- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Aynen canım herşeyden olabilir ama sonuçta normal doğum yaptı sen ona bak..Hm spiralden de olabilir ya da hiçbiri ile alakası da olmayabilir. Doğumdan doğuma fark oluyormuş ya.Ben hiç kasılma veya açılma olmaz diye korkmuştum. Gerçi bi sabah içmeyi unuttum hemen mahvetti kasılmalar arttı bi anda. Demek ki etkisi en fazla 1 gün sürüyor hormon takviyesi olarak.
Su an bebek yaninda olmadigindan sadece pompa ile sut alacaksin. O yuzden hastane tipi kiralasan daha iyi mi acaba? Hastaneden bir sey tavsiye etmediler mi?Kızlar bana süt sağma makinası önerirmisiniz ??? Çekimi ayarları iyi olan göğüsü acıtmayan yara olursa kanarsa süt veremem diye korkuyorum tavsiyeleriniz bekliyorum bugün almam lazım.. mochi almıştım ama daha süt olmadığı için o olmayacak ne önerirsiniz ?
Hayırlı olsun canim bebegin saglikla büyüsün insalllah. Ben lansinoh kullandim 2 lisini memnundum hizini ve cekisini kendin ayarlayabiliyorsun surekli sagman gerekirse de baya avantajli 2li oldugu icin sütün hic gelmediyse eczanede plastik pompa var canino acitiyo ama ben ilk bebegimde onunla sütümü getirebilmistim çünkü elektrikli pompalar var olan sütü sagiyor. Avent ve medela kullanip memnun kalan arkadaslarimda var. Ama bebegin biberona alisip memeye döndürmen zor olabilir benim kızım sarilik nedeniyle hastanede kaldi ve sütüm cok azdi gec geldi. Biberonla mama verildi ve ben kizimi memeye 3 ay sonra zor döndürdüm. Sutun gelince 2 saatte bir sagmayi unutma cok onemli sut arttirman icin. Ben cok zorluk cektim kimse akil vermedi sagmadim duzenliTamam canım bakıcam onada teşekkür ederim ❤ Benim ağrıların var biraz canım bebişte küvezde sarılığı varmış fototerapi alıyormuş şuanlık iyi inşAllah hep iyi olur
Demediler canım hastaneye yarın gidicez hastane 4saat uzağımda orda ev tuttuk kalıcaz.. bugün bi cihaz alıcaz denemeye başlamak için oraya gidince eğer gelmezse süt makinayı sorarım canım hastaneye deSu an bebek yaninda olmadigindan sadece pompa ile sut alacaksin. O yuzden hastane tipi kiralasan daha iyi mi acaba? Hastaneden bir sey tavsiye etmediler mi?
Hadi bakalım sağlıcakla gelin.
Hayirli haberle gel insallah canim benimde pazartesi cok heyecanliyim
gunaydin canim guzel haberlerle gel insallah
Çok teşekkürler canlar ❤iyi görüşmeler
Bende pazartesi gideceğim
Canım benim ki şuan küvezde bi kaç şırınga verdik şuanlık bi öğünde 2.3 cc veriyorlarmış lansinoh ikilisine baktım iki tane birden daha mı iyi olur acaba dedim hergün hastaneye süt götürücez iyi bişey olması lazım Philips aventinde elektrikli tekli yorumları güzel önünü alsak acaba dedim bilemedim yaa napsak yara olmasın uçlar diyorum koşardı kanarsa sütveremezsem diye korkuyorum..Hayırlı olsun canim bebegin saglikla büyüsün insalllah. Ben lansinoh kullandim 2 lisini memnundum hizini ve cekisini kendin ayarlayabiliyorsun surekli sagman gerekirse de baya avantajli 2li oldugu icin sütün hic gelmediyse eczanede plastik pompa var canino acitiyo ama ben ilk bebegimde onunla sütümü getirebilmistim çünkü elektrikli pompalar var olan sütü sagiyor. Avent ve medela kullanip memnun kalan arkadaslarimda var. Ama bebegin biberona alisip memeye döndürmen zor olabilir benim kızım sarilik nedeniyle hastanede kaldi ve sütüm cok azdi gec geldi. Biberonla mama verildi ve ben kizimi memeye 3 ay sonra zor döndürdüm. Sutun gelince 2 saatte bir sagmayi unutma cok onemli sut arttirman icin. Ben cok zorluk cektim kimse akil vermedi sagmadim duzenli
Canım benim ki şuan küvezde bi kaç şırınga verdik şuanlık bi öğünde 2.3 cc veriyorlarmış lansinoh ikilisine baktım iki tane birden daha mı iyi olur acaba dedim hergün hastaneye süt götürücez iyi bişey olması lazım Philips aventinde elektrikli tekli yorumları güzel önünü alsak acaba dedim bilemedim yaa napsak yara olmasın uçlar diyorum koşardı kanarsa sütveremezsem diye korkuyorum..
Aaa ben de hastane cantama mochi koydum sütüm gelmezse belki o getirir diyeKızlar bana süt sağma makinası önerirmisiniz ??? Çekimi ayarları iyi olan göğüsü acıtmayan yara olursa kanarsa süt veremem diye korkuyorum tavsiyeleriniz bekliyorum bugün almam lazım.. mochi almıştım ama daha süt olmadığı için o olmayacak ne önerirsiniz ?
Ay bizim senle tarihlerimiz cok yakın 1 gün öndesin bndenPazartesi bayağı randevusu olan var O halde. ☺ Bakalım neler öğreneceğiz.
O konulara hiiiç girmeyelim benimde ikiside hiiiç böyle değildiBende ilk hamileliğimi çok rahat geçirdim, bu seferki biraz zorlu geçiyor.. İlkinde 8 aylıktım dip köşe temizlik yaptım bunda evi süpüremiyorum
az kaldı sıkın dişinizi Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Oh maşallah göbüklü kilosu çok güzelKızlar çok şükür her şey yolunda. 43/44 cm 2300 gr olmuş tipsizimtipini de ilk defa net gördük bi maşAllahınızı alırız teyzeleri
Vajina bölgesi baskısı normal dedi. Ben bi gece baya hissetmiştim dedim. Takip edin geçen ağrılar yalancı sancıdır ve çok olur bu haftalarda Allah korusun bebeğin hareketleri azalır, su gelir kanama olursa hemen gelirsiniz dedi. Yürüyüşe devam 35.haftadan sonra da hindistan cevizi veya kantaron yağı ile vajina bölgesine perine masajı yapın dedi. Nasıl yapıldığına dair hiçbir fikrim yok netten yapacam dr tarif ederken korktum biraz ben masaj yaparsam bebek yanlış anlayıp gelmez mi
36ya girdik ben her an her sey olabilir modundayim. Sanki progestan kullanmasam doğurur muşum gibi geliyorAy bizim senle tarihlerimiz cok yakın 1 gün öndesin bnden
Sıcak zamana denk geldi ondan mi böyle oldu ki yaO konulara hiiiç girmeyelim benimde ikiside hiiiç böyle değildi
Bende de mochi var. O gerçekten gelmiş sütü toplamak veya sağlamak için. O yüzden hastaneye götürmeyi düşünmüyorum. Hastanede ihtiyaç olursa pompa veriyorlar.Aaa ben de hastane cantama mochi koydum sütüm gelmezse belki o getirir diye
Eskisi gibi yapamıyorum valla yaşlı insan modunda ara ara oturarak yapıyorum ancaOh maşallah göbüklü kilosu çok güzelYürüyüş önemli tabi yapabiliyorsan Perine masajı ne ise yarıyormuş ki? Kesi için filan mi??
Evet ben de böyle hareketler duydum. Denicem inşaallah döner. Daha da dönmezse kendi bilir küçük beyMasallah canim büyüyor bebisler ne kadar dogru bilmiyorum ama grupta okumuştum emekleme hareketi yapınca dönüyormuş bebisler birkac gun yapip denesene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?