2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
az önce yorum yazdım braun dedim nerden çıktı braun anlamadım. Philips avent var.

Aynen bende öle diyorum herkes bsy diyor da bence hepsinin ayrı güzelliği var teknsıkıntı hamileliği yaza getirmek olmus

Merkezde Bi medikalci bulabilirmisiniz bilmiyorum ama hastane tipi olanlardan kiralayın bnce en profosyoneli onlar sonra gerekli olursa evine dönerken alırsın

ultrason ile bakıyor rahim uzunluğu azalmış oluyor ona göre vajinal muayene yapıyor veya senin şikayetine göre ilk önce vajinal muayene de yapabilir. Vajinal muayenede kaç cm açıklık var belli oluyor
Benim ilk hamileliğimde de bunda da hiç alttan muayene olmadı. Neden sürekli açıklık ölçüp duruyorlar ki alttan. Ultrasonla bakıyor benimki ve en son tamamen kapalı erken doğum riskin yok demişti.

Ben psikolojik etmenlerin de etkili olduğu düşünüyorum aslında. pandemi sürecine denk geldik istediğimiz çoğu şeyi yapamadık ekstra stres yüklendik. Bunun bile etkisi olabilir.
Ben de kesinlikle buna bağlıyorum. İlk gebeliğimde de burda forum takip ediyordum. Bu kadar çok ağrısı sızısı olan uykusuzluk problemi çeken kimse yoktu sanki. Tüm gebeliğimizi stresle geçirdik. Ben bir de bu pandemi olayına aşırı takıyorum. Takma vs hiç elimde olan birşey değil. İnşallah bebeğim stresten çok etkilenmiyordur.

Ben de çok takıyorum. Burada çok muhabbeti dönünce bile etkileniyorum girmiyorum topiğe.
Ne hayallerim vardı, hamilelik pilates yürüyüşler ama hepsi iptal tabi bu durumda. Tatile gitmek istiyordum o da iptal.
Zor oldu hepimiz için. Inşallah sonraki gebeliklerimiz güzel dönemde olur. Gerçi o zaman da bebekli olacağız bu kadar rahat olamayacağız. Yine gezmek tozmak yalan olur

Tipini yerim yaa sevindim senin adına canım herşey yolundaymış şükür

Bebek kuvoze mi alındı sizin boyu kilosu nasıl acaba

Benim ilk hamileliğimde de bunda da hiç alttan muayene olmadı. Neden sürekli açıklık ölçüp duruyorlar ki alttan. Ultrasonla bakıyor benimki ve en son tamamen kapalı erken doğum riskin yok demişti.

hemen öyle açıklık bakılmıyor, şikayete göre , ultrason takibine göre bakılıyor . Benimde ilk hamileliğimde sona doğru çatı muayenesi oldum sonra açıklık doğuma kadar hiç bakılmadı çünkü açıklıkla ilgili hiç şikayetim yoktu ve rahim uzunluğunun kısalmadığı zaten ultrasonda da görülüyordu ikincisinde çatı muayenesi bile yapılmadı zaten dr um aynıydı ve önceki süreci biliyordu . Açıklıkta bakılmadı

Bu virüs ortamında hastanedeki kullanılır mı ki ya
Hastanelerde uçları sıfır açıyorlar. En azından ben sorduğumda acıbadem hastanesi öyle yaptığını söyledi. Size özel sıfır set açıyoruz dedi set sizde kalıyor dedi o da 90 tl imiş.

her zamanın Farklı güzelliği oluyor o zamanda tecrübeli anne olacaksın

Kesinlikle yaşla ilgisi var hemde çok ilgisi var 27 yaş nireeeeee 38 nireee.. ilkinde teknik problemler olsada bi sıkıntım yoktu ağrı sızı..bunda heryerim dökülüyor ağrımayan yerim yok resmen

Aynen bende öle diyorum herkes bsy diyor da bence hepsinin ayrı güzelliği var teknsıkıntı hamileliği yaza getirmek olmus
Bence de canım ama Kışın da dert senin ağırlığın kıyafetlerin ağırlığı yollar buz tutar kar olur çocuk doğar üşütür mu acep bence gene bizimki iyi sonbahar

Bende nedense cok rahatım normalde cok stres yapan biriydim ama hamilelik kişiliğimi değiştirdi walla cogu seyi sallamaz oldum inş hep böle devam ederim ha duygusallaştım ama o Baska

Bence de canım ama Kışın da dert senin ağırlığın kıyafetlerin ağırlığı yollar buz tutar kar olur çocuk doğar üşütür mu acep bence gene bizimki iyi sonbahar
Oda dogru bence yada o buzlu karlı zamanları son aylara getirip dısarı cıkmam ak lazım ne güzel sipariş usulune çevirdim bu işide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…