kese boyutunuzu ve bebek boyutunu söledimi doktorGunaydinlar ben doktordan ciktim. Sata gore 6+2 yim. Kese boyutuna gore 6+0 cikti, bebek de 5+5 cikti. Biraz moralim bozuldu acikcasi. Doktor aspirinle progestan verdi tedbir olarak. Sizlerde boyle bir durumla karsilasan var mi ?
Kese boyutu 1.69 cm, bebek 0.24 cm cikti.kese boyutunuzu ve bebek boyutunu söledimi doktor
Aa evetSeninle aynıyız canım sıra bekliyorum bende☺
doktoruna güceniyomusun banada böle demişlerdi sonra baska cihazı yeni olan byere gittim 6+2 deyken devlette 16 mm dedkleri kese 20 mm cıkmıstı bebekde 4 mm bazı cihazların ölçümlerine güvenmiyorum vall artık hatta gişttiğim saçma sapan yer keseyi 10 mm ölçmüştü 6+2 dyken bu direk düşük sebebidir 10 mm olması iyi olmayan byer sallıyor yaniKese boyutu 1.69 cm, bebek 0.24 cm cikti.
güveniyomusun olcaktı odoktoruna güceniyomusun banada böle demişlerdi sonra baska cihazı yeni olan byere gittim 6+2 deyken devlette 16 mm dedkleri kese 20 mm cıkmıstı bebekde 4 mm bazı cihazların ölçümlerine güvenmiyorum vall artık hatta gişttiğim saçma sapan yer keseyi 10 mm ölçmüştü 6+2 dyken bu direk düşük sebebidir 10 mm olması iyi olmayan byer sallıyor yani
Moralini hiç bozma illaki tutmaz ne zaman döllendiğini bilmiyoruz ki tam olarak sperm 3-4 gün yaşıyor sonuçta ilk ölçümler milimlik olduğu için böyle olması normal takma kafana anın tadını çıkarGunaydinlar ben doktordan ciktim. Sata gore 6+2 yim. Kese boyutuna gore 6+0 cikti, bebek de 5+5 cikti. Biraz moralim bozuldu acikcasi. Doktor aspirinle progestan verdi tedbir olarak. Sizlerde boyle bir durumla karsilasan var mi ?
Canım olumsuz doktorlara aldırma bana ilk gittiğim doktor hamilesin bile demedi keseyi gördü dış gebelik ihtimali yok dedi bildiğin :))) ve bana geç yumurtlamışsın dedi dedi de dedi ama ben kalp atışı için bir doktora gittim Allah ondan razı olsun o kadar pozitif bir insanki diğer doktorun dediklerini unut dedi bana sata göre 6+1 dim ama 5+6 sın herşey çok güzel keyfini çıkar dedi bu bebekleri bize Allah nasip etti ol dedi oldu ve inşallah Rabbimin izniyle kucaklarımıza da alıcaz kendini boşa strese sokma herşeyi güzel düşünGunaydinlar ben doktordan ciktim. Sata gore 6+2 yim. Kese boyutuna gore 6+0 cikti, bebek de 5+5 cikti. Biraz moralim bozuldu acikcasi. Doktor aspirinle progestan verdi tedbir olarak. Sizlerde boyle bir durumla karsilasan var mi ?
Biraz zor olabilir ama sabahları bir yemek kaşığı saf zeytin yağı içebilirsin bol su tabiki bir de yeşil mercimek de kabızlığa iyi geliyor ama gaz da yapabilirGünaydın kızlar.Oğlanı okula gönderdim size bi selam verim dedim.Ben iki hamileleğimdede son aylar kabızlık yaşadım bunda yaştanmıdır bilemiyorum öğrendiğimden beri çok sıkıntı çekiyorum söylemesi ayıp üç günde bir çıkıyorum tuvalete nasıl geçecek bu 8 ay bilemiyorum tavsiye istiyorum
Ben devlete gitmek istemedim ozele gittim bilerek guzel diye cihazlari. Yani heralde yanlis olcmez diye dusunuyorum. Ama aldirmiycam moralimi bozmayacagim 6.haftadan sonra buyume hizlaniyormus bebeklerde. Doktor da kotu bisey demedi aslinda sadece tedbir amacli veriyorum dedi aspirin ve progestani kimyasal yasadigim icin bi kere.doktoruna güceniyomusun banada böle demişlerdi sonra baska cihazı yeni olan byere gittim 6+2 deyken devlette 16 mm dedkleri kese 20 mm cıkmıstı bebekde 4 mm bazı cihazların ölçümlerine güvenmiyorum vall artık hatta gişttiğim saçma sapan yer keseyi 10 mm ölçmüştü 6+2 dyken bu direk düşük sebebidir 10 mm olması iyi olmayan byer sallıyor yani
Tesekkur ederim evet moral bozmaya gerek yok bence de :)Moralini hiç bozma illaki tutmaz ne zaman döllendiğini bilmiyoruz ki tam olarak sperm 3-4 gün yaşıyor sonuçta ilk ölçümler milimlik olduğu için böyle olması normal takma kafana anın tadını çıkar
Ki bence doktor doktor gezmeye de gerek yok boşa stres kendi doktorundan memnunsan doğumu onunla yapacağız cihazla değil düşünme hiç
Farkediyormus zaten 1 gun bile. Insallah cok tesekkur ederim :)Canım olumsuz doktorlara aldırma bana ilk gittiğim doktor hamilesin bile demedi keseyi gördü dış gebelik ihtimali yok dedi bildiğin :))) ve bana geç yumurtlamışsın dedi dedi de dedi ama ben kalp atışı için bir doktora gittim Allah ondan razı olsun o kadar pozitif bir insanki diğer doktorun dediklerini unut dedi bana sata göre 6+1 dim ama 5+6 sın herşey çok güzel keyfini çıkar dedi bu bebekleri bize Allah nasip etti ol dedi oldu ve inşallah Rabbimin izniyle kucaklarımıza da alıcaz kendini boşa strese sokma herşeyi güzel düşün
hmm doktor kötü bsy demedyse sıkıntı yok bazıları cok net konsuuyor emin oldukalrında ilk haftalarda ölçümler cok değişiyor gercekten bi dahaki kontrol ne zmanBen devlete gitmek istemedim ozele gittim bilerek guzel diye cihazlari. Yani heralde yanlis olcmez diye dusunuyorum. Ama aldirmiycam moralimi bozmayacagim 6.haftadan sonra buyume hizlaniyormus bebeklerde. Doktor da kotu bisey demedi aslinda sadece tedbir amacli veriyorum dedi aspirin ve progestani kimyasal yasadigim icin bi kere.
Aldirmiycam derken aldiris etmeyecegim anlaminda yaniBen devlete gitmek istemedim ozele gittim bilerek guzel diye cihazlari. Yani heralde yanlis olcmez diye dusunuyorum. Ama aldirmiycam moralimi bozmayacagim 6.haftadan sonra buyume hizlaniyormus bebeklerde. Doktor da kotu bisey demedi aslinda sadece tedbir amacli veriyorum dedi aspirin ve progestani kimyasal yasadigim icin bi kere.
1 hafta sonra cagirdi bakalim :)hmm doktor kötü bsy demedyse sıkıntı yok bazıları cok net konsuuyor emin oldukalrında ilk haftalarda ölçümler cok değişiyor gercekten bi dahaki kontrol ne zman
Çok su tüketiyorsan idrar rengi açık, az su tüketiyorsan koyu olurGünaydın kızlar. İdrar renginde koyuysa kız, açık sarıysa erkek oluyormuş. Başta hayırlı sağlıklı olsunda doğal olarak şimdiden cinsiyet merakı sardı:) varmıdır idrar rengiyle cinsiyetün bi alakası sizce
Küçük ölçülmesi çokta önemli değil bence büyümeye devam etmesi mühim . Haftaya kontrolde değerlerinde ilerleme varsa gebeliğin sağlıklı ilerliyordurFarkediyormus zaten 1 gun bile. Insallah cok tesekkur ederim :)
Banada çok küçük daha dedi en son pazartesi gelmiştim kese yoktu simdi var rahim duvarımda kalınlaşmışAa evetÇok minicik bir kese gördük canım 4 milim dedi. Sende yazarsın inşallah
Gunaydinlar ben doktordan ciktim. Sata gore 6+2 yim. Kese boyutuna gore 6+0 cikti, bebek de 5+5 cikti. Biraz moralim bozuldu acikcasi. Doktor aspirinle progestan verdi tedbir olarak. Sizlerde boyle bir durumla karsilasan var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?