Ay o dediğini gördüm migrostaa canım ama küçük numarası Yoktı sanırım ben baktığımda bende hiç yok sandım bilsem bi kaç Migros daha bakardım mantıklıymış aslında
Var canim ben carrfure da gormustum en azindan kullanmasakta insan uzulmez kucuk sise zaten koca paket kutu mamaya o kadar para vermeye gerek yok ihtiyac olursa gene alinir sonrasinda ama ilk etapta isimizi gorur
Var canim ben carrfure da gormustum en azindan kullanmasakta insan uzulmez kucuk sise zaten koca paket kutu mamaya o kadar para vermeye gerek yok ihtiyac olursa gene alinir sonrasinda ama ilk etapta isimizi gorur
Rahatladım canım, bir de doktor benle dalga geçiyo nst kağıdına baktı sana bir haberim var dedi, noldu hocam dedim doğurmuyosun tık yok dedi, nasıl bir doktora düştüm belli değil, adam çok rahat
Bende ondan korkuyorum yaa benim sıpa kafasını aşağı döndürdü ordan anlıyorum bu sıkıntılar başladı birden ağrılar sancılar idrarı tam yapamam kesin o yüzden oldu bu enfeksiyon tekrar
Kızımda sma kullandım denemedigim mama kalmadı her mamayıda içti simdi similac aldım palm yagı olmayan tek mamaymıs belki yaramaz oğluma. kızımda hemsireler kaşıkla verdi mama ben biberon koyucam
Bende ondan korkuyorum yaa benim sıpa kafasını aşağı döndürdü ordan anlıyorum bu sıkıntılar başladı birden ağrılar sancılar idrarı tam yapamam kesin o yüzden oldu bu enfeksiyon tekrar
Canım nişansa bile illa hemen doğuracan diye birşey yok, bir hafta takip ederiz hafif kanlı akıntı olursa demişti doktorum. Bir hafta takipte olursun sonrası belli olur zaten sıkma canını
Canım nişansa bile illa hemen doğuracan diye birşey yok, bir hafta takip ederiz hafif kanlı akıntı olursa demişti doktorum. Bir hafta takipte olursun sonrası belli olur zaten sıkma canını
Merhabalar herkese. Yıklar sonra tekrardan giriyorum KK ya.
2.gebeliğim Ekim annesi olacağım inşallah.
Bi sorum vardı. 35.haftadayım. Geçen gün sümüksü katı bir akıntı geldi ne olduğunu anlamadım. Böyle bir durum yaşayan var mı? Anksiyetem de azdı zaten. Biraz paniğim. Pazartesi randevum var ama beklemek zor geliyor. Öncesinde gidemem
Bi sorum vardı. 35.haftadayım. Geçen gün sümüksü katı bir akıntı geldi ne olduğunu anlamadım. Böyle bir durum yaşayan var mı? Anksiyetem de azdı zaten. Biraz paniğim. Pazartesi randevum var ama beklemek zor geliyor. Öncesinde gidemem
Kontrolden cıktık kızlar 35+2 yiz 2750 olmus 49 cm de boyu 1 haftada 150 200 gram arası alıyor şükür bu sefer sancıda cıkmadı hareketleri suyu herseyi normalmiş