sorma sorma o da cabası halimden anlayan biri mutlu oldumBende öyle yasaklar cazibeli geliyorr
Katkılı-katkısız olmasından ziyade, hangi ortamlarda bekletildiğini yada üretildiğini bilmiyoruz, etin içinde çok kolaylıkla bakteri üreyebilir, bu nedenle..Ancak katkısız olursa ve yüksek ısıda tam pişerse yenebilir belki diye düşünmüyorum.Bana doktorum sucuk salam sosis pastırma yani şarküteri yasak dedi ama katkısız olursa yenebilir sanırım
Ben nomalde her öğünün üstüne tatlısız duramam ve tatlıyı çok severim ama canım hiç tatlı istemiyo, canımın en çok istediği şey sıkma portakal suyu. Bulantım da yok şükür.Senin nasıl?Kızlarrr canınız tatlı mı çekiyor ekşi mi ?
Maşallah suphan allah daha önce hiç gitmedin mi ilk defa mi kese göruyorsunkızlar şoktayım bu gün ilk muayene ve tam 6. haftadayım kalp atışı duyarmıyızki derken biz şokkk 3 kese 3 kalp atışı hem korku sardı hem sevinç
Normalde arayamiyoruz, ama benim doktorum enerjisi çok yüksek çok sevecen biri, bir de benim risk oluşturabilecek özel durumum var o nedenle aramama ses etmez zannımcaCanım devlette doktorları arayabiliyor muyuz? Burda pek ilgilenmiyorlar doğru dürüst yüzüme bakmadılar, telefonla ulaşma kokusu bizim burda ütopik biraz
Biz d ASM de yapılan ilk tahlil ile arttırdık, yarın yeniden yapılmasını isteyeceğim, ona göre yeniden dozlanabilir ilaçHaaa dogru en basta sebep o tabiki kalabalik oldugundan dolayı eşleri almiyorlarbenim de hipotiroid var tsh yukseliyor ilac kullanmadigim zaman. Ayda 1 gidicem ilacimin dozunu arttirdik bile.
Ben geçen pazar günü öğrendim, herkeslere çift çizgi fotosu attımöğrendiğim andan beri elimde bir mikrofon olsa da herkese ilan etsem keşke bende aynı durumdayım :) inan insanların ne dediği ne düşündüğü umrumuz da olmasın biz bu süreci en keyifli hale getirerek yaşayalım insanların ağzı torba değil ki .. allah hayırlısını versin bişey olacaksa olacak bunun önüne kimse geçemez ama bu keyifli süreci de ızdıraba dönüştürmenin de bi mantığı yok bence
Kızlar neden sucuk zararlı mı ya hiç bilmiyorum ben yiyorum
Bana doktorum sucuk salam sosis pastırma yani şarküteri yasak dedi ama katkısız olursa yenebilir sanırım
TSH bebeğin gelişimi için çok önemli , ilk 28 hafta bebeğin tiroid bezi yok anneden alıyor , annede de yetersizlik varsa sorun oluyor. Birçok kişi tiroid rahatsızlığını gebe kaldığında öğrenir bebek de hormonlara ortak olunca. O nedenle ilk istenen tahlillerden biridir TSH.Tsh hamile olduğun zaman mi istedi ne alaka genelde hormon bozukluğu var mi yok mu diye ister onu doktor tsh ve fsh değerine bakar
kızlar şoktayım bu gün ilk muayene ve tam 6. haftadayım kalp atışı duyarmıyızki derken biz şokkk 3 kese 3 kalp atışı hem korku sardı hem sevinç
çok garip bi şekilde sabahları çok oluyor ama kusma derecesinde değil çok şükür sonra geçiyor :)Katkılı-katkısız olmasından ziyade, hangi ortamlarda bekletildiğini yada üretildiğini bilmiyoruz, etin içinde çok kolaylıkla bakteri üreyebilir, bu nedenle..Ancak katkısız olursa ve yüksek ısıda tam pişerse yenebilir belki diye düşünmüyorum.
Ben nomalde her öğünün üstüne tatlısız duramam ve tatlıyı çok severim ama canım hiç tatlı istemiyo, canımın en çok istediği şey sıkma portakal suyu. Bulantım da yok şükür.Senin nasıl?
Gözün aydın canımBiz de kalp atışını duyduk bugün. 6+4'deyiz. Zaman bir an önce geçsin de sağ salim alayım bebeğimi kucağıma istiyorum
Ohhne güzelBiz de kalp atışını duyduk bugün. 6+4'deyiz. Zaman bir an önce geçsin de sağ salim alayım bebeğimi kucağıma istiyorum
Ben de tam dediğin gibi tatlı canavarıyım ve hep ekşi şeyler istiyor canım. Sen şimdi bol limonlu kısır dedin canım çekti, mutlu musun şimdi :)Ben aslında tatlı canavarıyım ama 1 haftadır deli gibi ekşi şeyler yemek istiyorum.. Karışık turşu yedim dun bugünde bol limonlu kısır yaptim kendimesen?
Merhabaaa ben de ctesi gittim doktora ve karından direk keseyi gördü tahmini 4+3 dedi ama 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı bakalım inşallah duyabilirim beta fln hiç bakmadı gerek yok dedi :))Canım betahcg 2000 gecikince karından gözüktü benim senin de ctesi tahmini 2500 civarı olur gözükür diye tahmin ediyorum
Oradaki çiğ köfte etli çiğ köfte canım sadece bulgurla olanı yapıp yiyebilirsinKızlar bugün doktorum çiğköfte kesinlikle yemek yok dedi. Çok zararlı. Canınız çekmedi inşAllah
Ben de tam dediğin gibi tatlı canavarıyım ve hep ekşi şeyler istiyor canım. Sen şimdi bol limonlu kısır dedin canım çekti, mutlu musun şimdi :)
Ben de etli mi etsiz mi dedim her türlü çiğköfte dedi anlamadım. Hazır olan etsiz olsa bile zararlı ya içinde ne var bilmiyoruz onu kast etti heraldeOradaki çiğ köfte etli çiğ köfte canım sadece bulgurla olanı yapıp yiyebilirsinBen bulgur da yiyemedigim için canım isteyince karnabaharla yapıyorum kisiri, çiğköfteci
Ne bereketli yumurtaların varmışkızlar şoktayım bu gün ilk muayene ve tam 6. haftadayım kalp atışı duyarmıyızki derken biz şokkk 3 kese 3 kalp atışı hem korku sardı hem sevinç
7+1 im bugün başka bir doktora gittim 3 gün once de gitmiştim.durum aynı kese küçük içi boş görünüyor, gene de bir hafta daha bekleyelim dedi doktor büyük ultrasonla da bakıp kürtaj yapacak durum değişmezse.7+4 de. Sabah kanamam olmuştu gittiğimde boş gebelik dendi. Kendim düşük yapmak istiyorum kürtaj olmasa olmaz mı dedim. Düşmeyebilir tek çözüm kürtaj dedi ve parça kalır büyük ihtimalle sonuçta kürtaj yapılır felan dedi
İnşallah sen de duyarsın bir an önceOhhne güzelDarısı başıma yarın duyarım ya da en azından bebişim görürüm inşallah
Teşekkürler :). Sen duydun mu peki?Gözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?