36ya girdik ben her an her sey olabilir modundayim. Sanki progestan kullanmasam doğurur muşum gibi geliyor
Sıcak zamana denk geldi ondan mi böyle oldu ki ya
Birisi benim pazartesiyi sabirsizlikla bekliyorumPazartesi bayağı randevusu olan var O halde. ☺ Bakalım neler öğreneceğiz.
Yani bunlar eğer yalancı doğum ağrısıysa ben ilk hamileliğimde doguma kadar iğne kullanmiştım 5 aylikken.dogumum baslamisti durdurmak icin belkide o igneler ilaclar yuzunden bu tarz agrilar cekmiyordum aklima.oyle geliyor..yada yaşa bagliyorum daha genctim 11 yıl olcak nerdeyse araları ondanmı daha zor bilemiyorumBen de ilki en ağrılı olur sonrakiler daha rahat geçer diyordum.Ben şu kemik ağrısından çok çekiyorum, uyandırıyor uyumuyor bir daha. Zaten sıcak.
Senin durumunda cok zor canim Allah kolaylik versin uyku en onemli sey insan kafasini ayakta tutamiyor Allah korusun herseyin bası saglikli uyku ama dedigin gibi agrimayan.yerimiz.yok nasil uyuycaksinki böylede... yukari tukursen biyik asagısı sakal modundayız resmenBen her gün bir saat uyuyorumgözlerimin altı çöktü inan.. 3 de dalmışım 4.04 de uyandım bir daha da sanmam ki uyuyayım Her yerim ağrıyor şuram diyemeyeceğim hangi birisini söyleyim her yerim işte :)
Bence en iyisi hastane tipi kiralamak sizin için. Sütünüz de azalmaz hem. Diğerlerinde azalabilir çünkü. Ben de lansinoh aldım ama henüz kullanmadım. Bebişi bekliyoruz daha. Ama küvezlşk bir durum olursa ben de hastane tipi kiralamayı düşünüyorum. İnşallah bir an önce sağlıkla götürürsünüz bebeğinizi evinizeCanım benim ki şuan küvezde bi kaç şırınga verdik şuanlık bi öğünde 2.3 cc veriyorlarmış lansinoh ikilisine baktım iki tane birden daha mı iyi olur acaba dedim hergün hastaneye süt götürücez iyi bişey olması lazım Philips aventinde elektrikli tekli yorumları güzel önünü alsak acaba dedim bilemedim yaa napsak yara olmasın uçlar diyorum koşardı kanarsa sütveremezsem diye korkuyorum..
Benim ki hiç göstermedi, bir fotoğrafı bile yokKızlar bizim bebiş iki aydır düzgün fotoğraf vermiyor ya. Doktor artık yeri yok dedi ama millet şakır şakır görüyor. Iki aydır yüzünü göremiyorum
Ay senin bebisi bende merak ediyorum seninki de benim gibi ondeydi ve sekerin vardi diye hatirliyorum bende ayni durumdayim cunku ama bakalim pazartesi iyi haberlerle donelim insallahBirisi benim pazartesiyi sabirsizlikla bekliyorum
Benimki de öyle önceki gittiğimizde arkasını dönmüştü o kadar hareketli olmasına rağmen dönmedi yüzünü bu defa da eliyle kapatıyordu hep doktor dürterek zorla yüzünün yarısını gösterdiKızlar bizim bebiş iki aydır düzgün fotoğraf vermiyor ya. Doktor artık yeri yok dedi ama millet şakır şakır görüyor. Iki aydır yüzünü göremiyorum
Bu virüs ortamında hastanedeki kullanılır mı ki yaBende de mochi var. O gerçekten gelmiş sütü toplamak veya sağlamak için. O yüzden hastaneye götürmeyi düşünmüyorum. Hastanede ihtiyaç olursa pompa veriyorlar.
Alttan muayene ediyor canım açıklık içinYa cehaletimi idare edin lütfen ama bir şey takıldı aklıma. Hani diyorsunuz ya hastaneye gittim 2cm açıklık varmış falan diye . O acikliga doktor neye gore bakıyor. Nst de sanci falan mı çıkıyor da ona gore mi bakıyor doktor
Evet beynim uyuşuyor gibi hissediyorum gerçekten uykusuzluktan çöktüm bir de herkes sürekli son zamanların uyu demez miYani bunlar eğer yalancı doğum ağrısıysa ben ilk hamileliğimde doguma kadar iğne kullanmiştım 5 aylikken.dogumum baslamisti durdurmak icin belkide o igneler ilaclar yuzunden bu tarz agrilar cekmiyordum aklima.oyle geliyor..yada yaşa bagliyorum daha genctim 11 yıl olcak nerdeyse araları ondanmı daha zor bilemiyoruminsalalh sizin daha kolay daha rahat bir hamileliginiz olur ikincide
Senin durumunda cok zor canim Allah kolaylik versin uyku en onemli sey insan kafasini ayakta tutamiyor Allah korusun herseyin bası saglikli uyku ama dedigin gibi agrimayan.yerimiz.yok nasil uyuycaksinki böylede... yukari tukursen biyik asagısı sakal modundayız resmen
Tamam canım sağolYara olırsa madacasol diye bi krem varmış. Arkadaşım hemen iyileştirdi dedi, ama slnrasında silmek gerekiyormış.
Boşuna demiyorlar her hamilelik aynı değilO konulara hiiiç girmeyelim benimde ikiside hiiiç böyle değildi
Tamam canım araştırayım bu konuyu amin inşAllah teşekkür ederimBence en iyisi hastane tipi kiralamak sizin için. Sütünüz de azalmaz hem. Diğerlerinde azalabilir çünkü. Ben de lansinoh aldım ama henüz kullanmadım. Bebişi bekliyoruz daha. Ama küvezlşk bir durum olursa ben de hastane tipi kiralamayı düşünüyorum. İnşallah bir an önce sağlıkla götürürsünüz bebeğinizi evinize
Hm dur ben de bakiyim o zaman nasıl yapılıyormuş bu masaj.Eskisi gibi yapamıyorum valla yaşlı insan modunda ara ara oturarak yapıyorum ancaBilmiyorum ki kuzum öyle sormadım, normal doğum istiyorsanız perine masajı tavsiye ediyorum dedi
Şimdi netten yazınca doğumu kolaylaştıran perine masajı diye çıktı canım öyle bi etkisi varmış demekki
Ya cehaletimi idare edin lütfen ama bir şey takıldı aklıma. Hani diyorsunuz ya hastaneye gittim 2cm açıklık varmış falan diye . O acikliga doktor neye gore bakıyor. Nst de sanci falan mı çıkıyor da ona gore mi bakıyor doktor
Yaş ve hamilelik sayısıda etkili bence. Her hamilelik vücuttan birşeyler götürüyor ne kadar dikkat etsendeBoşuna demiyorlar her hamilelik aynı değil
Birde ben şuna inanıyorum insanın yaşı ilerledikçe hamilelik zorlaşıyor, kv eltimin bu hamileliğinde kafasını kaldıramadığını anlattı 45 yaşında normalde dayanıklı bir insan..
Ben psikolojik etmenlerin de etkili olduğu düşünüyorum aslında. pandemi sürecine denk geldik istediğimiz çoğu şeyi yapamadık ekstra stres yüklendik. Bunun bile etkisi olabilir.Yaş ve hamilelik sayısıda etkili bence. Her hamilelik vücuttan birşeyler götürüyor ne kadar dikkat etsende
Bende braun var. Memnunum ama diğerleriyle karşılaştırma yapma fırsatım olmadı tabi. Ama alırsan bence çiftli olanlardan al. Benimki tekli olan iki katı vakit harcıyorsun. Süt için de maddi imkanın el verirse milplus öneririm. Biraz pahalıya geliyor ama kullandığın an gerçekten fark ediyorsun. Bir gün içinde bile değişiklik olur. Başta 2 şişe ile başlayıp 3-4 gün sonra 1 şişeye düşürüyorsun.Kızlar bana süt sağma makinası önerirmisiniz ??? Çekimi ayarları iyi olan göğüsü acıtmayan yara olursa kanarsa süt veremem diye korkuyorum tavsiyeleriniz bekliyorum bugün almam lazım.. mochi almıştım ama daha süt olmadığı için o olmayacak ne önerirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?