- 19 Şubat 2020
- 255
- 618
- 18
Rica ederim ne demek hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz annelik daha rahme ilk düştüğü an başlıyormuş derlerdi inanmazdım gerçekten öyleymişFarkediyormus zaten 1 gun bile. Insallah cok tesekkur ederim :)
Çok memnunum benBelki bekleme odasında falan karşılaşmışızdır :) sen memnun musun, bi de Ayla Hoca'ya ne kadar fark ödüyorsun?
Vajinal muayene mi yaptı canım?Banada çok küçük daha dedi en son pazartesi gelmiştim kese yoktu simdi var rahim duvarımda kalınlaşmış
Canım kötü düşünüp strese girme lütfen aynı vücutta farklı gebelikler oluyo belirtileri bile farklı oluyoKızlar 4 mm küçük mü ? Benim kızımda kesesi daha büyükmüş aynı haftada baktım şimdide. Neyle alakalı olabilir ki ? Bir sürü test istedi doktor 10 tüp kan aldılar benden sonuçlarım yarın çıkacak. Doktor herşeyinr bakacağız bebeğe bulaşacak bir enfeksiyon var mı falan dedi
5 haftalıkmıydı ilk baslarda ölçümler cok değişiyo benm 5 haftalıkken nokta kdrdı ölçülmemişti bileKızlar 4 mm küçük mü ? Benim kızımda kesesi daha büyükmüş aynı haftada baktım şimdide. Neyle alakalı olabilir ki ? Bir sürü test istedi doktor 10 tüp kan aldılar benden sonuçlarım yarın çıkacak. Doktor herşeyinr bakacağız bebeğe bulaşacak bir enfeksiyon var mı falan dedi
Öyle canım tabi de insan endişeleniyor yinede. Haftaya tekrar randevum var bakalımCanım kötü düşünüp strese girme lütfen aynı vücutta farklı gebelikler oluyo belirtileri bile farklı oluyo
Aynen canım 5+2 şuna. Aynı benimde nokta kadar. Verdi ultrason görüntüsünü paylaşayım5 haftalıkmıydı ilk baslarda ölçümler cok değişiyo benm 5 haftalıkken nokta kdrdı ölçülmemişti bile
evet canım :)Aa buldum seni canım aynı gruptaymışız demekki☺
BENMKİDE BU KDRDI aynısı gibiydi hatta baya zor görmüştü gayet normal geldi bana bnde tam 5+1de gitmiştim 3 5 günlük oynamalar olabiliyor zaten yumurtlamadan dolayıAynen canım 5+2 şuna. Aynı benimde nokta kadar. Verdi ultrason görüntüsünü paylaşayım ☺Eki Görüntüle 2593593
Sen şuan kaç haftalıksın canım? Haftaya randevum 6+4 e denk gelecek kalp atışını duyarmıyım acaba çok merak ediyorumBENMKİDE BU KDRDI aynısı gibiydi hatta baya zor görmüştü gayet normal geldi bana bnde tam 5+1de gitmiştim 3 5 günlük oynamalar olabiliyor zaten yumurtlamadan dolayı
Bende 6+2 de gideceğim kalp atışı için fakat günler geçmiyorSen şuan kaç haftalıksın canım? Haftaya randevum 6+4 e denk gelecek kalp atışını duyarmıyım acaba çok merak ediyorum ☺
Benim canım henüz birşey çekmedi , ne olacak şimdiaa öylemi yeni duydum onu :) bende şeyi biliyorum canın tatlı çekerse oğlan ekşi çekerse kız :)
Gunaydinlar ben doktordan ciktim. Sata gore 6+2 yim. Kese boyutuna gore 6+0 cikti, bebek de 5+5 cikti. Biraz moralim bozuldu acikcasi. Doktor aspirinle progestan verdi tedbir olarak. Sizlerde boyle bir durumla karsilasan var mi ?
Canım geçen hafta lekelenme oldu ben sabah kendim aldım progestani akşam doktor dozunu arttirdi , o sadece tedbiren verilen birşey. Öyle boyuta falan da takılma, tek muayenede anlaşılmaz hicbirsey. Haftaya gidince 1 haftalık gelişimi görürsün ,için rahatlar hiç kafaya takma bence tadını çıkarBen devlete gitmek istemedim ozele gittim bilerek guzel diye cihazlari. Yani heralde yanlis olcmez diye dusunuyorum. Ama aldirmiycam moralimi bozmayacagim 6.haftadan sonra buyume hizlaniyormus bebeklerde. Doktor da kotu bisey demedi aslinda sadece tedbir amacli veriyorum dedi aspirin ve progestani kimyasal yasadigim icin bi kere.
zaten insan istemiyor hormonlardan mıdır nedirBenimde adet sancısı gibi ağrılarım oluyor , hafif hafif.. Doktorum normal olduğunu soyledi. Dün akşam eşimle birlikte oldum , ağrım biraz daha fazlalişmişti ama sonradan hafif olmaya devam etti.. 3 ay tamamlanana kadar cinselliğe ara vermek gerekecek bu gidişleadet sancisi gibi olan ağrılarım da geçer inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun , hiç kolay bir süreç değil.
Ya o biraz da içilen su miktarıyla da bağlantılı, ne bileyim ban
Çok su tüketiyorsan idrar rengi açık, az su tüketiyorsan koyu olur
Hadi canım gözün aydın en azından görmüşsün kalbi maşallah allah sağlıkşa kuğahına almayı nasip etsin bence bu grupta kaş hepmizin gelişimi hemn hemen aynı eylül grubunda gelişmeler önden gider canın sıkılır :)) benimde bugun 5+5 allahın izniyle 28 şubatta gidicez doktora tam 7 oluyor o zamn kalp için günler geçmiyor çatlıcam bende evdeHepinize iyi günler , dün doktordan çıkınca yazdım bebisi ve kalp atışını gördük diye ama sonrasında adliyeye bir girdim gece 1.30 da çıktım. Hiç bakamadim yazılanlara.
Dün gittiğim devletteki miyom ameliyatimi yapan doktordu. Görünce hoşgeldin dedi sonra da hayırdır. Dedim bak burda ne varBı çığlık attı bı sarıldık kırk yıllık dost gibi, sonra hadi gel bakalım hemen dedi. Karnimdan yine bulanık çıktı. Benim hidrosefali nedeniyle şantım var, beyin omurilik sıvısı karın bosluguna boşalıyor hortumla , herhalde karın boşluğundaki fazla sıvı net görmeye engel oluyor. Vajinal bakalım dedi, tamam hemen hemen hazırlanıyorum bakalım dedim (benim gibi vajinal muayene heveslisi yoktur herhalde ) sonra ekrana ciddi ciddi bakınca dedim nooluyo göstermiyor mu yine kendini. Yok dedi görüyorum, ekranı çevirdi. Sesi açmıyorum bu haftalarda sesi dinlemek zarar verebiliyor ama bak dedi. Gördüm orda pıt pıt atan kalbi 0.59 cm yani yarim santimmis miniğim Sulugoz ben yine ağladım tabi bir yandan gulerken Geçen yıl miyom ameliyatı geçirdiğim için sancı çekmeden doğurmam gerekiyormuş , o yüzden 37. Haftada falan sezeryan olacak nasip olursa. Yani bu durumda Ekim annelerinden Eylül annelerine transfer olabilir ya da bu grubun ilk dogurani olabilirim
bence karında fark ediyor.çünkü teyzem erkekte gerçekten çok sivri karınlıydı şimdi doğuracak kızı olacak inşallah ama karnı yayık ve daha az şiş.ama bu zaten cinsiyet belli olduktan aylar sonra görünüyorGünaydın bence cinsiyetin ne karın şekliyle, ne idrar rengiyle ne de canımızın ne çektiğiyle bir alakası yok. Biyolojide bize öğretilen XX kromozomlari denk gelirse kız XY olursa erkek, bunların hepsi bana hurafe geliyor
Canım çay günde 4 bardaktan çok içme fazla kafein zararlıymış bilgin olsunBen bi folikasiti alırken su içiyorum onun dışında aklıma bile gelmiyor suama çayı çok içerim su değilde sulu beslenme olarak değerlendirirsek doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?