2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ay nasıl dayanıyorsunuz
İstanbul 30 derece sıcaktan öldüm
Allah yardımcınız olsun..
42 gösteriyor ama kontrol için hastaneye gidiyoruz araba dışarıyı 47 gösteriyor.Yani gölgelik alan ölçüldüğü için 42İstanbulda da nem var tabi o daha bunaltıcı...Zor zamanda hamileliğimizin son zamanlarındayız

Canim seninde 30dan geriye sayman baslamis artik heyecan basiyor Beni de valla herseyiniz hazır bekleyin sizde
33te her seyi hazirlamistim kuzum bir hastane cantasina eklencekler var gecen gunde sanirim nisan geldi yani nette arastirdigima gore doktor sancin olursa gel dedi beklemedeyim daha erken aslinda ama

33te her seyi hazirlamistim kuzum bir hastane cantasina eklencekler var gecen gunde sanirim nisan geldi yani nette arastirdigima gore doktor sancin olursa gel dedi beklemedeyim daha erken aslinda ama
Ondan sonra herhangi bir agri sızın olmadi demi erken dogum yapanlari duydukça korkuyorum valla

Yaa geldi mi bu nişan nasıl oluyor leke gibi mi

Yaa geldi mi bu nişan nasıl oluyor leke gibi mi
valla kuzum ilginc elime gelmedi hic pecetye geldi acik pembe renkteydi telaslandim baya ama bekliyorum doktorda kendini takip et bakalim dedi bir dahada gelmedi zaten ama o gun bariz gordum

Hayırlı haberlerle git gel canim bebisinide görde gel büyümüş mu

Büyümüş canım 2650 gr olmuş. NST ye girdim ilk defa, doktor tık yok daha dedi. Bir sıkıntı yok çok şükür, artık kontrolleri haftada bire indirdi

Annelerinize yüklenmeyin kizlar bizler de anne olacağız. Onlar kötü dusunmez. Arada jenerasyon farkı var, dönem farkı var. Her dediklerine takmayın bırakın konuşsunlar ne olacak. Birşey olsa ilk annelerin canı yanar. Kimi sivri dilli, kimi sessiz, kimi kendi dogrularina göre konuşur vs ama hepsi bizleri çok sever eminim bundan.
Anne, eşten de babadan da önce gelir bana göre. Seni hiçbir zaman yarı yolda bırakmaz, en azından büyük cogunlugu. Bizler de göreceğiz bunu kendi hayatımızda, çocuğumuza karşı hislerimizde

Geçmiş olsun. Haftası da kilosu da iyi. İyisini düşün, endişelenme.

alar yani...cok guzel suslemisler,yatagin uzerine lohusa taci terligi,bebege bir yeni dogan patigi gibi bisey,muslin bez,suslu bi dis kasiyici,cikolata falan koymuslar misafirlerine ikram icin..cok hosuma gitti..doğum
O nasıl bir hastaneymiş Otel gibi bile diyemeyeceğim onlarda bile en fazla bir meyve sepeti, şarap, çikolata gördüm ben. Ama böyle güzel hissettirmeleri çok iyi.

Bir hafta önceden icmeye baslasak zarari olur mu ki acaba hazirlikli olsak
Çayın içinde ne var? Doktorum her türlü karışık çayı, adaçayını, yeşil çayı vs. yasakladı. Son hafta bile olsa bilmem o riske girer miyim...

47
Hemde nasıl nem var bugün biraz hava serinledi inşallah artık yavaş yavaş düşer..

su kaybı sancıya sebep oluyor bol su içmeye çalışın bende dün gece aşırı terledim 1.30 dan sonra sabaha kadar uyuyamadım. Karnım kasıldı durdu
Bol su içiyorum ama aksi gibi idrarda sıkintı var yinede..enfeksiyondanmı kaynaklanıyo yine sancım diye düşünmeye başladım..monurol içtim geçen gün ama hiç etki etmedi o da..

Aynılar bak benimki de öyle ve sürekli oraya gidelim buraya gidelim şu şehre de gidelim yurtdışına çıkalım, almanya nerdeydi uzak mı, ben afrikaya gidicem anne falan modundatlf numdan google map açıyo
Benimki uzaya çıkalım diyor, valla biz uzayada çıkmadık nerden geliyor bu istek anlamadım astronot olacakmış küçük beyimiz

Bol su içiyorum ama aksi gibi idrarda sıkintı var yinede..enfeksiyondanmı kaynaklanıyo yine sancım diye düşünmeye başladım..monurol içtim geçen gün ama hiç etki etmedi o da..

monurol ü üç gün sonra tekrarla o zaman . Tek şase alıp bırakma doğuma yakın enfeksiyon olması iyi değil Allah muhafaza bebeğe geçebiliyor

Yok canım sahiplenmek değil işte beni düşünmüyo ki bebeği düşünüyo sadece hatta bence konu komşuya hava atma derdinde, bebek ne anlayacak odadan. Herkesin derdi farklı işte :)
Aman benm için önemli olan artık kendi ailem yıllarca ugraştım yeter Allaha sükür kafam rahat bide kocadan çekseydik Allah yüzümüze baktı

Aynı düşünmüşüz bende hacı şeriften çikolata yaptırıcam.kolonyoya karar veremedim yaptırdığın yerin linkini paylaşırmı sın

Canım daha yaptırmadım gün alim kadın 2 güne hazırlarım dedi zaten dediğim gibi az sayıda yaptırıcam. Burda butik bir dükkanda buldum evden yapıyor bayan instagramı falan varmı bilmiyorum tanesi 6 tl anlaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…