2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynen canım herşeyden olabilir ama sonuçta normal doğum yaptı sen ona bak..

Gunaydin kizlar. Benimde serviks uzunlugu kisalmisti dr progestan fitil olarak kullan dedi kullaniyorum biraz rahatladim vajina acisi acisindan yoksa hic ayakta duramiyordum. Bu hafta kizimda krese gidince biraz kışlık yaptim tarhana sos vs. Temizlik yaptim. Kontrolum ayin 14une ama cok yordum galiba kendimi yine acilar basladi. Dun bebisim cok hareketliydi gece bile uyutmadi. Progestan bence acilmayi zorlastirir ve dogumda tabi zorlasir en azindan 36dan sonra bence kesilmeli.Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Su an bebek yaninda olmadigindan sadece pompa ile sut alacaksin. O yuzden hastane tipi kiralasan daha iyi mi acaba? Hastaneden bir sey tavsiye etmediler mi?

Tamam canım bakıcam onada teşekkür ederim ❤ Benim ağrıların var biraz canım bebişte küvezde sarılığı varmış fototerapi alıyormuş şuanlık iyi inşAllah hep iyi olur
Hayırlı olsun canim bebegin saglikla büyüsün insalllah. Ben lansinoh kullandim 2 lisini memnundum hizini ve cekisini kendin ayarlayabiliyorsun surekli sagman gerekirse de baya avantajli 2li oldugu icin sütün hic gelmediyse eczanede plastik pompa var canino acitiyo ama ben ilk bebegimde onunla sütümü getirebilmistim çünkü elektrikli pompalar var olan sütü sagiyor. Avent ve medela kullanip memnun kalan arkadaslarimda var. Ama bebegin biberona alisip memeye döndürmen zor olabilir benim kızım sarilik nedeniyle hastanede kaldi ve sütüm cok azdi gec geldi. Biberonla mama verildi ve ben kizimi memeye 3 ay sonra zor döndürdüm. Sutun gelince 2 saatte bir sagmayi unutma cok onemli sut arttirman icin. Ben cok zorluk cektim kimse akil vermedi sagmadim duzenli

Su an bebek yaninda olmadigindan sadece pompa ile sut alacaksin. O yuzden hastane tipi kiralasan daha iyi mi acaba? Hastaneden bir sey tavsiye etmediler mi?
Demediler canım hastaneye yarın gidicez hastane 4saat uzağımda orda ev tuttuk kalıcaz.. bugün bi cihaz alıcaz denemeye başlamak için oraya gidince eğer gelmezse süt makinayı sorarım canım hastaneye de

Canım benim ki şuan küvezde bi kaç şırınga verdik şuanlık bi öğünde 2.3 cc veriyorlarmış lansinoh ikilisine baktım iki tane birden daha mı iyi olur acaba dedim hergün hastaneye süt götürücez iyi bişey olması lazım Philips aventinde elektrikli tekli yorumları güzel önünü alsak acaba dedim bilemedim yaa napsak yara olmasın uçlar diyorum koşardı kanarsa sütveremezsem diye korkuyorum..

Yara olırsa madacasol diye bi krem varmış. Arkadaşım hemen iyileştirdi dedi, ama slnrasında silmek gerekiyormış.

Kızlar bizim bebiş iki aydır düzgün fotoğraf vermiyor ya. Doktor artık yeri yok dedi ama millet şakır şakır görüyor. Iki aydır yüzünü göremiyorum

Aaa ben de hastane cantama mochi koydum sütüm gelmezse belki o getirir diye

Kızlar çok şükür her şey yolunda. 43/44 cm 2300 gr olmuş tipsizim tipini de ilk defa net gördük bi maşAllahınızı alırız teyzeleri

Nst ye hiç girmeyenlerdenim ben de. Gerek görmüyorum bi sıkıntı yok. Sen bilirsin dedi. Bi dahaki gelişte gircem inşAllah

Vajina bölgesi baskısı normal dedi. Ben bi gece baya hissetmiştim dedim. Takip edin geçen ağrılar yalancı sancıdır ve çok olur bu haftalarda Allah korusun bebeğin hareketleri azalır, su gelir kanama olursa hemen gelirsiniz dedi. Yürüyüşe devam 35.haftadan sonra da hindistan cevizi veya kantaron yağı ile vajina bölgesine perine masajı yapın dedi. Nasıl yapıldığına dair hiçbir fikrim yok netten yapacam dr tarif ederken korktum biraz ben masaj yaparsam bebek yanlış anlayıp gelmez mi

Eklentiler

• 20200905_104427.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Oh maşallah göbüklü kilosu çok güzel Yürüyüş önemli tabi yapabiliyorsan Perine masajı ne ise yarıyormuş ki? Kesi için filan mi??

Aaa ben de hastane cantama mochi koydum sütüm gelmezse belki o getirir diye
Bende de mochi var. O gerçekten gelmiş sütü toplamak veya sağlamak için. O yüzden hastaneye götürmeyi düşünmüyorum. Hastanede ihtiyaç olursa pompa veriyorlar.

Oh maşallah göbüklü kilosu çok güzel Yürüyüş önemli tabi yapabiliyorsan Perine masajı ne ise yarıyormuş ki? Kesi için filan mi??
Eskisi gibi yapamıyorum valla yaşlı insan modunda ara ara oturarak yapıyorum anca Bilmiyorum ki kuzum öyle sormadım, normal doğum istiyorsanız perine masajı tavsiye ediyorum dedi
Şimdi netten yazınca doğumu kolaylaştıran perine masajı diye çıktı canım öyle bi etkisi varmış demekki

Masallah canim büyüyor bebisler ne kadar dogru bilmiyorum ama grupta okumuştum emekleme hareketi yapınca dönüyormuş bebisler birkac gun yapip denesene
Evet ben de böyle hareketler duydum. Denicem inşaallah döner. Daha da dönmezse kendi bilir küçük bey

Arven25 canim sana bir sey danisicam bizim doktor cok yogun ya 1 hafta sonrasina randevu verince randevu bulabiliyo musun son zamanlar arayida acmak istemiyirum takipte olsun iatiyorum ama randevu sknti gibi sen ne yapiyorsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…