- 28 Temmuz 2016
- 4.044
- 6.758
- 158
Kizlar dun kontrole gittim,hersey yolunda dedi doktor iki hafta sonra gel 38 de dedi...yalniz dogumda hazirlanan odalari gordum,kalacagimiz odalar yani...cok guzel suslemisler,yatagin uzerine lohusa taci terligi,bebege bir yeni dogan patigi gibi bisey,muslin bez,suslu bi dis kasiyici,cikolata falan koymuslar misafirlerine ikram icin..cok hosuma gitti..doğumdan çıkınca böyle jestler eminim iyi geliyodur
Evet cnm annem maaşlı dayım sütçü imanda öğretmen maraşının yarsının örtmeni resmenEvet Canim Merkezdeyiz ve buraliyiz akrabalarin mi var
Benim gibi ayakta uyuyan var mı
dün 22.30 uyudum 7.30 uyandım şu an ayakta uyuyorum
Keske benmkide öle olsa o kdr sahiplense yine bu kdr takılmazdım neyse benm için cok Bi önemi yok artık ben takmıyorum fazlaCanım bu dönem sanırım anne kız çatışmaları yaşayacağız, benimki eşyalarımı atmış bebeğe beşik ve dolap almış bana sormadan o kadar üzüldüm ki kendimi dışlanmış hissettim ki o eşyaların bende çok hatırası vardı babamla yaptırmıştık çok sevdiğimi biliyordu. Sanki ananesi değil de annesi gibi davranmaya başladı sanırım doğduktan sonra çok sıkıntı yaşayacağız.
Keske benmkide öle olsa o kdr sahiplense yine bu kdr takılmazdım neyse benm için cok Bi önemi yok artık ben takmıyorum fazla
O degilde canim senin kalan gününe bakip ben heyecanlaniyorum 29 muayy cok az kaldi yaaa
Humana steelin anne çayı varya emziren anneler için sezaryen belliyse onu 1 gün önceden içmeyi ve hastaneye götürmeyide tavsiye ediyolar.bizim mamayı hastane veriyo ama ben çay için sıcak suyu küçük bir termos aldım yanıma ona koyacağım.bittikçe ya kantinden doldurttururum eşime yada hemşirelerden rica ederim doğum katında odaları oluyo sürekli sıcak suları var.Yada bir delilik yapıp küçük türk kahvesi makinem var onumu götürsem diyorum ketıl niyetineKızlar ben yanıma süt pompası be mama da aldım ama mama suyu için nasıl bi çözüm bulabilirim hastanede hemşireler verir mi acaba ( sezeryan olacağım için belki süt hemen gelmez bebeğin şekeri düşsün istemediğim için aldım mamayı ) inşallah mamaya hiç ihtiyacım olmaz ama tedbiri elden bırakmamak lazım
İstersen mamayı koyabilirsin kendi aldıgın mamayı verebilirsin genelde aptamil hip veriyorlar mama saati geldigi zaman yapıp getiriyorlar yada sen soyluyorsun mama saati die her odada kettle var zaten götürme canım ki olmasa bile hemsireler veriyoÖylemi oluyor biz kendimiz almıştık mamayı sıcak suyu da hemşirelerden alıyorduk..
Aslında sormak lazım öyleyse götürmeye gerek yok benim kettle bide çok büyük..
Aynı düşünmüşüz bende hacı şeriften çikolata yaptırıcam.kolonyoya karar veremedim yaptırdığın yerin linkini paylaşırmı sınMerhaba hanınlar,
İlk bebeğimiz gelmiş Rabbim sağlıklı mutlu güzel bir ömür nasip etsin inşallah ailesine vatanına hayırlı evlat eylesin
Bizlerde inş sağlıkla kavuşalım miniklerimize.
Doğum olduğunu okuyunca panik oldum dün hemen kalan işlerimide tamamladım şükür herana hazırlıklı olalım diye.
Kıyafet yıkama ütüleme işlerim tamamdı zaten sadece biberon emzik süt sağma makinesi yıkanıp sterilize edilmesi vardı onlarıda bir güzel kaynattım kuruttum hazır.
Valize henüz koymadım netten valiz düzenleyici set sipariş vermiştim o gelsin onlara koyup valize koyucam inş
Kontrolüm pazartesiydi 34 haftadayım 2400 gr 47 cm yahyam :) ikinci oğlum benim . İlk oğlum 2016 doğumlu. Rabbim hepsini cümlesini bizlere bağışlasın inş.
Ağrı olarak bir aydan fazladır vajina kemiğim ağrıyor benim doktorum normal dedi zaten diğer gebeliğimdede tek şikayeyim buydu. Özellikle progesteron hormonu artmasıyla buradaki kemiklerde açılma oluyormuş yapacak birşey yokmuş kalsiyum hapı kullanıyorum zaten 3 aydır. Artık ağrıdan uyayamaz oldum iki gündür yatmadan parol iç dedi doktorum.
Birde midem çok kötü reflüm var zaten çocukta yukarda duruyor yatınca çpk kötü oluyorum oturarak uyuyorum resmen. Uyumaksa zaten sıcaklar 45 derece burda türkiyenin en güneyi hataydayız
2 hafta sonra kontrolde gün belirleriz artık inş
Birde ben hediyelik olrak küçük kolonya yaptırıcam birde hacı şeriften çikolata söylicem hem uygun oluyor hacışerif hemde güzeldi oğlumdada ordan almiştim
Zaten pandemiden dolayı misafir kabul etmicem oda süslemede yapmayı düşünmüyorum. Sadece çok yakınlarım için kolonya ve çikolata düşündüm. Hem kolonya kullanılır diye bakalım.bi onlar kaldı
Ayrıca göğüslerimden süt gelmeye başladı bende çok komik eşim diyorki sen süt kokuyorsun
Ay o dediğini gördüm migrostaa canım ama küçük numarası Yoktı sanırım ben baktığımda bende hiç yok sandım bilsem bi kaç Migros daha bakardım mantıklıymış aslındaCanim bana bir arkadasim onermisti bu aptamilin 1 numara yenidogan icin hazirlanmis hali var hem kucuk sise bebek icmezse de koca kuti da ziyan olmamis olacak ben oyle alabagim 8 tl civar falan 300ml civari oda sicakliginda sakliyosun zaten direk calkala icir yani o yuzden su falan dusunmiycem ben gerci sen mamayi almissin ama almayan arkadaslara belki fikir olur
Günüm belli alıp içeyim bir gün önceden o zaman ne kaybederim ki değil miHumana steelin anne çayı varya emziren anneler için sezaryen belliyse onu 1 gün önceden içmeyi ve hastaneye götürmeyide tavsiye ediyolar.bizim mamayı hastane veriyo ama ben çay için sıcak suyu küçük bir termos aldım yanıma ona koyacağım.bittikçe ya kantinden doldurttururum eşime yada hemşirelerden rica ederim doğum katında odaları oluyo sürekli sıcak suları var.Yada bir delilik yapıp küçük türk kahvesi makinem var onumu götürsem diyorum ketıl niyetine
Daha hangi mamayı kullanacağıma karar vermedim oğlumda hiip kullandım bu sefer sma düşünüyorum bakalım kafama hangisi yatacak..İstersen mamayı koyabilirsin kendi aldıgın mamayı verebilirsin genelde aptamil hip veriyorlar mama saati geldigi zaman yapıp getiriyorlar yada sen soyluyorsun mama saati die her odada kettle var zaten götürme canım ki olmasa bile hemsireler veriyo
Gunaydin canim gece 12yi geciyordu uyudugumda sabahta 7 bucukta uyandim evde ne var ne yok ütüledimBenim gibi ayakta uyuyan var mı
dün 22.30 uyudum 7.30 uyandım şu an ayakta uyuyorum
Aa evet hemşeriyiz canim annen buraliysaEvet cnm annem maaşlı dayım sütçü imanda öğretmen maraşının yarsının örtmeni resmencok kaldım maraşta hemşehri sayılırmısız
Hayırlı haberlerle git gel canim bebisinide görde gel büyümüş muAyyy sorma sen söyleyince dikkat ettim ben de. Kontrole gidiyorum birazdan umarım güzel haberle gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?