- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.220
- 63
o zaman fazla su içersem erkek mi olurGünaydın kızlar. İdrar renginde koyuysa kız, açık sarıysa erkek oluyormuş. Başta hayırlı sağlıklı olsunda doğal olarak şimdiden cinsiyet merakı sardı:) varmıdır idrar rengiyle cinsiyetün bi alakası sizce
Insallah dediginiz gibi olur cunku bebegin boyutu cok kucuk geldi bana haftama gore. 1 hafta sonra gorucez bakalimBenim canım henüz birşey çekmedi , ne olacak şimdionlar işin eğlencesi , Allah bilir , göreceğiz eninde sonunda
Canım geçen hafta lekelenme oldu ben sabah kendim aldım progestani akşam doktor dozunu arttirdi , o sadece tedbiren verilen birşey. Öyle boyuta falan da takılma, tek muayenede anlaşılmaz hicbirsey. Haftaya gidince 1 haftalık gelişimi görürsün ,için rahatlar hiç kafaya takma bence tadını çıkar
o mm dir canım kesen 1.70 olamazKese boyutu 1.69 cm, bebek 0.24 cm cikti.
Aminn cümlemize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin rabbimHadi canım gözün aydın en azından görmüşsün kalbi maşallah allah sağlıkşa kuğahına almayı nasip etsin bence bu grupta kaş hepmizin gelişimi hemn hemen aynı eylül grubunda gelişmeler önden gider canın sıkılır :)) benimde bugun 5+5 allahın izniyle 28 şubatta gidicez doktora tam 7 oluyor o zamn kalp için günler geçmiyor çatlıcam bende evde
1,69 cm yazdım doğru, milimetreye cevirirsek 16,9 mm oluyor zaten :)o mm dir canım kesen 1.70 olamazsen belki o kadarsındır
Ben çok su içmiyorum yanlız, kızımda koyu sarıydı bunda nerdeyse su gibi, o nedenle fazla zorlamayın suyu herşey olacağına varıyoro zaman fazla su içersem erkek mi olur
ağzın kurumuyor mu? ben normalde çok su içen biri değildim, bu ara sürekli ağzım kuruyor, mecburen içiyorum. su çok önemli, suyu ihmal etme, doktorun da mutlaka söyler zaten.Ben bi folikasiti alırken su içiyorum onun dışında aklıma bile gelmiyor suama çayı çok içerim su değilde sulu beslenme olarak değerlendirirsek doğrudur
Aynen canım. Ben 20 Şubat gelsinde diyordum. Çok şükür bugün gördük ama şimdi 9 gün daha beklemek var sırada. Artık her randevuyu iple çekeceğizBende 6+2 de gideceğim kalp atışı için fakat günler geçmiyor
Yok canım latife yaptım ben inanmıyorum bu tarz şeylere :) Demek istiyorum ki su içmekle alakalı şey.Ben çok su içmiyorum yanlız, kızımda koyu sarıydı bunda nerdeyse su gibi, o nedenle fazla zorlamayın suyu herşey olacağına varıyor
Testleri benden de istedi endişelenmeyin, rutin testler. Mm konusunu hiç bilmiyorum ilk zamanlar bakılmadı, 7+2 de iken 1,07 mm idi benim, 6+6 iken 0,8mm idiKızlar 4 mm küçük mü ? Benim kızımda kesesi daha büyükmüş aynı haftada baktım şimdide. Neyle alakalı olabilir ki ? Bir sürü test istedi doktor 10 tüp kan aldılar benden sonuçlarım yarın çıkacak. Doktor herşeyinr bakacağız bebeğe bulaşacak bir enfeksiyon var mı falan dedi
5+1 de benim de boyleydi. Olcusunu sormadim bile. Bi sikinti olacagini sanmam.Aynen canım 5+2 şuna. Aynı benimde nokta kadar. Verdi ultrason görüntüsünü paylaşayımEki Görüntüle 2593593
Benm bgn 7 oldu gecen perşembe gittiğimde 6+2 de duymustum ama tabi bnm iş biraz karısık 6+1 iken devlete gittim daha 16 mm kese var dedi 15 gün sonra gel dedi sonra aynı gün baska özel bi hastaneye gittim özel ama cok uygun bi hastane öle son teknolojili bi hastane değil ordada keseye 10 mm git 15 gün sonra gel dedi benm moral sıfır oldu ertesi gün makinesi yeni bi doktora gittim 20 mm kesen var kalp atısı bile var dedi ben sasırdım yarın tekrar gitcem bakalım ne olmus 1 haftada öğrencem :)Sen şuan kaç haftalıksın canım? Haftaya randevum 6+4 e denk gelecek kalp atışını duyarmıyım acaba çok merak ediyorum ☺
İlk gebelikte 10 tüp kan almamışlardıda ondan biraz tereddüt ettim. Az kalsın bayılacaktım. Meyve suyu tutuşturdular elime hemenTestleri benden de istedi endişelenmeyin, rutin testler. Mm konusunu hiç bilmiyorum ilk zamanlar bakılmadı, 7+2 de iken 1,07 mm idi benim, 6+6 iken 0,8mm idi
Sağol canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah5+1 de benim de boyleydi. Olcusunu sormadim bile. Bi sikinti olacagini sanmam.
Merhaba, regenesis max ve krilom omega 3 kullanıyorum ben, d vitamini de alıyordum bıraktırdı doktorumKızçeler size bir şey soracağım.Doktorunuzun ilk aylar için önerdiği bir vitamin var mı ya da siz kullanıyor musunuz?Ben 3 gün Efa mom ,3 gün efermag,3 gün calciday,haftada iki gün bemiks C ve 3 gün osende 2m kullanıyorum.Her gün de vitamin hapı olmamak üzere (oksapar+corasprin) kullanıyorum.Doktorumun folik asit önerisi var sadece ama ben her vitamini ve minerali almış oluyorum şuan.Belki sizden de bir fikir olur diye vitamin kullanıyorsanız öğrenmek isterim belki içeriği daha güzeldir...
Benim birde şekerle ilgili tahliller de olduğu için 3 kere kan alındı, kollarım hala mosmor. Toplamda 8 tüp alındı sanırım benden de.İlk gebelikte 10 tüp kan almamışlardıda ondan biraz tereddüt ettim. Az kalsın bayılacaktım. Meyve suyu tutuşturdular elime hemensuratımdan ateş çıktı başım döndü midem bulandı
O zaman cihazlada alakalı sanırım. Devlette kan vermek için gittim ilk zamanlar. Kadın az kalsın neden 2.ye hamile kaldım diye soracaktı yaBenm bgn 7 oldu gecen perşembe gittiğimde 6+2 de duymustum ama tabi bnm iş biraz karısık 6+1 iken devlete gittim daha 16 mm kese var dedi 15 gün sonra gel dedi sonra aynı gün baska özel bi hastaneye gittim özel ama cok uygun bi hastane öle son teknolojili bi hastane değil ordada keseye 10 mm git 15 gün sonra gel dedi benm moral sıfır oldu ertesi gün makinesi yeni bi doktora gittim 20 mm kesen var kalp atısı bile var dedi ben sasırdım yarın tekrar gitcem bakalım ne olmus 1 haftada öğrencem :)
Tek seferde bitmesi iyi bir taraftan ama işte aç oluyorsun birde bayılacağım diye ödüm koptu .Benim birde şekerle ilgili tahliller de olduğu için 3 kere kan alındı, kollarım hala mosmor. Toplamda 8 tüp alındı sanırım benden de.
allahtan bana böleleri denk gelmiyo varya ben brüt ücretle çalsııyorum vergi dilimine girdiğimde maasımın yarısı vergiye kesiliyor ve 4. ayda vergi dilimine giriyorum yani bana bi denk gelseler varya yeminle o bordroyu onlara yediriirm allahda biliyor bana böle manyakları karsılastırmıyorO zaman cihazlada alakalı sanırım. Devlette kan vermek için gittim ilk zamanlar. Kadın az kalsın neden 2.ye hamile kaldım diye soracaktı yadaha önce Doğum kontrol hapına başlamışız diyor . Bebeği göremeyiz şuan ultrasona girmene gerek yok diyor Kan vermek için geldim gebelik takibim burda olmayacak değerime bakacağım diyorum değerlerin iyi görünüyor gerek yok diyor. Kanamam geldi hafif diyorum onu söyle o zaman diyor izin verseydin anlatacaktım tahlili girsiysen laboratuvara gideceğim deyip çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?