2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Gunaydinlar ben doktordan ciktim. Sata gore 6+2 yim. Kese boyutuna gore 6+0 cikti, bebek de 5+5 cikti. Biraz moralim bozuldu acikcasi. Doktor aspirinle progestan verdi tedbir olarak. Sizlerde boyle bir durumla karsilasan var mi ?
kese boyutunuzu ve bebek boyutunu söledimi doktor

Kese boyutu 1.69 cm, bebek 0.24 cm cikti.
doktoruna güceniyomusun banada böle demişlerdi sonra baska cihazı yeni olan byere gittim 6+2 deyken devlette 16 mm dedkleri kese 20 mm cıkmıstı bebekde 4 mm bazı cihazların ölçümlerine güvenmiyorum vall artık hatta gişttiğim saçma sapan yer keseyi 10 mm ölçmüştü 6+2 dyken bu direk düşük sebebidir 10 mm olması iyi olmayan byer sallıyor yani

güveniyomusun olcaktı o

Gunaydinlar ben doktordan ciktim. Sata gore 6+2 yim. Kese boyutuna gore 6+0 cikti, bebek de 5+5 cikti. Biraz moralim bozuldu acikcasi. Doktor aspirinle progestan verdi tedbir olarak. Sizlerde boyle bir durumla karsilasan var mi ?
Moralini hiç bozma illaki tutmaz ne zaman döllendiğini bilmiyoruz ki tam olarak sperm 3-4 gün yaşıyor sonuçta ilk ölçümler milimlik olduğu için böyle olması normal takma kafana anın tadını çıkar
Ki bence doktor doktor gezmeye de gerek yok boşa stres kendi doktorundan memnunsan doğumu onunla yapacağız cihazla değil düşünme hiç

Canım olumsuz doktorlara aldırma bana ilk gittiğim doktor hamilesin bile demedi keseyi gördü dış gebelik ihtimali yok dedi bildiğin :))) ve bana geç yumurtlamışsın dedi dedi de dedi ama ben kalp atışı için bir doktora gittim Allah ondan razı olsun o kadar pozitif bir insanki diğer doktorun dediklerini unut dedi bana sata göre 6+1 dim ama 5+6 sın herşey çok güzel keyfini çıkar dedi bu bebekleri bize Allah nasip etti ol dedi oldu ve inşallah Rabbimin izniyle kucaklarımıza da alıcaz kendini boşa strese sokma herşeyi güzel düşün

Biraz zor olabilir ama sabahları bir yemek kaşığı saf zeytin yağı içebilirsin bol su tabiki bir de yeşil mercimek de kabızlığa iyi geliyor ama gaz da yapabilir

Ben devlete gitmek istemedim ozele gittim bilerek guzel diye cihazlari. Yani heralde yanlis olcmez diye dusunuyorum. Ama aldirmiycam moralimi bozmayacagim 6.haftadan sonra buyume hizlaniyormus bebeklerde. Doktor da kotu bisey demedi aslinda sadece tedbir amacli veriyorum dedi aspirin ve progestani kimyasal yasadigim icin bi kere.

Tesekkur ederim evet moral bozmaya gerek yok bence de :)

Farkediyormus zaten 1 gun bile. Insallah cok tesekkur ederim :)

hmm doktor kötü bsy demedyse sıkıntı yok bazıları cok net konsuuyor emin oldukalrında ilk haftalarda ölçümler cok değişiyor gercekten bi dahaki kontrol ne zman

Aldirmiycam derken aldiris etmeyecegim anlaminda yani bi an okurken ürktüm yazdigim seyden

Çok su tüketiyorsan idrar rengi açık, az su tüketiyorsan koyu olur

Moralinizi bozmayın birebir aynı olan var mıdır bilemiyorum geç tutunmuştur belki 6+0 ile de 5+5 arasında çok fark yok. Gelişimini takip edersiniz Allah'ın izni ile birşey olmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…