2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ya cehaletimi idare edin lütfen ama bir şey takıldı aklıma. Hani diyorsunuz ya hastaneye gittim 2cm açıklık varmış falan diye . O acikliga doktor neye gore bakıyor. Nst de sanci falan mı çıkıyor da ona gore mi bakıyor doktor

Ben de ilki en ağrılı olur sonrakiler daha rahat geçer diyordum. Ben şu kemik ağrısından çok çekiyorum, uyandırıyor uyumuyor bir daha. Zaten sıcak.
Yani bunlar eğer yalancı doğum ağrısıysa ben ilk hamileliğimde doguma kadar iğne kullanmiştım 5 aylikken.dogumum baslamisti durdurmak icin belkide o igneler ilaclar yuzunden bu tarz agrilar cekmiyordum aklima.oyle geliyor..yada yaşa bagliyorum daha genctim 11 yıl olcak nerdeyse araları ondanmı daha zor bilemiyorum insalalh sizin daha kolay daha rahat bir hamileliginiz olur ikincide
Senin durumunda cok zor canim Allah kolaylik versin uyku en onemli sey insan kafasini ayakta tutamiyor Allah korusun herseyin bası saglikli uyku ama dedigin gibi agrimayan.yerimiz.yok nasil uyuycaksinki böylede... yukari tukursen biyik asagısı sakal modundayız resmen

Bence en iyisi hastane tipi kiralamak sizin için. Sütünüz de azalmaz hem. Diğerlerinde azalabilir çünkü. Ben de lansinoh aldım ama henüz kullanmadım. Bebişi bekliyoruz daha. Ama küvezlşk bir durum olursa ben de hastane tipi kiralamayı düşünüyorum. İnşallah bir an önce sağlıkla götürürsünüz bebeğinizi evinize

Kızlar bizim bebiş iki aydır düzgün fotoğraf vermiyor ya. Doktor artık yeri yok dedi ama millet şakır şakır görüyor. Iki aydır yüzünü göremiyorum
Benimki de öyle önceki gittiğimizde arkasını dönmüştü o kadar hareketli olmasına rağmen dönmedi yüzünü bu defa da eliyle kapatıyordu hep doktor dürterek zorla yüzünün yarısını gösterdi

Alttan muayene ediyor canım açıklık için

Evet beynim uyuşuyor gibi hissediyorum gerçekten uykusuzluktan çöktüm bir de herkes sürekli son zamanların uyu demez mi çok biliyor etraftakiler.

Benim de uykularım haram bu aralar hiç dalamiyorum yorgunluktan oluyorum ama dalamiyorum

O konulara hiiiç girmeyelim benimde ikiside hiiiç böyle değildi
Boşuna demiyorlar her hamilelik aynı değil
Birde ben şuna inanıyorum insanın yaşı ilerledikçe hamilelik zorlaşıyor, kv eltimin bu hamileliğinde kafasını kaldıramadığını anlattı 45 yaşında normalde dayanıklı bir insan..

Tamam canım araştırayım bu konuyu amin inşAllah teşekkür ederim

Hm dur ben de bakiyim o zaman nasıl yapılıyormuş bu masaj.

ultrason ile bakıyor rahim uzunluğu azalmış oluyor ona göre vajinal muayene yapıyor veya senin şikayetine göre ilk önce vajinal muayene de yapabilir. Vajinal muayenede kaç cm açıklık var belli oluyor

Yaş ve hamilelik sayısıda etkili bence. Her hamilelik vücuttan birşeyler götürüyor ne kadar dikkat etsende

Yaş ve hamilelik sayısıda etkili bence. Her hamilelik vücuttan birşeyler götürüyor ne kadar dikkat etsende
Ben psikolojik etmenlerin de etkili olduğu düşünüyorum aslında. pandemi sürecine denk geldik istediğimiz çoğu şeyi yapamadık ekstra stres yüklendik. Bunun bile etkisi olabilir.

Bende braun var. Memnunum ama diğerleriyle karşılaştırma yapma fırsatım olmadı tabi. Ama alırsan bence çiftli olanlardan al. Benimki tekli olan iki katı vakit harcıyorsun. Süt için de maddi imkanın el verirse milplus öneririm. Biraz pahalıya geliyor ama kullandığın an gerçekten fark ediyorsun. Bir gün içinde bile değişiklik olur. Başta 2 şişe ile başlayıp 3-4 gün sonra 1 şişeye düşürüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…