Bncede yasla ilgisi cok bırak hamileliği 20 yasındayken sabaha kdr gezerdim topuklu ayakkabılarla dans ederdim saatlerce ertesi gün yine gezerdim 31 oldum su an yapabilirmisşn deseler mümkün değil hamilelikte de aynı işte o zmn daha enerjik oluyor insan arada baya fark varKesinlikle yaşla ilgisi var hemde çok ilgisi var27 yaş nireeeeee 38 nireee.. ilkinde teknik problemler olsada bi sıkıntım yoktu ağrı sızı..bunda heryerim dökülüyor ağrımayan yerim yok resmen
Evet canim öndeydi en son ve sekerim vardi senindemi kontrol pazartesi hayirli haberler alalim insallahAy senin bebisi bende merak ediyorum seninki de benim gibi ondeydi ve sekerin vardi diye hatirliyorum bende ayni durumdayim cunku ama bakalim pazartesi iyi haberlerle donelim insallah
Keske uyku kisinin elinde olsa sabaha kadar geziyorum enaz 10 kez uyaniyorum gün icinde sersem gibi oluyorum uyuyamiyorum istesemde yorulsamda yok olmuyorEvet beynim uyuşuyor gibi hissediyorum gerçekten uykusuzluktan çöktüm bir de herkes sürekli son zamanların uyu demez miçok biliyor etraftakiler.
İnşallah bir sonrakini çok çok rahat geçirirsiniz. İlk gebeliğimde de bir sürü problem yaşamıştım. Bunda da bu çıktı. İki gebeliğim de stresli geçti ne yazık ki. Ama oğlum çok uyumlu, akıllı bir çocuk. Bizi üzmez pek. Tek sorun 2 dk yalnız kalmaz hep onunla ilgilenecek biri. Onun haricinde çok stresli değil. İnşallah bu bebekleri de çok etkilemez diyorum bu stresli halimiz.Ben de çok takıyorum. Burada çok muhabbeti dönünce bile etkileniyorum girmiyorum topiğe.
Ne hayallerim vardı, hamilelik pilates yürüyüşler ama hepsi iptal tabi bu durumda. Tatile gitmek istiyordum o da iptal.
Zor oldu hepimiz için. Inşallah sonraki gebeliklerimiz güzel dönemde olur. Gerçi o zaman da bebekli olacağız bu kadar rahat olamayacağız. Yine gezmek tozmak yalan olur
Benim ilk bebeğim de tansiyondan ötürü sezaryen olacaktı o yüzden çatı muayenesi bile olmadım. Bunun doğum şeklini hiç konuşmadık ama sezaryen isteyeceğim yine. İlk sezaryende çok zor toparlandım. Ama bizim sülalede normal doğum yapmayı başaran kişi yok gibi. Bütün doğumlar sıkıntılı. Bence yapı olarak uygun değiliz.hemen öyle açıklık bakılmıyor, şikayete göre , ultrason takibine göre bakılıyor . Benimde ilk hamileliğimde sona doğru çatı muayenesi oldum sonra açıklık doğuma kadar hiç bakılmadı çünkü açıklıkla ilgili hiç şikayetim yoktu ve rahim uzunluğunun kısalmadığı zaten ultrasonda da görülüyorduikincisinde çatı muayenesi bile yapılmadı zaten dr um aynıydı ve önceki süreci biliyordu . Açıklıkta bakılmadı
Neden kullanılmasın? Dezenfekte edilmiyor mu? Zaten bir sürü parçası tek kullanımlık.Bu virüs ortamında hastanedeki kullanılır mı ki ya
Bende ilk hamileliğimde 25 tim şimdi 31 olucam birde daha düşünürmüsün diyorlar ben 31 de böyleysem daha ileriyi düşünemiyorum..Kesinlikle yaşla ilgisi var hemde çok ilgisi var27 yaş nireeeeee 38 nireee.. ilkinde teknik problemler olsada bi sıkıntım yoktu ağrı sızı..bunda heryerim dökülüyor ağrımayan yerim yok resmen
Oturmuş onu düşünüyorum kaç dkdırBen fitili sokarken bile kendimden iğrendim bunu nasıl yapcaz kız
R rnp06 ye katılıyorum.Bi tane video buldum ayıplı bi masaj tabi demankende göstermişler burda
Çok teşekkürler canım❤
Inşallah rahat geçer sonrakinde. Ben de onu düşünüyordum bebeğimi çok strese soktum ben inşallah onu hayatını etkilemez bu durum. Ama senin oğlun sakinmiş ne güzel olmuyor demek ki.İnşallah bir sonrakini çok çok rahat geçirirsiniz. İlk gebeliğimde de bir sürü problem yaşamıştım. Bunda da bu çıktı. İki gebeliğim de stresli geçti ne yazık ki. Ama oğlum çok uyumlu, akıllı bir çocuk. Bizi üzmez pek. Tek sorun 2 dk yalnız kalmaz hep onunla ilgilenecek biri. Onun haricinde çok stresli değil. İnşallah bu bebekleri de çok etkilemez diyorum bu stresli halimiz.
37 yaşındayım, ilk hamileliğim :) zor geçmedi, ta ki şu son iki aya kadar. Biraz genetik biraz yapısal. Annem de kolay hamilelik ve doğum gecirmis. Yasin da ilgisi vardır belki ama ben genel olarak rahattım hamileliğimde. Şimdi şimdi geceleri huzursuz bacak sendromu oluyor arada, karnım ağırlık yapiyor uykum bozuluyor, bir de dışarda yavaş yürüyorum hızım azaldi. Ama ne mide bulanmasi ne kanama ne cinsel açıdan durgunluk ne şişlik vs birşey yasamadim.Bende ilk hamileliğimde 25 tim şimdi 31 olucam birde daha düşünürmüsün diyorlar ben 31 de böyleysem daha ileriyi düşünemiyorum..
37 yaşındayım, ilk hamileliğim :) zor geçmedi, ta ki şu son iki aya kadar. Biraz genetik biraz yapısal. Annem de kolay hamilelik ve doğum gecirmis. Yasin da ilgisi vardır belki ama ben genel olarak rahattım hamileliğimde. Şimdi şimdi geceleri huzursuz bacak sendromu oluyor arada, karnım ağırlık yapiyor uykum bozuluyor, bir de dışarda yavaş yürüyorum hızım azaldi. Ama ne mide bulanmasi ne kanama ne cinsel açıdan durgunluk ne şişlik vs birşey yasamadim.
Hah tamam çok teşekkür ederim:)ultrason ile bakıyor rahim uzunluğu azalmış oluyor ona göre vajinal muayene yapıyor veya senin şikayetine göre ilk önce vajinal muayene de yapabilir. Vajinal muayenede kaç cm açıklık var belli oluyor
Asla yaptırmam adam benden huylanacak
Benimki bunu görse git sezeryan ol der
Benimki bir kez göründü gitti dr foto alacak kadar bile beklemedi artist kızım. Bizde de hiç foto yok o yüzden. Hayalimde sadece o görüntü var. Sürekli rüyalarımda kucağımda zaten ama hep başka başka yüzlerleBenim ki hiç göstermedi, bir fotoğrafı bile yok
Ayyy minnakkkKızlar çok şükür her şey yolunda. 43/44 cm 2300 gr olmuş tipsizimtipini de ilk defa net gördük bi maşAllahınızı alırız teyzeleri
Nst ye hiç girmeyenlerdenim ben de. Gerek görmüyorum bi sıkıntı yok. Sen bilirsin dedi. Bi dahaki gelişte gircem inşAllah
Vajina bölgesi baskısı normal dedi. Ben bi gece baya hissetmiştim dedim. Takip edin geçen ağrılar yalancı sancıdır ve çok olur bu haftalarda Allah korusun bebeğin hareketleri azalır, su gelir kanama olursa hemen gelirsiniz dedi. Yürüyüşe devam 35.haftadan sonra da hindistan cevizi veya kantaron yağı ile vajina bölgesine perine masajı yapın dedi. Nasıl yapıldığına dair hiçbir fikrim yok netten yapacam dr tarif ederken korktum biraz ben masaj yaparsam bebek yanlış anlayıp gelmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?