2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar 4 mm küçük mü ? Benim kızımda kesesi daha büyükmüş aynı haftada baktım şimdide. Neyle alakalı olabilir ki ? Bir sürü test istedi doktor 10 tüp kan aldılar benden sonuçlarım yarın çıkacak. Doktor herşeyinr bakacağız bebeğe bulaşacak bir enfeksiyon var mı falan dedi

Canım kötü düşünüp strese girme lütfen aynı vücutta farklı gebelikler oluyo belirtileri bile farklı oluyo

5 haftalıkmıydı ilk baslarda ölçümler cok değişiyo benm 5 haftalıkken nokta kdrdı ölçülmemişti bile

Canım kötü düşünüp strese girme lütfen aynı vücutta farklı gebelikler oluyo belirtileri bile farklı oluyo
Öyle canım tabi de insan endişeleniyor yinede. Haftaya tekrar randevum var bakalım

5 haftalıkmıydı ilk baslarda ölçümler cok değişiyo benm 5 haftalıkken nokta kdrdı ölçülmemişti bile
Aynen canım 5+2 şuna. Aynı benimde nokta kadar. Verdi ultrason görüntüsünü paylaşayım

Aynen canım 5+2 şuna. Aynı benimde nokta kadar. Verdi ultrason görüntüsünü paylaşayım ☺Eki Görüntüle 2593593
BENMKİDE BU KDRDI aynısı gibiydi hatta baya zor görmüştü gayet normal geldi bana bnde tam 5+1de gitmiştim 3 5 günlük oynamalar olabiliyor zaten yumurtlamadan dolayı

BENMKİDE BU KDRDI aynısı gibiydi hatta baya zor görmüştü gayet normal geldi bana bnde tam 5+1de gitmiştim 3 5 günlük oynamalar olabiliyor zaten yumurtlamadan dolayı
Sen şuan kaç haftalıksın canım? Haftaya randevum 6+4 e denk gelecek kalp atışını duyarmıyım acaba çok merak ediyorum

aa öylemi yeni duydum onu :) bende şeyi biliyorum canın tatlı çekerse oğlan ekşi çekerse kız :)
Benim canım henüz birşey çekmedi , ne olacak şimdi onlar işin eğlencesi , Allah bilir , göreceğiz eninde sonunda

Gunaydinlar ben doktordan ciktim. Sata gore 6+2 yim. Kese boyutuna gore 6+0 cikti, bebek de 5+5 cikti. Biraz moralim bozuldu acikcasi. Doktor aspirinle progestan verdi tedbir olarak. Sizlerde boyle bir durumla karsilasan var mi ?
Canım geçen hafta lekelenme oldu ben sabah kendim aldım progestani akşam doktor dozunu arttirdi , o sadece tedbiren verilen birşey. Öyle boyuta falan da takılma, tek muayenede anlaşılmaz hicbirsey. Haftaya gidince 1 haftalık gelişimi görürsün ,için rahatlar hiç kafaya takma bence tadını çıkar

Hepinize iyi günler , dün doktordan çıkınca yazdım bebisi ve kalp atışını gördük diye ama sonrasında adliyeye bir girdim gece 1.30 da çıktım. Hiç bakamadim yazılanlara.
Dün gittiğim devletteki miyom ameliyatimi yapan doktordu. Görünce hoşgeldin dedi sonra da hayırdır. Dedim bak burda ne var Bı çığlık attı bı sarıldık kırk yıllık dost gibi, sonra hadi gel bakalım hemen dedi. Karnimdan yine bulanık çıktı. Benim hidrosefali nedeniyle şantım var, beyin omurilik sıvısı karın bosluguna boşalıyor hortumla , herhalde karın boşluğundaki fazla sıvı net görmeye engel oluyor. Vajinal bakalım dedi, tamam hemen hemen hazırlanıyorum bakalım dedim (benim gibi vajinal muayene heveslisi yoktur herhalde) sonra ekrana ciddi ciddi bakınca dedim nooluyo göstermiyor mu yine kendini. Yok dedi görüyorum, ekranı çevirdi. Sesi açmıyorum bu haftalarda sesi dinlemek zarar verebiliyor ama bak dedi. Gördüm orda pıt pıt atan kalbi 0.59 cm yani yarim santimmis miniğim Sulugoz ben yine ağladım tabi bir yandan gulerken Geçen yıl miyom ameliyatı geçirdiğim için sancı çekmeden doğurmam gerekiyormuş , o yüzden 37. Haftada falan sezeryan olacak nasip olursa. Yani bu durumda Ekim annelerinden Eylül annelerine transfer olabilir ya da bu grubun ilk dogurani olabilirim

zaten insan istemiyor hormonlardan mıdır nedir

Hadi canım gözün aydın en azından görmüşsün kalbi maşallah allah sağlıkşa kuğahına almayı nasip etsin bence bu grupta kaş hepmizin gelişimi hemn hemen aynı eylül grubunda gelişmeler önden gider canın sıkılır :)) benimde bugun 5+5 allahın izniyle 28 şubatta gidicez doktora tam 7 oluyor o zamn kalp için günler geçmiyor çatlıcam bende evde

bence karında fark ediyor.çünkü teyzem erkekte gerçekten çok sivri karınlıydı şimdi doğuracak kızı olacak inşallah ama karnı yayık ve daha az şiş.ama bu zaten cinsiyet belli olduktan aylar sonra görünüyor

Canı
Ben bi folikasiti alırken su içiyorum onun dışında aklıma bile gelmiyor su ama çayı çok içerim su değilde sulu beslenme olarak değerlendirirsek doğrudur
Canım çay günde 4 bardaktan çok içme fazla kafein zararlıymış bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…