2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Arkadaşlar bebek ihtiyaç listesi gibi birşey elinde olan var mı? Ne alacaktım ne eksik hepsi karmakarışık bende. Haftaya evime gideceğim eksikleri vs tamamlayıp öyle dönmek istiyorum.
Bir de göğsümün hemen altında midemin üstü gibi bir acı var sanki kaslar yırtılıyor hem acı hem yanma hem uyuşma, gerginlik vs. Bu neden oluyor acaba gerçekten kaslar mı kopuyor bana öyle geldi.

Bizimki de kız uykudan uyandırıyor vuruşuyla bazen yatak titriyor ama anne karnında hareketli olan çocuklar dışarda sakin oluyormus

Maşallah diyelim
Ama yok ya bence ilgisi var benim annem bize yetişemiyordu sabahın 5 inde kalkıp ekmek yapıyordu (ay şimdi canım çekti o ekmeği) çamaşır bulaşık hepsi elde yıkanırdı sular kazanda kaynatılıp banyo yapılırdı,
Boy boy çocuklar hepimiz okula gidiyorduk kahvaltısız okula yollamazdı bizi birde babam hep şehirde çalışıyordu tek başına mücadele verdi bizim için..
Ama ozamanın tadı da başkaydı ya zorluk vardı ama herşey güzel geliyordu bize

Bir kadin kendine bu hakareti davranışı niye reva görür bende bunu anlamıyorum..yiycek ekmeğinmi yok.kuru ekmek soğan yerim onurumla yaşarım..nasıl hala isteyebiliyor ..ben kaç gündür cok basit bir sebepten kök söktürüyorum adama kaldı ki bana bu şekilde davranıcak

Bizimki de kız uykudan uyandırıyor vuruşuyla bazen yatak titriyor ama anne karnında hareketli olan çocuklar dışarda sakin oluyormus
Aminnnnnnnn diyorum suan tek tesellim bu insallah yoksa bu sekilde cikarsa bizim şakir efendi düz duvara tırmanan bi model olcak kesin sabaha kadar çift kale maç yapıyor içerde resmen gövdemi sallıyor yatağı dürtüyor karnımdan

Çocuğun adı şakir efendi kalacak

o bizim şakir efendide de var yatağı dürtüyor sola dönüyorum solu tekmeliyor sağa dönüyorum sağı tekmeliyor yatağa karşı bi alerjisi var heralde diyorum

Daha doğmadan tekmeleriyle aşk yaşıyorum benim bütün dünyam o olacak inşallah, başka hiç bisey umrumda deil, sağlıkla bebeklerimizi kucağımiza alalım
Ne kadar güçlü ne kadar güzel bir annesin helal olsun kardeşim sana . Kusura bakma öyle icim kaynadı ki siz diye konuşup araya resmiyet koymak istemedim . Allah seninde kızının da yolunu acik etsin insallah . Hep guzel gunler görün.

Canım artık bu dönemlerde yerleri daraldığı için azalma olurmuş hemşi

Canım benim dediğim gibi denemedin mi?Kol çünkü kaslı bir alan zor oluyordur
Kuzum bugünde koldan yaptık dün ki yaptığımız kol acımadı bakalım bi süre koldan gideyim dayandığım kadar dedim göbek rahatlasın göbeğe geçince senin dediğini uyguluycam tekrar

Cokkk teşekkür ederim estağfurullah ne kusuru, amin hepimizin yolu açık olsun inşallah, evlatlarimizin bahtı güzel olsun

Kuzum bugünde koldan yaptık dün ki yaptığımız kol acımadı bakalım bi süre koldan gideyim dayandığım kadar dedim göbek rahatlasın göbeğe geçince senin dediğini uyguluycam tekrar
Anladım canım nasıl kolayına geliyorsa öyle yap benim kolum o kadar zayıf ki belki o yüzden bana korkutucu geliyo

Bir liste hazırlamıştım mesaj olarak atayım sana canım

Anladım canım nasıl kolayına geliyorsa öyle yap benim kolum o kadar zayıf ki belki o yüzden bana korkutucu geliyo
Bende ilk yaptırırken öyle korktum ki bağırıyordum şimdi alışmaya başladım bakalım gittiği yere kadar ordan da gidelim bacağı merak ediyorum ama cesaret edemiyorum canım

Bu abiyi çok merak ettim kaç yaşında
Şako diyor ya oğlu da anasına çekmiş espiri anlayışı mükemmel sana zaten bayılıyorum şimdi oğluna hayran oldum
Ay canim tesekkur ederim cok kalp❤❤
Valla doğru tespit etmisin canim oglum ayni bana benziyor espri kabiliyeti bi degisik hic yasına göre degil e anası ben olunca normaldir 10 yasinda ama ortama girdiginde milleti kırıp gecirir..Herkes der ailemden cocuguda kendine benzettin diye İnşallah şako da bize benzer Babasina çekerse yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…