2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben de etli mi etsiz mi dedim her türlü çiğköfte dedi anlamadım. Hazır olan etsiz olsa bile zararlı ya içinde ne var bilmiyoruz onu kast etti heralde
Hazır olan her şeyi unutun zaten Hatta büyük balık yemeyin, sadece mevsimin küçük balıklarını yiyin. balık büyüdükçe ağır metal yükü artıyor. Et olarak da doğal besi dışında tüm dana etlerigdo lu yem, büyüme hormonu ve antibiyotik içeriyor. doğal besi yapan birkaç firma var onun dışında kasaptan marketten alıyorsanız kuzu ve hindi tercih edin etinizi de. tavuktan danadan uzak durun. yumurtayı da organik ya da emin olduğunuz serbest gezen varsa öyle yiyin.peynri deseniz o ayrı bir muamma ayy neyse felaket tellalı gibi oldum kusuruma bakmayın ama uzun zamandır beslenme ve sağlık üzerine çabaladığım için dayanamıyorum herkee anlatmak istiyorum bildiğim ve uyguladığım şeyleri

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah canım. Ben de daha önce tüp bebek yaptığımda 5 haftadan sonra gelişme durmuştu, yolk sacı, bebeği hiç göremedik, 7. haftada doktorun verdiği ilaçla düşük yaptım. eğer gelişim durmuş, kese 4-5. haftada kalmış ise ilaçla düşük yapma şansın var ama daha büyüyünce kürtajla tahliye edilmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla. Benzerini yasadığım için paylaşmak istedim yoksa böyle anlatmak kolay yaşarken hiç de öyle olmuyor, seni çok iyi anlıyorum

Canım çok geçmiş olsun. Sana bekle iyi olabilir demek isterdim ama gerçekle yüzleşmek inan ki daha iyi. Acilde kan testi yapsana 1 saate çıkar. Bak değerin düşmüşse beklemeye gerek yok. Seni zehirleyebilir o gebelik çünkü. Benim doktorum "rakamlar yalan söylemez bu gebelikten sana hayır gelmez " demişti o an canım çok acımıştı ama gerçekten sağlıklı olmayan bir gebelikten kurtulmak senin için daha iyi olacaktır. Bir an önce beta hcg değerine baktır derim yaşayan biri olarak. Başka bi doktora daha gittim o da aynı şeyi söyledi. Yolc sac yok boş gebelik dedi. Bu süreç ne kadar uzarsa o kadar üzülürsün dedi. Rabbim şifa versin canım seni çok iyi anlıyorum..

37 yaşında koca kadın oldum 37 gr aklım yok şu an

Saate baktım 15 saat var yarınki randevuya

Bugün öğleden sonra adliyeye gittim, baro odasında uyudum. rüya bile gördümeşim geldi yanıma işi bitince hadi gidelim burayı sana bırakmazlar dedi dedim rüya görüyordum yaaUmarım bu süreçte uyuyacağım diye duruşma kaçırmam

bugün ilk defa kasıklarıma iğne batar gibi oldu birkaç kez, bunu da hep söylerlerdi de hiç yaşamamıştım..

Estağfurullah canım ne kusuru ya hu. Anlat lütfen yeni bilgiler edinmek ımm en bi sevdiğim

kızlar şoktayım bu gün ilk muayene ve tam 6. haftadayım kalp atışı duyarmıyızki derken biz şokkk 3 kese 3 kalp atışı hem korku sardı hem sevinç
Ay maşallah subhanallah ne mutlu size Vallahi tebrik ederim çokça

Aramızda 1 yaş varmış canım. Benim de ilk gebelik ama ben yeni evlendim sayılır. 10 ay oldu evleneli. ☺

Son düzenleme:

Bunlar dogru ve guzel seyler ama ne kadar uygulayabilirim bilmiyorum. Tam gun calisiyorum. Ogle yemegini yemekhanede yiyorum. Kofte ne kiymasindan, salata iyi yikanmis mi diye dusunurken geriye pilav yogurt kaliyor. e pilav ve tatli da iyi degil... hafta sonu arkadaslarimiza yemege gittik etli bir yemek vardi, kuzu mu diye sormadim yedim. Her seyi evde kendim hazirlayip yanimda tasiyip sadece onu yemeye kalksam ne baska seye zamanim kalir, ne de o stresle basacikabilirim. Bunlari uygulayabilenlere cok ozeniyorum ama ben yapamiyorum.

Öyle düşünmeyin bence, İstanbuldayim, avukatım, eğimle iş yerim arası asgari 1 saat yolum var, sabahtan akşama sokaktayim. Son 3 aydır oto immün protokol diyeti yaptım, çoğu zaman kemiksuyuna corbami, salatamı avokadomu beslenme çantasında yanımda taşıdım. Organik değil diye dışarıda hatta annemde kayinvalidemde dahi bir şey yemedim. E sonuç ortada 9. Yılda ilk defa kendiliğinden gebe kaldim. Bence bu herşeye değer, günde iki öğün yiyorum ve birini yanımda taşımak hiç de ağır gelmedi. Sözün özü neyi niye yaptığını idrak edince insan herşeyi yapabiliyor , yeter ki isteyelim

Kızlar aranızda kilo vereniniz var mı ben iki kilo vermişim? Kusmam bulantım da yok ama sağlıklı şeyler haricinde pek birşey yemiyorum ondan sanırım

Hayırlı olsun canım doktor mu dedi 4+4 yoksa senin hesabına göremi. Benİmde 4+4 müş doktordan geldim az evvel kese gördük sadece 2 hafta sonraya çağırdı. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Kendi hesabıma göre canım zaten yumurta takibi de yaptırmıştım ordan da belli günü zaman geçmiyor bende cuma kese yi görmek için gidicem, inşAllah herşey cok iyi gider

Herkese merhabalar, hepinize bebisleriniz hayirli olsun.
Ben de Polikistik over liyim. Son gunlerde goguslerimde asiri hassasiyet var. Zaten adet duzensilgi var. Bugun test yaptim? Sizce sevinebilir miyim? Doktor randevum 3 gun sonra.

Eklentiler

• 20200217_223309.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 41
Ben de Polikistik over liyim. Son gunlerde goguslerimde asiri hassasiyet var. Zaten adet duzensilgi var. Bugun test yaptim? Sizce sevinebilir miyim? Doktor randevum 3 gun sonra.

Teste göre hamilesin. Kan testi yaptır yarın bence.

Kan verseydin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…