2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Selam kızlar doktordan geldim.2100gr 43 cm olmuşuz.hala baş aşağı duruyor herşey yolunda gözüküyor dedi iki hafta sonraya nstye çağırdı.1 kg almışım bu ay çok iyi dedi toplamda 10 kg almış oldum artık almıyim yetsin bari.

Ne güzel sen sahip cikmissin bebişine rabbim yardimcin olsun arkasinda senin gibi bir annesi varken baba falan aramaz prensesin maşallah size boşver onuda sen cani cehenneme ne insanlar var allahim deli oluyorum ya

Maşallah bebişine ne güzel haberler almişsin darisi bizim başimiza

kızlar eksiklerin çoğunu hallettim netten. sadece bakım malzemeleri, emzik, deterjan, bez falan kaldı. onları da eylülde halledicem. çamaşırları gözden geçirip eksikleri belirleyip bu ay içinde hallederim sanırım.çantayı da normal sırt çantası alıcam.
pijamalarım da gelmiş ama eve salı geçicem. inşallah istediğim gibidir.

Sorun valla bana da soyleyin :) bende haftaya ctesi sorucam
Merhaba geç girebildim kusura bakmayın doktorum her şey yolunda seni normal doğurturum böyle giderse dedi iğne kullanman asla engel değil normal doğuma merak etme dedi ama çok erken doğum yaklaştıkça belli olur her şey zamanla rahat ol dedi bakalım beklicez zaman göstericek

Benim de bugün kontrolüm vardı sordum oksaparı ne zaman bırakacağım diye doğumdan bir hafta önce dedi. dogum da normal doğum sürecinde olacak aksi bir durum olursa nasıl olacak ben de bilmiyorum
Merhaba ben de ayrıntılı konuştum doktorla aynı gün bile iğneni olmuş olsan bile normal doğum yapabiliriz hiç endişe etme ben çok yaptırdım hayati risk olmadığı sürece sezeryana almıyorum içini ferah tut dedi biz önlemleri alıyoruz dedi benim de cidden kafamdaki soru işaretleri az çok gitti daha düşünmüyorum

Canım artık bu dönemlerde yerleri daraldığı için azalma olurmuş hemşi
Canım valla anlamadım bi kolum morardı diğerine iki kere yaptık daha o morarmadı hiç
Canım benim dediğim gibi denemedin mi?Kol çünkü kaslı bir alan zor oluyordur

Ben sürekli yapıyorum canım sorun olmaz merak etme

Cok gecmis olsun canim nasil evlendin bu adamla sen ya neyse olan olmus rabbim sana ve evladina guc versin insallah
Allah beterinden korusun canim, küçük yaşta da evlenmedim ama nasip kısmet demekki, bi sekilde 4 sene idare ettik ama değil mi ki önceki evliliğinden kendi çocuğu var diye benim çocuğumu istemiyorum aldircaksin dedi daha fazla cekilcek yanı kalmadı bu evliligin. Hayat bu düşmek de var kalkmak da..

Geçmiş olsun canım. Şu fazlalığı da tehlike tabi. İnşallah doktorun bugün güzel şeyler söyler

Benim de annem fazla sevgisini göstermezdi ama onu da anlıyorum 9 çocuk hayat zorluklarına rağmen hepimizi çok güzel bir şekilde yetiştirdi
Kocaman olmuşuz hala herşeyimizi annemizden bekliyoruz..
Doğulular belli oluyor biz de 10 kardeşiz sağolsun o zamana o zorluklara göre tabiki bizi de çok güzel bi şekilde yetiştirdi ama işte sevginin ilginin zorlukla felan alakası yok ki... hayalim çocuklarıma sevgisini ilgisini gösteren bi anne olmam umarım başarılı olurum.
Emin misin benimki tekme manyağı yapıyor beni hele akşamları. Ama benimkinde karadenizlilik var ondan olabilir bugünümüzü aratmasın Rabb im inşallah
Hahah kesin karadenizliliktendir o zaman seninki çünkü ilk defa kız bebek annesinin tekmelerden yakındığını okuyorum istisnalar kaideyi bozmaz

Ne güzel sen sahip cikmissin bebişine rabbim yardimcin olsun arkasinda senin gibi bir annesi varken baba falan aramaz prensesin maşallah size boşver onuda sen cani cehenneme ne insanlar var allahim deli oluyorum ya
Daha doğmadan tekmeleriyle aşk yaşıyorum benim bütün dünyam o olacak inşallah, başka hiç bisey umrumda deil, sağlıkla bebeklerimizi kucağımiza alalım

Yakınmak değil yaw, benim çok hoşuma gidiyor . Bin şükür Rabb ime

Bende pijama gecelik işini halledersem geriye ufak tefek şeyler kalmış olacak ama bir türlü istediğim gibi birşey bulamadım

Selam kızlar, herkes iyi mi ?
Bugün tam 32. haftamı doldurduğum için idari iznim bitti işe döndüm :)
Yarın da kontrolüm var ilk nst gireceğim, bakalım umarım sancım vs çıkmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…