- 26 Şubat 2015
- 1.223
- 878
- 123
Bende braun var. Memnunum ama diğerleriyle karşılaştırma yapma fırsatım olmadı tabi. Ama alırsan bence çiftli olanlardan al. Benimki tekli olan iki katı vakit harcıyorsun. Süt için de maddi imkanın el verirse milplus öneririm. Biraz pahalıya geliyor ama kullandığın an gerçekten fark ediyorsun. Bir gün içinde bile değişiklik olur. Başta 2 şişe ile başlayıp 3-4 gün sonra 1 şişeye düşürüyorsun.
az önce yorum yazdım braun dedim nerden çıktı braun anlamadım. Philips avent var.Kızlar bana süt sağma makinası önerirmisiniz ??? Çekimi ayarları iyi olan göğüsü acıtmayan yara olursa kanarsa süt veremem diye korkuyorum tavsiyeleriniz bekliyorum bugün almam lazım.. mochi almıştım ama daha süt olmadığı için o olmayacak ne önerirsiniz ?
Aynen bende öle diyorum herkes bsy diyor da bence hepsinin ayrı güzelliği var teknsıkıntı hamileliği yaza getirmek olmusO da bana çok saçma geliyor uyku depolanan bişey degil ki herkeste aynı muhabbet şimdi uyu sonra uyuyamayacaksin bundan önceki versiyon da evlenince görürüm ben seni korkutmaları el kapısıymış adı. Her dönemin ayrı guzelligi var ben bekarligin da tadını çıkardım evliliğin de hamilelik de ayrı keyifli bence tabi uykusuz da kalıyoruz acı da çekiyoruz kilo da alıyoruz ama tadını çıkarmalı acısıyla tatlısıyla kim bilir tekrar yaşayabilir miyizi acaba
Merkezde Bi medikalci bulabilirmisiniz bilmiyorum ama hastane tipi olanlardan kiralayın bnce en profosyoneli onlar sonra gerekli olursa evine dönerken alırsınCanım benim ki şuan küvezde bi kaç şırınga verdik şuanlık bi öğünde 2.3 cc veriyorlarmış lansinoh ikilisine baktım iki tane birden daha mı iyi olur acaba dedim hergün hastaneye süt götürücez iyi bişey olması lazım Philips aventinde elektrikli tekli yorumları güzel önünü alsak acaba dedim bilemedim yaa napsak yara olmasın uçlar diyorum koşardı kanarsa sütveremezsem diye korkuyorum..
Benim ilk hamileliğimde de bunda da hiç alttan muayene olmadı. Neden sürekli açıklık ölçüp duruyorlar ki alttan. Ultrasonla bakıyor benimki ve en son tamamen kapalı erken doğum riskin yok demişti.ultrason ile bakıyor rahim uzunluğu azalmış oluyor ona göre vajinal muayene yapıyor veya senin şikayetine göre ilk önce vajinal muayene de yapabilir. Vajinal muayenede kaç cm açıklık var belli oluyor
Ben de kesinlikle buna bağlıyorum. İlk gebeliğimde de burda forum takip ediyordum. Bu kadar çok ağrısı sızısı olan uykusuzluk problemi çeken kimse yoktu sanki. Tüm gebeliğimizi stresle geçirdik. Ben bir de bu pandemi olayına aşırı takıyorum. Takma vs hiç elimde olan birşey değil. İnşallah bebeğim stresten çok etkilenmiyordur.Ben psikolojik etmenlerin de etkili olduğu düşünüyorum aslında. pandemi sürecine denk geldik istediğimiz çoğu şeyi yapamadık ekstra stres yüklendik. Bunun bile etkisi olabilir.
Ben de çok takıyorum. Burada çok muhabbeti dönünce bile etkileniyorum girmiyorum topiğe.Ben de kesinlikle buna bağlıyorum. İlk gebeliğimde de burda forum takip ediyordum. Bu kadar çok ağrısı sızısı olan uykusuzluk problemi çeken kimse yoktu sanki. Tüm gebeliğimizi stresle geçirdik. Ben bir de bu pandemi olayına aşırı takıyorum. Takma vs hiç elimde olan birşey değil. İnşallah bebeğim stresten çok etkilenmiyordur.
Kızlar çok şükür her şey yolunda. 43/44 cm 2300 gr olmuş tipsizimtipini de ilk defa net gördük bi maşAllahınızı alırız teyzeleri
Nst ye hiç girmeyenlerdenim ben de. Gerek görmüyorum bi sıkıntı yok. Sen bilirsin dedi. Bi dahaki gelişte gircem inşAllah
Vajina bölgesi baskısı normal dedi. Ben bi gece baya hissetmiştim dedim. Takip edin geçen ağrılar yalancı sancıdır ve çok olur bu haftalarda Allah korusun bebeğin hareketleri azalır, su gelir kanama olursa hemen gelirsiniz dedi. Yürüyüşe devam 35.haftadan sonra da hindistan cevizi veya kantaron yağı ile vajina bölgesine perine masajı yapın dedi. Nasıl yapıldığına dair hiçbir fikrim yok netten yapacam dr tarif ederken korktum biraz ben masaj yaparsam bebek yanlış anlayıp gelmez mi
Bebek kuvoze mi alındı sizin boyu kilosu nasıl acaba@Decemberist @Cikilop1 canlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için gece doğumum gerçekleşti acil sezeryane alındımbebeğim iyiymiş çok şükür benimde hafif ağrılarım var yatıyorum zorlu bir gece geçirdim bunada şükür umarım bebeğim güçlü çıkar tek duam o
Benim ilk hamileliğimde de bunda da hiç alttan muayene olmadı. Neden sürekli açıklık ölçüp duruyorlar ki alttan. Ultrasonla bakıyor benimki ve en son tamamen kapalı erken doğum riskin yok demişti.
Hastanelerde uçları sıfır açıyorlar. En azından ben sorduğumda acıbadem hastanesi öyle yaptığını söyledi. Size özel sıfır set açıyoruz dedi set sizde kalıyor dedi o da 90 tl imiş.Bu virüs ortamında hastanedeki kullanılır mı ki ya
Ben de çok takıyorum. Burada çok muhabbeti dönünce bile etkileniyorum girmiyorum topiğe.
Ne hayallerim vardı, hamilelik pilates yürüyüşler ama hepsi iptal tabi bu durumda. Tatile gitmek istiyordum o da iptal.
Zor oldu hepimiz için. Inşallah sonraki gebeliklerimiz güzel dönemde olur. Gerçi o zaman da bebekli olacağız bu kadar rahat olamayacağız. Yine gezmek tozmak yalan olur
Kesinlikle yaşla ilgisi var hemde çok ilgisi varBoşuna demiyorlar her hamilelik aynı değil
Birde ben şuna inanıyorum insanın yaşı ilerledikçe hamilelik zorlaşıyor, kv eltimin bu hamileliğinde kafasını kaldıramadığını anlattı 45 yaşında normalde dayanıklı bir insan..
Bence de canım ama Kışın da dert senin ağırlığın kıyafetlerin ağırlığı yollar buz tutar kar olur çocuk doğar üşütür mu acep bence gene bizimki iyi sonbaharAynen bende öle diyorum herkes bsy diyor da bence hepsinin ayrı güzelliği var teknsıkıntı hamileliği yaza getirmek olmus
Bende nedense cok rahatımBen de çok takıyorum. Burada çok muhabbeti dönünce bile etkileniyorum girmiyorum topiğe.
Ne hayallerim vardı, hamilelik pilates yürüyüşler ama hepsi iptal tabi bu durumda. Tatile gitmek istiyordum o da iptal.
Zor oldu hepimiz için. Inşallah sonraki gebeliklerimiz güzel dönemde olur. Gerçi o zaman da bebekli olacağız bu kadar rahat olamayacağız. Yine gezmek tozmak yalan olur
Bi tane video buldum ayıplı bi masaj tabi deHm dur ben de bakiyim o zaman nasıl yapılıyormuş bu masaj.
Çok teşekkürler canımTipini yerim yaasevindim senin adına canım herşey yolundaymış şükür
Ben fitili sokarken bile kendimden iğrendim bunu nasıl yapcaz kızBi tane video buldum ayıplı bi masaj tabi demankende göstermişler burda
Çok teşekkürler canım❤
Ben fitili sokarken bile kendimden iğrendim bunu nasıl yapcaz kız
Oda dogru bence yada o buzlu karlı zamanları son aylara getirip dısarı cıkmam ak lazım ne güzel sipariş usulune çevirdim bu işideBence de canım ama Kışın da dert senin ağırlığın kıyafetlerin ağırlığı yollar buz tutar kar olur çocuk doğar üşütür mu acep bence gene bizimki iyi sonbahar
Hahahah yok ya ben kasarum büyük ihtimal benm için mümkün değil sanıım ama deneyen olursa sölesin iyi geliyo mu merak ettimKocalara
Hahahah yok ya ben kasarum büyük ihtimal benm için mümkün değil sanıım ama deneyen olursa sölesin iyi geliyo mu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?