2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kan sulandırıcıyı bacaktan vurulan varmı kızlar acıyor mu çok
Pek önermiyorlarmış. Kimisnde yürümede problem yaratabiliyor diyorlardı. Ben hep karnımdan vuruyorum ama bu aralar çok acımaya başladı. İlacın hepsini veremediğim çıkarıp başka yere yaptığım oluyor

Aman deyim o kadar küçük bebek kreş asla olmaz. Yakınınız yoksa çok güvenilir bir bakıcı bakınmaya başlayın.

Yok canım 8 ler 21 eylülde yarı zamanlı başlicak. 6 lar da evet şubata kadar uzaktan eğitim
O tablonun doğru olmadığı söylendi şu an kesin birşey yok hangi sınıf be zaman başlayacak diye ki bence başlayamayacak. Sağlık çalışanlarından haberler alıyorsunuzdur vakalar felaket durumda.

Keşke canım nerde Bizim ki yarı kamu yarı özel kit gibi işlerine gelirse biz özel sektörüz diyorlar işlerine başka türlü gelirse memuruz deniyor odalar ve borsalar birliğine bağlıyız
Türkiye’de 6 ay izin yapabilen bir meslek kolu yok ki. Ben de öğretmenin doğumdan önce 8, sonra 8 hafta. Yani bebek 3 aylıkken mecbur başlıyorsun. Çok az. Bence ilk düzeltilmesi gereken şeylerden biri bar bir 6 aylık olsun bebeler ek gıdaya başlasın.

O tablonun doğru olmadığı söylendi şu an kesin birşey yok hangi sınıf be zaman başlayacak diye ki bence başlayamayacak. Sağlık çalışanlarından haberler alıyorsunuzdur vakalar felaket durumda.
Şimd belli değil mi diyosun 7 ler ve 11 ler ne zaman başlayacak.Ee ne kaldıki şurda eylüle ne zaman kesin açıklama gelirki acaba.

Aynen kardeşimin çalıştığı hastanede sağlık çalışanlarının çoğu yakalanmış kardeşimde dahil vakalar baya artmış . Ayrıca evde karantina diyorlar bende bunu anlamıyorum o kişi markete gidebilir veya geçen haberlerde görmüşsünüzdür tatile, düğüne

Kızlar sizde de iç bunalımı, duygusallık, ağlama isteği var mı üç gündür içime öküz oturmuş gibiyim hiç bişey yapasım yok bunalıyorum sıcaklarda etkiliyor sanırım uyuyamıyorum
Bende de nedensiz ağlamalar. İç sıkıntısı felaket. Bir de eşim neden ağlıyorsun ne oldu bir sürü soru. Diyorum sıkıldım birşey yok. Anlamıyor hiç

Şu an görümcem covidden evde karantinada ama sağlık çalışanlarının karantina süresini 1 haftaya indirmişler. Personel sıkıntısı yaşıyorlarmış. Bugün 8. Günü ama çağırmışlar hastaneden tekrar test için. Negatif çıkarsa hemen başlayacak. Şu kurallara uymayan insanlar yüzünden hem sağlık çalışanları artık çok yoruldu. Hem de okullar açılamıyor. Çok kızıyorum.

İnşallah size çeker şako bey

Bende aynıyım eşimi kızımı göresim yok eşimde cok değiştin diyor hareketli mutlu ben bunalım modunda takılıyorm bebege bişey almak bile istemiyorum
Bende var sicaklardan sanki ustume okuz oturmuş gibi bide zaman gecmiyor sanki hamilelikte ruh hali değişikliği her zaman oluyor oğraşcak bişeyler bul kendine
Beni tarif ettin
Bende de nedensiz ağlamalar. İç sıkıntısı felaket. Bir de eşim neden ağlıyorsun ne oldu bir sürü soru. Diyorum sıkıldım birşey yok. Anlamıyor hiç
Yalnız değilmişim durduk yere herkese çatıp sonra ağlıyorum delirdiğimi düşündüm

Arkadaşlar bir ayda bebek ne kadar bez kullanır acaba fazla alıp kalmasını istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…