2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tek seferde bitmesi iyi bir taraftan ama işte aç oluyorsun birde bayılacağım diye ödüm koptu .
Evet doktora yazdırmam gerekti sigorta karşılasın diye 10.30 da yaptırabildim açlık baya zorladı beni de, antikorlar, tsh, açlık tokluk kan şekeri, tüm idrar, idrar kültürü, hemogram, vitamin b12, vitamin d3 filan bakıldı sizde de değil mi?

Maşallah ne kadar çok farklı şeyler kullanıyorsun bana doktorum sadece folik asit önerdi normal de magnezyum kullanıyordum regl sancıları için onu da bıraktırdı ilk 3 ay folik asit dışında ilaç ya da vitamin önermiyorum dedi

Amin canım inşallah zaten ekim ama zamanında doğarsa :) allshın dediği olur erken olma ihtimalimizde var hayırlısı oldun sağlıkla gelsinlerde 1 ayın önemi yok

Bu testler için açmı olmam gerek bende yaptırcam da tok olmuyormuymuş

Doktor sadece folik asit verdi su iç dedi diğer vitaminlerimin değerlerine baktı hepsi iyi dedi eğer düşük olsaydı ona göre vitamin verecekti yani benim doktor önce bakıyor değerlere sonra veriyor bir tek bol bol su iç ve folik asit dedi başka hiç birşey yok ilk 3 aya kadar

sağ ol canım

Canım merhaba sende de kan pıhtılaşması var mıydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…