Aynen bakıldı hepsi sonuçlar çıkmış benimde doktorumun aramasını bekliyorum tsh ne oluyor bana sıkıntılı geldi sonucun olması gereken değerin çok üzerinde.. 36.0891 çıkmış. Olması gereken en yüksek değer 4,94 yazıyor. İçime sıkıntı girdi.Evet doktora yazdırmam gerekti sigorta karşılasın diye 10.30 da yaptırabildim açlık baya zorladı beni de, antikorlar, tsh, açlık tokluk kan şekeri, tüm idrar, idrar kültürü, hemogram, vitamin b12, vitamin d3 filan bakıldı sizde de değil mi?
Tiroit hormonu canım gebelik öncesinde tiroit değerlerin nasıldıAynen bakıldı hepsi sonuçlar çıkmış benimde doktorumun aramasını bekliyorum tsh ne oluyor bana sıkıntılı geldi sonucun olması gereken değerin çok üzerinde.. 36.0891 çıkmış. Olması gereken en yüksek değer 4,94 yazıyor. İçime sıkıntı girdi.
Baktırmadım canım ama şimdi ilk gebelik ile karşılaştırdım ilkinde değerim 3,65 bunda fırlamış resmenTiroit hormonu canım gebelik öncesinde tiroit değerlerin nasıldı
Bi zararı olur mu ki?Tiroit hormonu canım gebelik öncesinde tiroit değerlerin nasıldı
İlaçlar düzene sokulur canım merak etme doktorun yönlendirir seni çözümü olan birşey strese girme hiçBi zararı olur mu ki?
Ne bileyim ilki 3.65 şimdi 36,0891 görünce... Anlamıyorumda. Bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim kızlarÇok da fırlamamış sanki. İlaçla çok çabuk şekilde düşüyor diye biliyorum.
Teşekkür ederim canım. İçimi rahatladı biraz. Bi yerde düşük riski bilmem ne bişeyler yazılmış. Takılıyor insan okuyunca bu tarz şeyleriİlaçlar düzene sokulur canım merak etme doktorun yönlendirir seni çözümü olan birşey strese girme hiç
ben sizinki 4,95 sandım. 36 ise evet yükselmiş baya ama dediğim gibi ilaçla kolaylıkla düşüyor diye biliyorum.Ne bileyim ilki 3.65 şimdi 36,0891 görünce... Anlamıyorumda. Bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim kızlar
İnşallah öyledir . Teşekkür ederimben sizinki 4,95 sandım. 36 ise evet yükselmiş baya ama dediğim gibi ilaçla kolaylıkla düşüyor diye biliyorum.
Yüksek gorunuyor ama bebek daha kucuk oldugu icin panik yapmaya gerek yok doktor hemen dusurmek adina ilac verir ben de kullaniyorum. Benim planli oldugu icin 3 senedir kontrol altina almistik ama. Sadece dozunu yukseltti ve ayda 1 tsh kontrol edilecek gebelik suresince. Gecmis olsun :)Ne bileyim ilki 3.65 şimdi 36,0891 görünce... Anlamıyorumda. Bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim kızlar
Teşekkür ederim canım. Gebeliğin sonlarında mı bu değerin yüksekliği sıkıntı yaratıyor? Yeme içme ile alakalı mı bu hormonun yüksekliği?Yüksek gorunuyor ama bebek daha kucuk oldugu icin panik yapmaya gerek yok doktor hemen dusurmek adina ilac verir ben de kullaniyorum. Benim planli oldugu icin 3 senedir kontrol altina almistik ama. Sadece dozunu yukseltti ve ayda 1 tsh kontrol edilecek gebelik suresince. Gecmis olsun :)
Yeme icmeyle alakasi yok malesef neden oldugu belli degil hic hissetmiyor muydun kendinde belirti? Soguga tahammulsuzluk, sac dokulmesi, yorgunluk falan? 2.aydan sonra yuksek olmamasi gerekiyor tsh degerinin 2,5 altinda istiyor doktorlar.Teşekkür ederim canım. Gebeliğin sonlarında mı bu değerin yüksekliği sıkıntı yaratıyor? Yeme içme ile alakalı mı bu hormonun yüksekliği?
Hepsi var aynen.. mevsimseldir diye düşünüp doktora gitmemiştim hiç. Umarım tedaviye başlar hemen doktor düşer bir dahaki aya kadarYeme icmeyle alakasi yok malesef neden oldugu belli degil hic hissetmiyor muydun kendinde belirti? Soguga tahammulsuzluk, sac dokulmesi, yorgunluk falan? 2.aydan sonra yuksek olmamasi gerekiyor tsh degerinin 2,5 altinda istiyor doktorlar.
Merhaba canım ben tiroid hastasıyım benimde 3,60 çıkmasına rağmen doktor gebelikte 2-2.5 arası istiyoruz diyo endokrine yönlendirdi endokrine gözük bence ilacın dozuyla hemen düşüyor zatenAynen bakıldı hepsi sonuçlar çıkmış benimde doktorumun aramasını bekliyorum tsh ne oluyor bana sıkıntılı geldi sonucun olması gereken değerin çok üzerinde.. 36.0891 çıkmış. Olması gereken en yüksek değer 4,94 yazıyor. İçime sıkıntı girdi.
Canım rutin testlerinde plt testi var mı hemogram bölümünde o ipucu verir değerin normalse ileri tetkikler için gerek görmemiştirKızlar dünkü kontrolde doktordan kan pıhtılaşma testi yaptırmak istediğimi söyledim kuzenimde kan pıhtılaşma sorunu var ve iki hamileliğinde de her gün iğne kullandı bende genetik olabilir mi acaba bi baktırayım istedim gerek görmedi hem sen şimdi hamilesin zaten yapılmaz dedi benim anlamadığım hamileyken bu test neden yapılamıyor acaba hamilelik hormonlarından dolayı doğru sonuç mu vermiyor bilen var mı ?
Bir de trombosit paneli yapılıyor ama çok maliyetli bir test 2-3 düşük öyküsü olanlarda yapılıyor diye hatırlıyorum ve gebelik öncesinde yapılıyor.Kızlar dünkü kontrolde doktordan kan pıhtılaşma testi yaptırmak istediğimi söyledim kuzenimde kan pıhtılaşma sorunu var ve iki hamileliğinde de her gün iğne kullandı bende genetik olabilir mi acaba bi baktırayım istedim gerek görmedi hem sen şimdi hamilesin zaten yapılmaz dedi benim anlamadığım hamileyken bu test neden yapılamıyor acaba hamilelik hormonlarından dolayı doğru sonuç mu vermiyor bilen var mı ?
Tsh gebelikte en fazla 2,5 olmalı. Muhtemelen ilaç vereceklerdir tiroid için ama merak etmeyin kısa zamanda düzelir daha çok başındasınız hamileliğin. Antitg antitpo değerlerinize de baktırmanızı tavsiye ederimAynen bakıldı hepsi sonuçlar çıkmış benimde doktorumun aramasını bekliyorum tsh ne oluyor bana sıkıntılı geldi sonucun olması gereken değerin çok üzerinde.. 36.0891 çıkmış. Olması gereken en yüksek değer 4,94 yazıyor. İçime sıkıntı girdi.
Şimdi test sonuçlarına baktım plt değerleri normal aralıkta çıkmış şükür bu plt değerleri neyle alakalı acabaCanım rutin testlerinde plt testi var mı hemogram bölümünde o ipucu verir değerin normalse ileri tetkikler için gerek görmemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?