Ay ne güzel benmkide evden cıkmayalım derdinde kendide cıkmaz bütün gün evde oturur planları hep ben yapıyorum bazen kavgayla filan yaptıgım oluyoAy Allahım benim ki de aynı, evde yandexle geziyor çocuk
benimki sumuksu bir yapida degildi ondan kafam karistiSümüksü hafif kanlı akıntı gibi değişik bir şey gelince anlıyorsun zaten..
Kızımda sma kullandım denemedigim mama kalmadı her mamayıda içti simdi similac aldım palm yagı olmayan tek mamaymıs belki yaramaz oğluma. kızımda hemsireler kaşıkla verdi mama ben biberon koyucamDaha hangi mamayı kullanacağıma karar vermedim oğlumda hiip kullandım bu sefer sma düşünüyorum bakalım kafama hangisi yatacak..
Oğlumda tecrübesizdim biberon falan almıştım ama hastaneye götürmedim doğumdan sonra sütüm hemen gelmeyince mama biberon aldık bu sefer hazırlıklı gideceğim
Plesanta da bir sürü Kılcal damar var , bebiş değip birini çatlatmış olabilir veya bir damar kendiliğinden çatlayıpta kanayabilir , sildin geldi geçtiyse sorun yokbenimki sumuksu bir yapida degildi ondan kafam karisti
Iyi masallah canim büyüdü minnoslar cok şükür sancinda cikmamis rahatlamisindir haftada 1de iyi olmusBüyümüş canım 2650 gr olmuş. NST ye girdim ilk defa, doktor tık yok daha dedi. Bir sıkıntı yok çok şükür, artık kontrolleri haftada bire indirdi
Sorarsan banada haber ver canim bende oncesinden içmeye baslayimHiç bilmiyorum ki doktora sormak lazım canım ya ben Pazartesi gidicem sorarım unutmaz isem
Rahatladım canım, bir de doktor benle dalga geçiyo nst kağıdına baktı sana bir haberim var dedi, noldu hocam dedim doğurmuyosun tık yok dedi, nasıl bir doktora düştüm belli değil, adam çok rahatIyi masallah canim büyüdü minnoslar cok şükür sancinda cikmamis rahatlamisindir haftada 1de iyi olmus
Tabi ki canımSorarsan banada haber ver canim bende oncesinden içmeye baslayim
Yaşamayan bilmez canım anne ile problemi maalesef herkes anlayamıyor çünkü doğanın kanununa ters bir durum ama maalesef bazı anneler farklı oluyor bunu hissediyorsun zaten ben çok fazla şey yaşadım türlü türlü zamanla bazılarını kabulleniyorsun bazıları hala ağır gelmeye devam ediyorAnnelerinize yüklenmeyin kizlarbizler de anne olacağız. Onlar kötü dusunmez. Arada jenerasyon farkı var, dönem farkı var. Her dediklerine takmayın bırakın konuşsunlar ne olacak. Birşey olsa ilk annelerin canı yanar. Kimi sivri dilli, kimi sessiz, kimi kendi dogrularina göre konuşur vs ama hepsi bizleri çok sever eminim bundan.
Anne, eşten de babadan da önce gelir bana göre. Seni hiçbir zaman yarı yolda bırakmaz, en azından büyük cogunlugu. Bizler de göreceğiz bunu kendi hayatımızda, çocuğumuza karşı hislerimizde
Sezeryande bas agrısı olmaması İcin ilk gün 2 3 tane sade kahve İcin diyolarmommm hayırlı olsun tekrardan cnm
Mama konusu geçmiş hastanede hemşirenin tavsiyesine göre hemen yakındaki eczaneden alınır diye düşündüm.Kettle için hemsireler devlet hastanesinde veriyorlardı ama şimdi pandemi ne olur bilemem özeller zaten yardımcı oluyor.Sezeryanli olacak arkadaşlar heralde en fazla 2 gün 1 gece kalırız gibi geliyor ilk gün ameliyattan çıkınca bayağı bi sonra yoğurt falan yiyebiliriz çayı kahveyi içebilir miyiz bilemedim? Ben koymadim çantaya yoksa alıp onuda koyayim.
Bu sicaklarda herkese kolaylik gelsin eylül ayı 38 derece nedir ya tatile gitmiş olsaydik kesin 18 derece olurdu nasip. .
Ben ikisinide sezaryan yaptım tecrübem yok kendimle ilgili ama ablamınkini görmüştüm böyle sümüksü bi akıntı içinde hafif pembe kan vardı.nişandan 12 saat sonra doğurdu.Genel kabule göre nişan gelirse en fazla 72 su gelirse 24 saat içinde doğum gerçekleşiyo ama bi standartıda yok bu işin her ikiside doğum anında gelenlerde var.Sancı daha önemli sanki.Yaa geldi mi bu nişan nasıl oluyor leke gibi mi
o an cok az geldi bir daha hic gelmedi beklemedeyim bakalim umarim nisan degildir cunku daha erken geliyor nasip ama Rabbim ne derse o olur bakalimPlesanta da bir sürü Kılcal damar var , bebiş değip birini çatlatmış olabilir veya bir damar kendiliğinden çatlayıpta kanayabilir , sildin geldi geçtiyse sorun yok
Yaa tatlımBenimki uzaya çıkalım diyor, valla biz uzayada çıkmadık nerden geliyor bu istek anlamadımastronot olacakmış küçük beyimiz
Kesinlikle, geceler ayrı ızdırap gündüzler ayrı buna bile zor katlanıyorum fazlasını görenlere Allah kolaylık versinAnkara bile yanıyor bu hafta resmen 36 37 derece yani oraları hiç düşünmek bile istemiyorum
Anlarız heralde geldiğinde benim karnım sertleşiyor bugün bu kasılmamı oluyor acaba özellikle ayaktaykenBen ikisinide sezaryan yaptım tecrübem yok kendimle ilgili ama ablamınkini görmüştüm böyle sümüksü bi akıntı içinde hafif pembe kan vardı.nişandan 12 saat sonra doğurdu.Genel kabule göre nişan gelirse en fazla 72 su gelirse 24 saat içinde doğum gerçekleşiyo ama bi standartıda yok bu işin her ikiside doğum anında gelenlerde var.Sancı daha önemli sanki.
Sağol canım benimmommm hayırlı olsun tekrardan cnm
Mama konusu geçmiş hastanede hemşirenin tavsiyesine göre hemen yakındaki eczaneden alınır diye düşündüm.Kettle için hemsireler devlet hastanesinde veriyorlardı ama şimdi pandemi ne olur bilemem özeller zaten yardımcı oluyor.Sezeryanli olacak arkadaşlar heralde en fazla 2 gün 1 gece kalırız gibi geliyor ilk gün ameliyattan çıkınca bayağı bi sonra yoğurt falan yiyebiliriz çayı kahveyi içebilir miyiz bilemedim? Ben koymadim çantaya yoksa alıp onuda koyayim.
Bu sicaklarda herkese kolaylik gelsin eylül ayı 38 derece nedir ya tatile gitmiş olsaydik kesin 18 derece olurdu nasip. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?