2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ay Allahım benim ki de aynı, evde yandexle geziyor çocuk
Ay ne güzel benmkide evden cıkmayalım derdinde kendide cıkmaz bütün gün evde oturur planları hep ben yapıyorum bazen kavgayla filan yaptıgım oluyo

Kızımda sma kullandım denemedigim mama kalmadı her mamayıda içti simdi similac aldım palm yagı olmayan tek mamaymıs belki yaramaz oğluma. kızımda hemsireler kaşıkla verdi mama ben biberon koyucam

mommm hayırlı olsun tekrardan cnm
Mama konusu geçmiş hastanede hemşirenin tavsiyesine göre hemen yakındaki eczaneden alınır diye düşündüm.Kettle için hemsireler devlet hastanesinde veriyorlardı ama şimdi pandemi ne olur bilemem özeller zaten yardımcı oluyor.Sezeryanli olacak arkadaşlar heralde en fazla 2 gün 1 gece kalırız gibi geliyor ilk gün ameliyattan çıkınca bayağı bi sonra yoğurt falan yiyebiliriz çayı kahveyi içebilir miyiz bilemedim? Ben koymadim çantaya yoksa alıp onuda koyayim.
Bu sicaklarda herkese kolaylik gelsin eylül ayı 38 derece nedir ya tatile gitmiş olsaydik kesin 18 derece olurdu nasip. .

Büyümüş canım 2650 gr olmuş. NST ye girdim ilk defa, doktor tık yok daha dedi. Bir sıkıntı yok çok şükür, artık kontrolleri haftada bire indirdi
Iyi masallah canim büyüdü minnoslar cok şükür sancinda cikmamis rahatlamisindir haftada 1de iyi olmus

Iyi masallah canim büyüdü minnoslar cok şükür sancinda cikmamis rahatlamisindir haftada 1de iyi olmus
Rahatladım canım, bir de doktor benle dalga geçiyo nst kağıdına baktı sana bir haberim var dedi, noldu hocam dedim doğurmuyosun tık yok dedi, nasıl bir doktora düştüm belli değil, adam çok rahat

Dün geceyi ağrılı sancılı geçirenlerdenim. Sanırım hep beraber bi etkilendik biz.. Zaten Her gece olduğunda doğuracakmışım sancım başlayacakmış gibi bi sıkıntı basıyor ağlamak geliyor içimden sürekli Gebeliğin Şu son zamanlarını hiç sevmiyorum doğurup rahatlasam diyorum artık

Yaşamayan bilmez canım anne ile problemi maalesef herkes anlayamıyor çünkü doğanın kanununa ters bir durum ama maalesef bazı anneler farklı oluyor bunu hissediyorsun zaten ben çok fazla şey yaşadım türlü türlü zamanla bazılarını kabulleniyorsun bazıları hala ağır gelmeye devam ediyor ben kendi annemden duydum mesela evlada iyilik yapmayacaksın ki kıymetli olasın dedigini bu zihniyette bir anneye ağzınla kuş tutsan faydasız

Sezeryande bas agrısı olmaması İcin ilk gün 2 3 tane sade kahve İcin diyolar

Yaa geldi mi bu nişan nasıl oluyor leke gibi mi
Ben ikisinide sezaryan yaptım tecrübem yok kendimle ilgili ama ablamınkini görmüştüm böyle sümüksü bi akıntı içinde hafif pembe kan vardı.nişandan 12 saat sonra doğurdu.Genel kabule göre nişan gelirse en fazla 72 su gelirse 24 saat içinde doğum gerçekleşiyo ama bi standartıda yok bu işin her ikiside doğum anında gelenlerde var.Sancı daha önemli sanki.

Plesanta da bir sürü Kılcal damar var , bebiş değip birini çatlatmış olabilir veya bir damar kendiliğinden çatlayıpta kanayabilir , sildin geldi geçtiyse sorun yok
o an cok az geldi bir daha hic gelmedi beklemedeyim bakalim umarim nisan degildir cunku daha erken geliyor nasip ama Rabbim ne derse o olur bakalim

Anlarız heralde geldiğinde benim karnım sertleşiyor bugün bu kasılmamı oluyor acaba özellikle ayaktayken

Sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…