2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bana doktorum sucuk salam sosis pastırma yani şarküteri yasak dedi ama katkısız olursa yenebilir sanırım
Katkılı-katkısız olmasından ziyade, hangi ortamlarda bekletildiğini yada üretildiğini bilmiyoruz, etin içinde çok kolaylıkla bakteri üreyebilir, bu nedenle..Ancak katkısız olursa ve yüksek ısıda tam pişerse yenebilir belki diye düşünmüyorum.
Kızlarrr canınız tatlı mı çekiyor ekşi mi ?
Ben nomalde her öğünün üstüne tatlısız duramam ve tatlıyı çok severim ama canım hiç tatlı istemiyo, canımın en çok istediği şey sıkma portakal suyu. Bulantım da yok şükür.Senin nasıl?

kızlar şoktayım bu gün ilk muayene ve tam 6. haftadayım kalp atışı duyarmıyızki derken biz şokkk 3 kese 3 kalp atışı hem korku sardı hem sevinç
Maşallah suphan allah daha önce hiç gitmedin mi ilk defa mi kese göruyorsun

Canım devlette doktorları arayabiliyor muyuz? Burda pek ilgilenmiyorlar doğru dürüst yüzüme bakmadılar, telefonla ulaşma kokusu bizim burda ütopik biraz
Normalde arayamiyoruz, ama benim doktorum enerjisi çok yüksek çok sevecen biri, bir de benim risk oluşturabilecek özel durumum var o nedenle aramama ses etmez zannımca hidrosefali var bende , şant takılı kafamda karın boşluğuna hortumla kafada biriken suyu boşaltıyor, bu süreçte kafa basincim yükselebilir, karın içi sıvı artabilir.. yani inşallah olmaz da..

Haaa dogru en basta sebep o tabiki kalabalik oldugundan dolayı eşleri almiyorlar benim de hipotiroid var tsh yukseliyor ilac kullanmadigim zaman. Ayda 1 gidicem ilacimin dozunu arttirdik bile.
Biz d ASM de yapılan ilk tahlil ile arttırdık, yarın yeniden yapılmasını isteyeceğim, ona göre yeniden dozlanabilir ilaç

Ben geçen pazar günü öğrendim, herkeslere çift çizgi fotosu attım Akşam olduğunda eşim duymayan kaldı mı dedi aaa dedim falanca ablayı aramadım sur onu da arayayım diyerek ortak dostumuzu da aradım ama annem de bana bırakmamış sağolsun yedi sulaleye haber vermiş. 9 yıl bekleyip bir de transfere gidicem derken kendiliğinden gelince baya bir costuk eşim hala temkinli , biz geliyoruz biz gidiyoruz babisko vs vs diyerek olaya dahil olmasına çabalıyorum

Kızlar neden sucuk zararlı mı ya hiç bilmiyorum ben yiyorum

Bana doktorum sucuk salam sosis pastırma yani şarküteri yasak dedi ama katkısız olursa yenebilir sanırım

Bu tarz ürünlerdeki koruyucu ve katkı maddeleri sıkıntılı ayrıca ne derece fermente olmuşlar, zararlı bakteri üretmişler mi bilmek zor. Market ürünü zaten hiç yenmemeli. Doğal besi hayvan etinden katkısız buluyorsanız ok ama bulamıyorsanız nette evde sucuk tarifine bakın baharatları kıymaya karıştırıp kendiniz yapın afiyetle yiyin

Tsh hamile olduğun zaman mi istedi ne alaka genelde hormon bozukluğu var mi yok mu diye ister onu doktor tsh ve fsh değerine bakar
TSH bebeğin gelişimi için çok önemli , ilk 28 hafta bebeğin tiroid bezi yok anneden alıyor , annede de yetersizlik varsa sorun oluyor. Birçok kişi tiroid rahatsızlığını gebe kaldığında öğrenir bebek de hormonlara ortak olunca. O nedenle ilk istenen tahlillerden biridir TSH.

kızlar şoktayım bu gün ilk muayene ve tam 6. haftadayım kalp atışı duyarmıyızki derken biz şokkk 3 kese 3 kalp atışı hem korku sardı hem sevinç

Harikaaa Hupperrr Tebrik ederim, bir beklerken 3 bebiş , sağlıkla gelsin inşallah kzuucuklar

çok garip bi şekilde sabahları çok oluyor ama kusma derecesinde değil çok şükür sonra geçiyor :)

Benim şu anda canım tatlı tuzlu ekşi acı özellikle birşey istemiyor. Zaten istese de şeker, glüten , süt ürünlerinin bir kısmı hala yasak. Ha yaklaşık iki yıldır zaten glutensiz şekersiz beslendigim için meyveden aldığım şeker bile bana çok fazla geliyor. Aman diyeyim hanımlar kendinizin ve bebeğinizin sağlığı için siz de uzak durun hazır katkılı şekerli yüksek Karbonhidrat sağlıksız yağ içeren tüm gıdalardan. Ne size ne bebeğe faydası olmayan boş kalori hatta çöp gıda onlar

Ben aslında tatlı canavarıyım ama 1 haftadır deli gibi ekşi şeyler yemek istiyorum.. Karışık turşu yedim dun bugünde bol limonlu kısır yaptim kendime sen?
Ben de tam dediğin gibi tatlı canavarıyım ve hep ekşi şeyler istiyor canım. Sen şimdi bol limonlu kısır dedin canım çekti, mutlu musun şimdi :)

Canım betahcg 2000 gecikince karından gözüktü benim senin de ctesi tahmini 2500 civarı olur gözükür diye tahmin ediyorum
Merhabaaa ben de ctesi gittim doktora ve karından direk keseyi gördü tahmini 4+3 dedi ama 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı bakalım inşallah duyabilirim beta fln hiç bakmadı gerek yok dedi :))

Kızlar bugün doktorum çiğköfte kesinlikle yemek yok dedi. Çok zararlı. Canınız çekmedi inşAllah
Oradaki çiğ köfte etli çiğ köfte canım sadece bulgurla olanı yapıp yiyebilirsin Ben bulgur da yiyemedigim için canım isteyince karnabaharla yapıyorum kisiri, çiğköfteci

Ben 3 günde 300 Gr tahin yedim sanırım Ama özellikle yiyorum, tahin vücutta biriken ağır metalin atılmasını sağlıyor, sağlıklı yağ ve protein içeriyor. Tabii aşırı kavrulup trans yağa dönüşmüş bir tahin olmamalı. Ki susam yağı bozulmaya çok müsait bir yağ.

Oradaki çiğ köfte etli çiğ köfte canım sadece bulgurla olanı yapıp yiyebilirsin Ben bulgur da yiyemedigim için canım isteyince karnabaharla yapıyorum kisiri, çiğköfteci
Ben de etli mi etsiz mi dedim her türlü çiğköfte dedi anlamadım. Hazır olan etsiz olsa bile zararlı ya içinde ne var bilmiyoruz onu kast etti heralde

7+1 im bugün başka bir doktora gittim 3 gün once de gitmiştim.durum aynı kese küçük içi boş görünüyor, gene de bir hafta daha bekleyelim dedi doktor büyük ultrasonla da bakıp kürtaj yapacak durum değişmezse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…