- 23 Mayıs 2018
- 1.703
- 3.092
- 63
Evet doktora yazdırmam gerekti sigorta karşılasın diye 10.30 da yaptırabildim açlık baya zorladı beni de, antikorlar, tsh, açlık tokluk kan şekeri, tüm idrar, idrar kültürü, hemogram, vitamin b12, vitamin d3 filan bakıldı sizde de değil mi?Tek seferde bitmesi iyi bir taraftan ama işte aç oluyorsun birde bayılacağım diye ödüm koptu .
neden d vitaminini bıraktırdı acaba?Merhaba, regenesis max ve krilom omega 3 kullanıyorum ben, d vitamini de alıyordum bıraktırdı doktorum
İlk aylarda düşüğe neden olabiliyor dedi. Sonra başka doktora da gittim o da aynı şeyi söyledi. Belki ilk aylar geçince tekrar verecektir.neden d vitaminini bıraktırdı acaba?
sağ ol canım ben de kullanmayayım o zamanİlk aylarda düşüğe neden olabiliyor dedi. Sonra başka doktora da gittim o da aynı şeyi söyledi. Belki ilk aylar geçince tekrar verecektir.
Maşallah ne kadar çok farklı şeyler kullanıyorsun bana doktorum sadece folik asit önerdi normal de magnezyum kullanıyordum regl sancıları için onu da bıraktırdı ilk 3 ay folik asit dışında ilaç ya da vitamin önermiyorum dediKızçeler size bir şey soracağım.Doktorunuzun ilk aylar için önerdiği bir vitamin var mı ya da siz kullanıyor musunuz?Ben 3 gün Efa mom ,3 gün efermag,3 gün calciday,haftada iki gün bemiks C ve 3 gün osende 2m kullanıyorum.Her gün de vitamin hapı olmamak üzere (oksapar+corasprin) kullanıyorum.Doktorumun folik asit önerisi var sadece ama ben her vitamini ve minerali almış oluyorum şuan.Belki sizden de bir fikir olur diye vitamin kullanıyorsanız öğrenmek isterim belki içeriği daha güzeldir...
Yok canımVajinal muayene mi yaptı canım?
Amin canım inşallah zaten ekim ama zamanında doğarsa :) allshın dediği olur erken olma ihtimalimizde var hayırlısı oldun sağlıkla gelsinlerde 1 ayın önemi yokAminn cümlemize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin rabbimYok yok bir yere gitmeyeceğim, tarih olarak Eylül annesi olma ihtimalim var ama gelişim dediğin gibi bura ile uyumlu, ben bı doğurup gelirim sonra sizi beklerim, siz de hamiş hamiş dua edersiniz bana
Bu testler için açmı olmam gerek bende yaptırcam da tok olmuyormuymuşEvet doktora yazdırmam gerekti sigorta karşılasın diye 10.30 da yaptırabildim açlık baya zorladı beni de, antikorlar, tsh, açlık tokluk kan şekeri, tüm idrar, idrar kültürü, hemogram, vitamin b12, vitamin d3 filan bakıldı sizde de değil mi?
Evet aç olmak gerekiyor, açlık kan şekeri haricinde 1. ve 2. saat tokluk şeker testi de istedi ise onda tok olmanız gerekiyor.Bu testler için açmı olmam gerek bende yaptırcam da tok olmuyormuymuş
Tamam canım saolEvet aç olmak gerekiyor, açlık kan şekeri haricinde 1. ve 2. saat tokluk şeker testi de istedi ise onda tok olmanız gerekiyor.
Doktor sadece folik asit verdi su iç dedi diğer vitaminlerimin değerlerine baktı hepsi iyi dedi eğer düşük olsaydı ona göre vitamin verecekti yani benim doktor önce bakıyor değerlere sonra veriyor bir tek bol bol su iç ve folik asit dedi başka hiç birşey yok ilk 3 aya kadarKızçeler size bir şey soracağım.Doktorunuzun ilk aylar için önerdiği bir vitamin var mı ya da siz kullanıyor musunuz?Ben 3 gün Efa mom ,3 gün efermag,3 gün calciday,haftada iki gün bemiks C ve 3 gün osende 2m kullanıyorum.Her gün de vitamin hapı olmamak üzere (oksapar+corasprin) kullanıyorum.Doktorumun folik asit önerisi var sadece ama ben her vitamini ve minerali almış oluyorum şuan.Belki sizden de bir fikir olur diye vitamin kullanıyorsanız öğrenmek isterim belki içeriği daha güzeldir...
Kan şekeri baktıracaksan aç olmak gerekir sadece diğerleri için gerek yokBu testler için açmı olmam gerek bende yaptırcam da tok olmuyormuymuş
sağ ol canımDoktor sadece folik asit verdi su iç dedi diğer vitaminlerimin değerlerine baktı hepsi iyi dedi eğer düşük olsaydı ona göre vitamin verecekti yani benim doktor önce bakıyor değerlere sonra veriyor bir tek bol bol su iç ve folik asit dedi başka hiç birşey yok ilk 3 aya kadar
Birşey değil canım bu dönemde en önemlisi su ben hiç su içmezdim şimdi günde 3 litre içiyorum herşey bebeklerimiz için yerleri rahat olsunsağ ol canım
Özellikle tsh ı da aç karna yaptır demişti doktorumKan şekeri baktıracaksan aç olmak gerekir sadece diğerleri için gerek yok
ben içemiyorum canım ya ofBirşey değil canım bu dönemde en önemlisi su ben hiç su içmezdim şimdi günde 3 litre içiyorum herşey bebeklerimiz için yerleri rahat olsun
Bana tok karnına bakıldı daha önce de hep tok vermiştim doktor öyle dediyse vardır bir bildiğiÖzellikle tsh ı da aç karna yaptır demişti doktorum
Degerim 387.kaç haftalık sizinki değerleriniz filan kaç ?
Canım merhaba sende de kan pıhtılaşması var mıydı ?Kızçeler size bir şey soracağım.Doktorunuzun ilk aylar için önerdiği bir vitamin var mı ya da siz kullanıyor musunuz?Ben 3 gün Efa mom ,3 gün efermag,3 gün calciday,haftada iki gün bemiks C ve 3 gün osende 2m kullanıyorum.Her gün de vitamin hapı olmamak üzere (oksapar+corasprin) kullanıyorum.Doktorumun folik asit önerisi var sadece ama ben her vitamini ve minerali almış oluyorum şuan.Belki sizden de bir fikir olur diye vitamin kullanıyorsanız öğrenmek isterim belki içeriği daha güzeldir...
Herhalde o zaman erken, kanda ki degerim 387 cikti.Canım kan vermis miydin sanki idrar testini yapmıştın daha erken bence kese için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?