yine bir artış var ama korkulacak düzeyde değil dedi doktorum.
*Bebegin kilosu 2500 boyu 45cm. Suyu normal dedi. Şuan tam 35 haftaligim.
*Hislerim dogruymuş, karnım asagi indi demiştim ve gerilme hissediyordum 4-5 gündür. Meğer benim bebişin kafası aşağıya dönmuüş artık doğum pozisyonu almış
*Nst'ye girdim, kalp atışları normal, benim biraz sancım çıktı ama bunlar normal dedi doktor, yalancı sancılar olur artık dedi.
*Doktorum tahmini doğum tarihi olarak 15-20 Kasım gibi dedi, daha fazla bekleyemem zaten bebek tehlikeye girer dedi. Yani 37 veya 37+5 gibi nasipse spinal anestezi ile planlandı şimdilik. Tabii o zaman kadar bebek kendisi gelmeye karar verirse normal doğum da olabilir.
*Artık kontrol sürem 5 güne indi.
Benden haberler şimdilik böyle![]()
Bebek arabasını bebekten aldım 300 tl inmişti çok afili bir şey değil ama işlevsel kızımı da ona benzer araba ile büyütmüştümBir şey soracağım sizlere kızlar göğüs pompası ve bebek arabası için marka model önerileriniz var mı? Ben daha ikisini de almadım da sizler ne marka tercih ettiniz merak ettim. Kafam çok karıştı özellikle bebek arabasında ne yapacağım hiçbir fikrim yok.?
Bir şey soracağım sizlere kızlar göğüs pompası ve bebek arabası için marka model önerileriniz var mı? Ben daha ikisini de almadım da sizler ne marka tercih ettiniz merak ettim. Kafam çok karıştı özellikle bebek arabasında ne yapacağım hiçbir fikrim yok.?
Kesinlikle deneme yanılmayla herkes bebeğine en uygun olanını bulacaktır. Bende ilk orima kullanmıştım prima her seferinde sırtının yukarısına kadar dışkı taşırınca bir daha almadım . Tabi bu 5 yok önceydi şu anda belli yenilenmişlerdir kalitesi daha iyi olabilir en iyisi denemekSanırım deneme yolu ile bulacağız bezleri Bend e sleepy araştırdım sonra molfix alayım dedim ablam prima ile başla diyor
Anladım markası modeli nedir acaba ? araştırıyorum da fikir olsunBebek arabasını bebekten aldım 300 tl inmişti çok afili bir şey değil ama işlevsel kızımı da ona benzer araba ile büyütmüştüm