Sagol canim insallah her turlu sezeryan ama tabi donse cok rahatlicam cunku canim cok yaniyor ağri yapiyorBak emeklemek iyi geliyormuş pozisyonunun değişmesine inşAllah döner canım 37 ye kadar zamanı var
Aynen öyle cnm pofidik pofidik.Gule gule kullan canim cok begendim cok tatli degilmi
Ne güzel sen sahip cikmissin bebişine rabbim yardimcin olsun arkasinda senin gibi bir annesi varken baba falan aramaz prensesin maşallah sizeKızlar aynı durum benim başımda, hamile kaldıktan sonra eşim aldırmam için üzerime yürüdü bebegi istemediğini bağıra bağıra haykırdı olaylar olaylar,zaten riskli gebelikti,strese sokup düşmesi için neler yapmadı ki sonuç olarak dava açıldı boşanıyoruz. Tüp bebekle 3. Transferde hamile kalabilmişken sevincimi icimde bıraktı, nasil olsa hamile kalamıyor sandı, bebek tutununca şokkkk...o kadar vicdansız ki sen hamile kalamiosun bari ben kalayım dedi sabrettim sustum çok şükür Rabbim nasip etti bebeğim benimle, şuan çocuğun cinsiyetini bile bilmiyor merak bile etmiyor. Ha umrumda mı gerçekten duygusallığı bi tarafa birakali çok oldu. Kızımla yeni bi hayat kurmak için güçlü olmalıyım ayakta kalmalıyım.Bizler güçlü kadınlarız, çok şükür ki ailem en büyük destekçim, biz kızımla bunu da atlatıcaz
Maşallah bebişine ne güzel haberler almişsin darisi bizim başimizaSelam kızlar doktordan geldim.2100gr 43 cm olmuşuz.hala baş aşağı duruyor herşey yolunda gözüküyor dedi iki hafta sonraya nstye çağırdı.1 kg almışım bu ay çok iyi dedi toplamda 10 kg almış oldum artık almıyim yetsin bari.
Merhaba geç girebildim kusura bakmayın doktorum her şey yolunda seni normal doğurturum böyle giderse dediSorun valla bana da soyleyin :) bende haftaya ctesi sorucam
O nasıl birşey ilk defa duyuyorum.kızlar karnımdan çıtırdı sesleri geliyor, bir bende mi oluyor...
Merhaba ben de ayrıntılı konuştum doktorla aynı gün bile iğneni olmuş olsan bile normal doğum yapabiliriz hiç endişe etme ben çok yaptırdım hayati risk olmadığı sürece sezeryana almıyorum içini ferah tut dedi biz önlemleri alıyoruz dedi benim de cidden kafamdaki soru işaretleri az çok gitti daha düşünmüyorumBenim de bugün kontrolüm vardı sordum oksaparı ne zaman bırakacağım diye doğumdan bir hafta önce dedi. dogum da normal doğum sürecinde olacak aksi bir durum olursa nasıl olacak ben de bilmiyorum
Canım artık bu dönemlerde yerleri daraldığı için azalma olurmuş hemşikızlar merhaba, size birşey sormak istiyorum. bebek hareketleriniz sizde nasıl? benim 32 ye girecek ama hareketlerde azalma var. günde en fazla 4 -5 defa o da az bir hareket. bazı zamanlar da çok hareketli ama bu son günlerde hareketi azaldı. sanki daha istikrarlı ve daha hareketli gibiydi. ben de kaygılanıyorum. sizde durum nasıl
Canım benim dediğim gibi denemedin mi?Kol çünkü kaslı bir alan zor oluyordurCanım valla anlamadım bi kolum morardı diğerine iki kere yaptık daha o morarmadı hiç
Ben sürekli yapıyorum canım sorun olmaz merak etmeDün trakyanin köy yollarinda 1 saate yakın arabada gitmek durumunda kaldım hoplaya zıplaya, umarım bebeğe birşey olmamıştır. Bu şekilde yolculuk yapan oldu mu hiç? Google maps ana yoldan çıkarınca bizi köy yoluna saptik resmen
Allah beterinden korusun canim, küçük yaşta da evlenmedim ama nasip kısmet demekki, bi sekilde 4 sene idare ettik ama değil mi ki önceki evliliğinden kendi çocuğu var diye benim çocuğumu istemiyorum aldircaksin dedi daha fazla cekilcek yanı kalmadı bu evliligin. Hayat bu düşmek de var kalkmak da..Cok gecmis olsun canim nasil evlendin bu adamla sen ya neyse olan olmus rabbim sana ve evladina guc versin insallah
Geçmiş olsun canım. Şu fazlalığı da tehlike tabi. İnşallah doktorun bugün güzel şeyler söylerKızlar 12 e doğru adet ağrısına benzer ağrılarım başladı yarım saat 40 dk çektim dayanamadım acile gittim açılmam var mı diye bakıldı tam bir işkenceymiş gerçekten allahtan yokmuş ama nst de sancılarım 40-60 olarak çıktı ve bebeğimin suyu fazlaymış sancım için serum bağladılar 2 tane geçti çok şükür yarın kendi doktoruma gidicem bu bilgiyi nasıl söylemez suyu fazla diye
Doğulular belli oluyor biz de 10 kardeşizBenim de annem fazla sevgisini göstermezdi ama onu da anlıyorum 9 çocuk hayat zorluklarına rağmen hepimizi çok güzel bir şekilde yetiştirdi
Kocaman olmuşuz hala herşeyimizi annemizden bekliyoruz..
Hahah kesin karadenizliliktendir o zaman seninkiEmin misin benimki tekme manyağı yapıyor beni hele akşamları. Ama benimkinde karadenizlilik var ondan olabilirbugünümüzü aratmasın Rabb im inşallah
Daha doğmadan tekmeleriyle aşk yaşıyorumNe güzel sen sahip cikmissin bebişine rabbim yardimcin olsun arkasinda senin gibi bir annesi varken baba falan aramaz prensesin maşallah sizeboşver onuda sen cani cehenneme ne insanlar var allahim deli oluyorum ya
inşallah hakkında hayırlısı olurneler sölüyorum bi bilseniz bayda kırıcı oluyorum bazen ama anlayana ne deyim herkes kendi seçtiği yolda yürür artık hayrlısı demekten baska çarem yok benmde elimden bsy gelmiyorki
Yakınmak değil yaw, benim çok hoşuma gidiyorDoğulular belli oluyor biz de 10 kardeşizsağolsun o zamana o zorluklara göre tabiki bizi de çok güzel bi şekilde yetiştirdi ama işte sevginin ilginin zorlukla felan alakası yok ki... hayalim çocuklarıma sevgisini ilgisini gösteren bi anne olmam umarım başarılı olurum.
Hahah kesin karadenizliliktendir o zaman seninkiçünkü ilk defa kız bebek annesinin tekmelerden yakındığını okuyorum istisnalar kaideyi bozmaz
Bende pijama gecelik işini halledersem geriye ufak tefek şeyler kalmış olacak ama bir türlü istediğim gibi birşey bulamadımkızlar eksiklerin çoğunu hallettim netten. sadece bakım malzemeleri, emzik, deterjan, bez falan kaldı. onları da eylülde halledicem. çamaşırları gözden geçirip eksikleri belirleyip bu ay içinde hallederim sanırım.çantayı da normal sırt çantası alıcam.
pijamalarım da gelmiş ama eve salı geçicem. inşallah istediğim gibidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?