2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Kalp atışı 7. , 8. Haftalarda net görülüyor ama senin 4+2 de kese göründüğüne göre 6 da kalbi duyarsınız

Görelim de yeter ki geç olsun canim tekrar teşekkürler

Merhaba güzel hanımlar
Bugün randevum vardı. 5+2 .Keseyi gördük beta hcg iyi dedi doktor dün 1930 du. Fakat kese biraz küçük dedi ona takıldı kafam. Cumartesi yine gidicem. Sizler nasılsınız
Canim onemli olan orda kese görmek yane bebeğin kendisini hcg değeri demekki geç döllenme olmuş her kadin 2 ci haftada yumurtlamaz bazen geç oluşur bebek ilerledikce kesende buyur merak etme6ci haftada kese görenler var

Canim onemli olan orda kese görmek yane bebeğin kendisini hcg değeri demekki geç döllenme olmuş her kadin 2 ci haftada yumurtlamaz bazen geç oluşur bebek ilerledikce kesende buyur merak etme6ci haftada kese görenler var
Öyle canım içimi rahatlatmaya pozitif düşünmeye çalışıyorum. Teşekkürler canım

Yarın kalp atışını duymak için randevum var gittiğimde bi söylücem doktora inşAllah yaptırır benim anlamadığım bu zor bişey mi de her hamile kadına zorunlu olarak yapılmıyor

Çiğ eti yemeyi anladım da dokunma ne demek

kızlar şoktayım bu gün ilk muayene ve tam 6. haftadayım kalp atışı duyarmıyızki derken biz şokkk 3 kese 3 kalp atışı hem korku sardı hem sevinç

Çok tebrik ederim sağlıcakla kavuş inşallah bebeklerine beta hcg değerinden belli oluyormuydu peki?

Ben aslında tatlı canavarıyım ama 1 haftadır deli gibi ekşi şeyler yemek istiyorum.. Karışık turşu yedim dun bugünde bol limonlu kısır yaptim kendime sen?
bak şimdi oldu mu bu kendim sordum ama :)) kısır dedin beni benden aldın iş yerindeyim şuan umarım eve gidene kadar isteğim bitmez ben hep tatlı yemek istiyorum yemek yemesem tatlı yesem :))

kızlar şoktayım bu gün ilk muayene ve tam 6. haftadayım kalp atışı duyarmıyızki derken biz şokkk 3 kese 3 kalp atışı hem korku sardı hem sevinç
Ayyy hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşAllah. Muhteşem bi his olmalı
Senin beta hcg yi düşünemiyorum şuan 48363636376 binlerde mi
MaşAllah yaRabbim sen ne büyüksün

Yarın kalp atışını duymak için randevum var gittiğimde bi söylücem doktora inşAllah yaptırır benim anlamadığım bu zor bişey mi de her hamile kadına zorunlu olarak yapılmıyor
Pahalı testler galiba canım o yüzden uğraşmıyorlar işte insan ne ki onlar için:/

bak şimdi oldu mu bu kendim sordum ama :)) kısır dedin beni benden aldın iş yerindeyim şuan umarım eve gidene kadar isteğim bitmez ben hep tatlı yemek istiyorum yemek yemesem tatlı yesem :))

Malzemelerin varsa evde yaparsın şipşak benimde bir arkadaş canımı çektirdi sağolsun kısır zinciri oluşacak

dimi mümkün oduğu kadar da kahve içmemeye çalışıyorum o da çok yoruyor

Kahve bağımlılık gibi birşey oluyor çok içince, 2 tası geçmemek şartıyla zararı yok diye biliyorum. Bende günde 1 türk kahvesi içerim mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…