- 26 Şubat 2015
- 1.223
- 878
- 123
Pek önermiyorlarmış. Kimisnde yürümede problem yaratabiliyor diyorlardı. Ben hep karnımdan vuruyorum ama bu aralar çok acımaya başladı. İlacın hepsini veremediğim çıkarıp başka yere yaptığım oluyorKan sulandırıcıyı bacaktan vurulan varmı kızlar acıyor mu çok
Aman deyim o kadar küçük bebek kreş asla olmaz. Yakınınız yoksa çok güvenilir bir bakıcı bakınmaya başlayın.Kızlar doğum izni bitince işe başlayacak hanımlar biz bu bebeleri nereye bırakacağız kreşler açık olur mu acaba riskli olur mu ben ailemden uzaktayım burda pek kimseyi de tanımıyorum hoş tanısam da herkes riskli bakıcı durumu iptal gibi
Ben engelisin homurdan aldım polar tarzı kalın canımKızlar kışlık battaniye kalın nasıl alıcaz nerden aldınız siz varmı önerisi olan
O tablonun doğru olmadığı söylendi şu an kesin birşey yok hangi sınıf be zaman başlayacak diye ki bence başlayamayacak. Sağlık çalışanlarından haberler alıyorsunuzdur vakalar felaket durumda.Yok canım 8 ler 21 eylülde yarı zamanlı başlicak. 6 lar da evet şubata kadar uzaktan eğitim
Türkiye’de 6 ay izin yapabilen bir meslek kolu yok ki. Ben de öğretmenin doğumdan önce 8, sonra 8 hafta. Yani bebek 3 aylıkken mecbur başlıyorsun. Çok az. Bence ilk düzeltilmesi gereken şeylerden biri bar bir 6 aylık olsun bebeler ek gıdaya başlasın.Keşke canım nerdeBizim ki yarı kamu yarı özel kit gibi işlerine gelirse biz özel sektörüz diyorlar işlerine başka türlü gelirse memuruz deniyor odalar ve borsalar birliğine bağlıyız
Ay yazamamışım ya english home yazacaktım telefon düzeltmişBen engelisin homurdan aldım polar tarzı kalın canım
Şimd belli değil mi diyosun 7 ler ve 11 ler ne zaman başlayacak.Ee ne kaldıki şurda eylüle ne zaman kesin açıklama gelirki acaba.O tablonun doğru olmadığı söylendi şu an kesin birşey yok hangi sınıf be zaman başlayacak diye ki bence başlayamayacak. Sağlık çalışanlarından haberler alıyorsunuzdur vakalar felaket durumda.
Aynen kardeşimin çalıştığı hastanede sağlık çalışanlarının çoğu yakalanmış kardeşimde dahil vakalar baya artmış . Ayrıca evde karantina diyorlar bende bunu anlamıyorum o kişi markete gidebilir veya geçen haberlerde görmüşsünüzdür tatile, düğüneO tablonun doğru olmadığı söylendi şu an kesin birşey yok hangi sınıf be zaman başlayacak diye ki bence başlayamayacak. Sağlık çalışanlarından haberler alıyorsunuzdur vakalar felaket durumda.
Bende de nedensiz ağlamalar. İç sıkıntısı felaket. Bir de eşim neden ağlıyorsun ne oldu bir sürü soru. Diyorum sıkıldım birşey yok. Anlamıyor hiçKızlar sizde de iç bunalımı, duygusallık, ağlama isteği var mı üç gündür içime öküz oturmuş gibiyim hiç bişey yapasım yok bunalıyorum sıcaklarda etkiliyor sanırım uyuyamıyorum
Şu an görümcem covidden evde karantinada ama sağlık çalışanlarının karantina süresini 1 haftaya indirmişler. Personel sıkıntısı yaşıyorlarmış. Bugün 8. Günü ama çağırmışlar hastaneden tekrar test için. Negatif çıkarsa hemen başlayacak. Şu kurallara uymayan insanlar yüzünden hem sağlık çalışanları artık çok yoruldu. Hem de okullar açılamıyor. Çok kızıyorum.Aynen kardeşimin çalıştığı hastanede sağlık çalışanlarının çoğu yakalanmış kardeşimde dahil vakalar baya artmış . Ayrıca evde karantina diyorlar bende bunu anlamıyorum o kişi markete gidebilir veya geçen haberlerde görmüşsünüzdür tatile, düğüne
Öyle hatta bir milli eğitim kendi sitesinden yalanladı. Henüz kesin belli değilmiş. Başkanlıktan açıklama gelmeden itibar etmeyin diyeŞimd belli değil mi diyosun 7 ler ve 11 ler ne zaman başlayacak.Ee ne kaldıki şurda eylüle ne zaman kesin açıklama gelirki acaba.
Sağol canımBir liste hazırlamıştım mesaj olarak atayım sana canım
İnşallah size çeker şako beyAy canim tesekkur ederim cok kalp❤❤
Valla doğru tespit etmisin canim oglum ayni bana benziyor espri kabiliyeti bi degisik hic yasına göre degil e anası ben olunca normaldir10 yasinda ama ortama girdiginde milleti kırıp gecirir..Herkes der ailemden cocuguda kendine benzettin diye İnşallah şako da bize benzer Babasina çekerse yandık
Bende aynıyım eşimi kızımı göresim yok eşimde cok değiştin diyor hareketli mutlu ben bunalım modunda takılıyorm bebege bişey almak bile istemiyorum
Bende var sicaklardan sanki ustume okuz oturmuş gibi bide zaman gecmiyor sanki hamilelikte ruh hali değişikliği her zaman oluyor oğraşcak bişeyler bul kendine
bendede oluyor sinir oluyırum herseye içim bunalıyor bağırsam iyi gelcek gibi böle değişik duygu iniş cıkısları oluıyor ama genelde akşam eve gidince oluyo yorgunluktan oldugunu düşünüyorum brazda sabahları daha iyiyim cünkü uyku düzeni de bozuldu bi yanıyorum saat 4 4 saat olmus uyuyalı ama ben sanki 15 dkdır uyuyırmusum gibi sabah karsı uykum derinleşiyor hava serinleyince o zmnda işe gitmek zorunda oldugum için kalkıyorum normal hepsi de aklıma getrmiyorum iyiyim diyorum sürekli :)
Beni tarif ettin
Yalnız değilmişim durduk yere herkese çatıp sonra ağlıyorum delirdiğimi düşündümBende de nedensiz ağlamalar. İç sıkıntısı felaket. Bir de eşim neden ağlıyorsun ne oldu bir sürü soru. Diyorum sıkıldım birşey yok. Anlamıyor hiç
Kalça üstü rahat oluyor yağlı bölge olduğu içinBende ilk yaptırırken öyle korktum ki bağırıyordumşimdi alışmaya başladım bakalım gittiği yere kadar ordan da gidelim bacağı merak ediyorum ama cesaret edemiyorum canım
stoklama zaten. 1 paket al belki bebeğinin cildine yaramaz değiştirmek zorunda kalırsın. eğer sıkıntı olmazsa devamını alırsın.Arkadaşlar bir ayda bebek ne kadar bez kullanır acaba fazla alıp kalmasını istemiyorum
Bende eşimden gizli ağlıyorum yoksa ona dert anlatmak daha zor ...Bende de nedensiz ağlamalar. İç sıkıntısı felaket. Bir de eşim neden ağlıyorsun ne oldu bir sürü soru. Diyorum sıkıldım birşey yok. Anlamıyor hiç
Bunu aldım ben canımArkadaşlar bir ayda bebek ne kadar bez kullanır acaba fazla alıp kalmasını istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?