2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim gibi ayakta uyuyan var mı
dün 22.30 uyudum 7.30 uyandım şu an ayakta uyuyorum

hangi hastane öyle yapmış

Keske benmkide öle olsa o kdr sahiplense yine bu kdr takılmazdım neyse benm için cok Bi önemi yok artık ben takmıyorum fazla

Merhaba hanınlar,
İlk bebeğimiz gelmiş Rabbim sağlıklı mutlu güzel bir ömür nasip etsin inşallah ailesine vatanına hayırlı evlat eylesin
Bizlerde inş sağlıkla kavuşalım miniklerimize.
Doğum olduğunu okuyunca panik oldum dün hemen kalan işlerimide tamamladım şükür herana hazırlıklı olalım diye.
Kıyafet yıkama ütüleme işlerim tamamdı zaten sadece biberon emzik süt sağma makinesi yıkanıp sterilize edilmesi vardı onlarıda bir güzel kaynattım kuruttum hazır.
Valize henüz koymadım netten valiz düzenleyici set sipariş vermiştim o gelsin onlara koyup valize koyucam inş
Kontrolüm pazartesiydi 34 haftadayım 2400 gr 47 cm yahyam :) ikinci oğlum benim . İlk oğlum 2016 doğumlu. Rabbim hepsini cümlesini bizlere bağışlasın inş.
Ağrı olarak bir aydan fazladır vajina kemiğim ağrıyor benim doktorum normal dedi zaten diğer gebeliğimdede tek şikayeyim buydu. Özellikle progesteron hormonu artmasıyla buradaki kemiklerde açılma oluyormuş yapacak birşey yokmuş kalsiyum hapı kullanıyorum zaten 3 aydır. Artık ağrıdan uyayamaz oldum iki gündür yatmadan parol iç dedi doktorum.
Birde midem çok kötü reflüm var zaten çocukta yukarda duruyor yatınca çpk kötü oluyorum oturarak uyuyorum resmen. Uyumaksa zaten sıcaklar 45 derece burda türkiyenin en güneyi hataydayız
2 hafta sonra kontrolde gün belirleriz artık inş
Birde ben hediyelik olrak küçük kolonya yaptırıcam birde hacı şeriften çikolata söylicem hem uygun oluyor hacışerif hemde güzeldi oğlumdada ordan almiştim
Zaten pandemiden dolayı misafir kabul etmicem oda süslemede yapmayı düşünmüyorum. Sadece çok yakınlarım için kolonya ve çikolata düşündüm. Hem kolonya kullanılır diye bakalım.bi onlar kaldı
Ayrıca göğüslerimden süt gelmeye başladı bende çok komik eşim diyorki sen süt kokuyorsun

Keske benmkide öle olsa o kdr sahiplense yine bu kdr takılmazdım neyse benm için cok Bi önemi yok artık ben takmıyorum fazla

Yok canım sahiplenmek değil işte beni düşünmüyo ki bebeği düşünüyo sadece hatta bence konu komşuya hava atma derdinde, bebek ne anlayacak odadan. Herkesin derdi farklı işte :)

Humana steelin anne çayı varya emziren anneler için sezaryen belliyse onu 1 gün önceden içmeyi ve hastaneye götürmeyide tavsiye ediyolar.bizim mamayı hastane veriyo ama ben çay için sıcak suyu küçük bir termos aldım yanıma ona koyacağım.bittikçe ya kantinden doldurttururum eşime yada hemşirelerden rica ederim doğum katında odaları oluyo sürekli sıcak suları var.Yada bir delilik yapıp küçük türk kahvesi makinem var onumu götürsem diyorum ketıl niyetine

Öylemi oluyor biz kendimiz almıştık mamayı sıcak suyu da hemşirelerden alıyorduk..
Aslında sormak lazım öyleyse götürmeye gerek yok benim kettle bide çok büyük..
İstersen mamayı koyabilirsin kendi aldıgın mamayı verebilirsin genelde aptamil hip veriyorlar mama saati geldigi zaman yapıp getiriyorlar yada sen soyluyorsun mama saati die her odada kettle var zaten götürme canım ki olmasa bile hemsireler veriyo

Aynı düşünmüşüz bende hacı şeriften çikolata yaptırıcam.kolonyoya karar veremedim yaptırdığın yerin linkini paylaşırmı sın

Günaydın, sanırım hepimizde biraz sancı biraz ağrı ve fazlasıyla heyecan var. Çok hızlı geçti bu süreç kaygılanmakta doğru düzgün birşey anlayamadık. İnşallah sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin Rabbim

Ay o dediğini gördüm migrostaa canım ama küçük numarası Yoktı sanırım ben baktığımda bende hiç yok sandım bilsem bi kaç Migros daha bakardım mantıklıymış aslında

Günüm belli alıp içeyim bir gün önceden o zaman ne kaybederim ki değil mi

Daha hangi mamayı kullanacağıma karar vermedim oğlumda hiip kullandım bu sefer sma düşünüyorum bakalım kafama hangisi yatacak..

Oğlumda tecrübesizdim biberon falan almıştım ama hastaneye götürmedim doğumdan sonra sütüm hemen gelmeyince mama biberon aldık bu sefer hazırlıklı gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…