- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
42 gösteriyor ama kontrol için hastaneye gidiyoruz araba dışarıyı 47 gösteriyor.Yani gölgelik alan ölçüldüğü için 42Ay nasıl dayanıyorsunuz
İstanbul 30 derece sıcaktan öldüm
Allah yardımcınız olsun..
Canim seninde 30dan geriye sayman baslamis artik heyecan basiyor Beni de valla herseyiniz hazır bekleyin sizdegunaydin kizlar valla eylul annelerini okudukca bir heycan basiyor saglikla dogumlarimiz olsun insallah hayirli cumalar
Bir hafta önceden icmeye baslasak zarari olur mu ki acaba hazirlikli olsakGünüm belli alıp içeyim bir gün önceden o zaman ne kaybederim ki değil mi
Ay Allahım benim ki de aynı, evde yandexle geziyor çocukAynılar bak benimki de öyleve sürekli oraya gidelim buraya gidelim şu şehre de gidelim yurtdışına çıkalım, almanya nerdeydi uzak mı, ben afrikaya gidicem anne falan modunda tlf numdan google map açıyo
33te her seyi hazirlamistim kuzum bir hastane cantasina eklencekler var gecen gunde sanirim nisan geldi yani nette arastirdigima gore doktor sancin olursa gel dedi beklemedeyim daha erken aslinda amaCanim seninde 30dan geriye sayman baslamis artik heyecan basiyor Beni de valla herseyiniz hazır bekleyin sizde
Ondan sonra herhangi bir agri sızın olmadi demi erken dogum yapanlari duydukça korkuyorum valla33te her seyi hazirlamistim kuzum bir hastane cantasina eklencekler var gecen gunde sanirim nisan geldi yani nette arastirdigima gore doktor sancin olursa gel dedi beklemedeyim daha erken aslinda ama
Yaa geldi mi bu nişan nasıl oluyor leke gibi mi33te her seyi hazirlamistim kuzum bir hastane cantasina eklencekler var gecen gunde sanirim nisan geldi yani nette arastirdigima gore doktor sancin olursa gel dedi beklemedeyim daha erken aslinda ama
arada oluyor agri sizi ama her zamanki gibi canim takip ediyorum kendimdeki belirtileri iki gundur ishal durumu var bakalim bugun ne olucakOndan sonra herhangi bir agri sızın olmadi demi erken dogum yapanlari duydukça korkuyorum valla
valla kuzum ilginc elime gelmedi hic pecetye geldi acik pembe renkteydi telaslandim baya ama bekliyorum doktorda kendini takip et bakalim dedi bir dahada gelmedi zaten ama o gun bariz gordumYaa geldi mi bu nişan nasıl oluyor leke gibi mi
Hayırlı haberlerle git gel canim bebisinide görde gel büyümüş mu
Hiç bilmiyorum ki doktora sormak lazım canım ya ben Pazartesi gidicem sorarım unutmaz isemBir hafta önceden icmeye baslasak zarari olur mu ki acaba hazirlikli olsak
Geçmiş olsun. Haftası da kilosu da iyi. İyisini düşün, endişelenme.Merhaba kızlar bende bugün rutin kontrole gittim dr suyun azalmış dedi yatış verdi. Şimdi hastanede yatıyorum. Ciğer geliştirici iğne yaptılar bakalim yarın netleşecek ne olacağı. Bebeğim daha 34 hafta 2100 gr Dua edin biraz daha dursun
O nasıl bir hastaneymişalar yani...cok guzel suslemisler,yatagin uzerine lohusa taci terligi,bebege bir yeni dogan patigi gibi bisey,muslin bez,suslu bi dis kasiyici,cikolata falan koymuslar misafirlerine ikram icin..cok hosuma gitti..doğum
Çayın içinde ne var? Doktorum her türlü karışık çayı, adaçayını, yeşil çayı vs. yasakladı. Son hafta bile olsa bilmem o riske girer miyim...Bir hafta önceden icmeye baslasak zarari olur mu ki acaba hazirlikli olsak
4742 gösteriyor ama kontrol için hastaneye gidiyoruz araba dışarıyı 47 gösteriyor.Yani gölgelik alan ölçüldüğü için 42İstanbulda da nem var tabi o daha bunaltıcı...Zor zamanda hamileliğimizin son zamanlarındayız
Bol su içiyorum ama aksi gibi idrarda sıkintı var yinede..enfeksiyondanmı kaynaklanıyo yine sancım diye düşünmeye başladım..monurol içtim geçen gün ama hiç etki etmedi o da..su kaybı sancıya sebep oluyor bol su içmeye çalışın bende dün gece aşırı terledim 1.30 dan sonra sabaha kadar uyuyamadım. Karnım kasıldı durdu
Benimki uzaya çıkalım diyor, valla biz uzayada çıkmadık nerden geliyor bu istek anlamadımAynılar bak benimki de öyleve sürekli oraya gidelim buraya gidelim şu şehre de gidelim yurtdışına çıkalım, almanya nerdeydi uzak mı, ben afrikaya gidicem anne falan modunda tlf numdan google map açıyo
Sümüksü hafif kanlı akıntı gibi değişik bir şey gelince anlıyorsun zaten..Yaa geldi mi bu nişan nasıl oluyor leke gibi mi
Bol su içiyorum ama aksi gibi idrarda sıkintı var yinede..enfeksiyondanmı kaynaklanıyo yine sancım diye düşünmeye başladım..monurol içtim geçen gün ama hiç etki etmedi o da..
Aman benm için önemli olan artık kendi ailem yıllarca ugraştım yeter Allaha sükür kafam rahat bide kocadan çekseydik Allah yüzümüze baktıYok canım sahiplenmek değil işte beni düşünmüyo ki bebeği düşünüyo sadece hatta bence konu komşuya hava atma derdinde, bebek ne anlayacak odadan. Herkesin derdi farklı işte :)
Aynı düşünmüşüz bende hacı şeriften çikolata yaptırıcam.kolonyoya karar veremedim yaptırdığın yerin linkini paylaşırmı sın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?