2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Insallah dediginiz gibi olur cunku bebegin boyutu cok kucuk geldi bana haftama gore. 1 hafta sonra gorucez bakalim

Aminn cümlemize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin rabbim Yok yok bir yere gitmeyeceğim, tarih olarak Eylül annesi olma ihtimalim var ama gelişim dediğin gibi bura ile uyumlu, ben bı doğurup gelirim sonra sizi beklerim, siz de hamiş hamiş dua edersiniz bana

Ben bi folikasiti alırken su içiyorum onun dışında aklıma bile gelmiyor su ama çayı çok içerim su değilde sulu beslenme olarak değerlendirirsek doğrudur
ağzın kurumuyor mu? ben normalde çok su içen biri değildim, bu ara sürekli ağzım kuruyor, mecburen içiyorum. su çok önemli, suyu ihmal etme, doktorun da mutlaka söyler zaten.

Kızçeler size bir şey soracağım.Doktorunuzun ilk aylar için önerdiği bir vitamin var mı ya da siz kullanıyor musunuz?Ben 3 gün Efa mom ,3 gün efermag,3 gün calciday,haftada iki gün bemiks C ve 3 gün osende 2m kullanıyorum.Her gün de vitamin hapı olmamak üzere (oksapar+corasprin) kullanıyorum.Doktorumun folik asit önerisi var sadece ama ben her vitamini ve minerali almış oluyorum şuan.Belki sizden de bir fikir olur diye vitamin kullanıyorsanız öğrenmek isterim belki içeriği daha güzeldir...

Bende 6+2 de gideceğim kalp atışı için fakat günler geçmiyor
Aynen canım. Ben 20 Şubat gelsinde diyordum. Çok şükür bugün gördük ama şimdi 9 gün daha beklemek var sırada. Artık her randevuyu iple çekeceğiz

Ben çok su içmiyorum yanlız, kızımda koyu sarıydı bunda nerdeyse su gibi, o nedenle fazla zorlamayın suyu herşey olacağına varıyor
Yok canım latife yaptım ben inanmıyorum bu tarz şeylere :) Demek istiyorum ki su içmekle alakalı şey.

Testleri benden de istedi endişelenmeyin, rutin testler. Mm konusunu hiç bilmiyorum ilk zamanlar bakılmadı, 7+2 de iken 1,07 mm idi benim, 6+6 iken 0,8mm idi

Sen şuan kaç haftalıksın canım? Haftaya randevum 6+4 e denk gelecek kalp atışını duyarmıyım acaba çok merak ediyorum ☺
Benm bgn 7 oldu gecen perşembe gittiğimde 6+2 de duymustum ama tabi bnm iş biraz karısık 6+1 iken devlete gittim daha 16 mm kese var dedi 15 gün sonra gel dedi sonra aynı gün baska özel bi hastaneye gittim özel ama cok uygun bi hastane öle son teknolojili bi hastane değil ordada keseye 10 mm git 15 gün sonra gel dedi benm moral sıfır oldu ertesi gün makinesi yeni bi doktora gittim 20 mm kesen var kalp atısı bile var dedi ben sasırdım yarın tekrar gitcem bakalım ne olmus 1 haftada öğrencem :)

Testleri benden de istedi endişelenmeyin, rutin testler. Mm konusunu hiç bilmiyorum ilk zamanlar bakılmadı, 7+2 de iken 1,07 mm idi benim, 6+6 iken 0,8mm idi
İlk gebelikte 10 tüp kan almamışlardıda ondan biraz tereddüt ettim. Az kalsın bayılacaktım. Meyve suyu tutuşturdular elime hemen suratımdan ateş çıktı başım döndü midem bulandı

Merhaba, regenesis max ve krilom omega 3 kullanıyorum ben, d vitamini de alıyordum bıraktırdı doktorum

İlk gebelikte 10 tüp kan almamışlardıda ondan biraz tereddüt ettim. Az kalsın bayılacaktım. Meyve suyu tutuşturdular elime hemen suratımdan ateş çıktı başım döndü midem bulandı
Benim birde şekerle ilgili tahliller de olduğu için 3 kere kan alındı, kollarım hala mosmor. Toplamda 8 tüp alındı sanırım benden de.

O zaman cihazlada alakalı sanırım. Devlette kan vermek için gittim ilk zamanlar. Kadın az kalsın neden 2.ye hamile kaldım diye soracaktı ya daha önce Doğum kontrol hapına başlamışız diyor . Bebeği göremeyiz şuan ultrasona girmene gerek yok diyor Kan vermek için geldim gebelik takibim burda olmayacak değerime bakacağım diyorum değerlerin iyi görünüyor gerek yok diyor. Kanamam geldi hafif diyorum onu söyle o zaman diyor izin verseydin anlatacaktım tahlili girsiysen laboratuvara gideceğim deyip çıktım.

Benim birde şekerle ilgili tahliller de olduğu için 3 kere kan alındı, kollarım hala mosmor. Toplamda 8 tüp alındı sanırım benden de.
Tek seferde bitmesi iyi bir taraftan ama işte aç oluyorsun birde bayılacağım diye ödüm koptu .

allahtan bana böleleri denk gelmiyo varya ben brüt ücretle çalsııyorum vergi dilimine girdiğimde maasımın yarısı vergiye kesiliyor ve 4. ayda vergi dilimine giriyorum yani bana bi denk gelseler varya yeminle o bordroyu onlara yediriirm allahda biliyor bana böle manyakları karsılastırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…