2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kesinlikle yaşla ilgisi var hemde çok ilgisi var 27 yaş nireeeeee 38 nireee.. ilkinde teknik problemler olsada bi sıkıntım yoktu ağrı sızı..bunda heryerim dökülüyor ağrımayan yerim yok resmen
Bncede yasla ilgisi cok bırak hamileliği 20 yasındayken sabaha kdr gezerdim topuklu ayakkabılarla dans ederdim saatlerce ertesi gün yine gezerdim 31 oldum su an yapabilirmisşn deseler mümkün değil hamilelikte de aynı işte o zmn daha enerjik oluyor insan arada baya fark var

Ay senin bebisi bende merak ediyorum seninki de benim gibi ondeydi ve sekerin vardi diye hatirliyorum bende ayni durumdayim cunku ama bakalim pazartesi iyi haberlerle donelim insallah
Evet canim öndeydi en son ve sekerim vardi senindemi kontrol pazartesi hayirli haberler alalim insallah

Evet beynim uyuşuyor gibi hissediyorum gerçekten uykusuzluktan çöktüm bir de herkes sürekli son zamanların uyu demez mi çok biliyor etraftakiler.
Keske uyku kisinin elinde olsa sabaha kadar geziyorum enaz 10 kez uyaniyorum gün icinde sersem gibi oluyorum uyuyamiyorum istesemde yorulsamda yok olmuyor

İnşallah bir sonrakini çok çok rahat geçirirsiniz. İlk gebeliğimde de bir sürü problem yaşamıştım. Bunda da bu çıktı. İki gebeliğim de stresli geçti ne yazık ki. Ama oğlum çok uyumlu, akıllı bir çocuk. Bizi üzmez pek. Tek sorun 2 dk yalnız kalmaz hep onunla ilgilenecek biri. Onun haricinde çok stresli değil. İnşallah bu bebekleri de çok etkilemez diyorum bu stresli halimiz.

Benim ilk bebeğim de tansiyondan ötürü sezaryen olacaktı o yüzden çatı muayenesi bile olmadım. Bunun doğum şeklini hiç konuşmadık ama sezaryen isteyeceğim yine. İlk sezaryende çok zor toparlandım. Ama bizim sülalede normal doğum yapmayı başaran kişi yok gibi. Bütün doğumlar sıkıntılı. Bence yapı olarak uygun değiliz.

Bu virüs ortamında hastanedeki kullanılır mı ki ya
Neden kullanılmasın? Dezenfekte edilmiyor mu? Zaten bir sürü parçası tek kullanımlık. Zaten süt pompasını kullanmak tehlikeliyse, oradaki yataktan yemeğe hiçbir şeyi kullanmamak lazım.

Kesinlikle yaşla ilgisi var hemde çok ilgisi var 27 yaş nireeeeee 38 nireee.. ilkinde teknik problemler olsada bi sıkıntım yoktu ağrı sızı..bunda heryerim dökülüyor ağrımayan yerim yok resmen
Bende ilk hamileliğimde 25 tim şimdi 31 olucam birde daha düşünürmüsün diyorlar ben 31 de böyleysem daha ileriyi düşünemiyorum..

Ben fitili sokarken bile kendimden iğrendim bunu nasıl yapcaz kız
Oturmuş onu düşünüyorum kaç dkdır cidden nasıl yapcaz kız karnımdan elim şimdi bile yetişmiyo ki oraya. Bakayım kocayı bi şeyle kandırıp ona yaptırabilirsem iyi olacak Haftada 3 4 defa yapmak gerekiyomuş

Gogsumden surekli sut akiyo. Az da degil baya geliyo. Gunde 5 6 kere yasiyorum bunu. Normal mi bu kadr sut akmasi. Bir aydir var zaten ama bu ara cok fazla gelmeye basladi

Bi tane video buldum ayıplı bi masaj tabi de mankende göstermişler burda

Çok teşekkürler canım
R rnp06 ye katılıyorum. ben bunu yapamam zaten göbekten de ama eşimin yapması da zor ben çok kasarım kendimi yani çok zor nasıl olcak bilemedim şimdi.
Inşallah rahat geçer sonrakinde. Ben de onu düşünüyordum bebeğimi çok strese soktum ben inşallah onu hayatını etkilemez bu durum. Ama senin oğlun sakinmiş ne güzel olmuyor demek ki.

Bende ilk hamileliğimde 25 tim şimdi 31 olucam birde daha düşünürmüsün diyorlar ben 31 de böyleysem daha ileriyi düşünemiyorum..
37 yaşındayım, ilk hamileliğim :) zor geçmedi, ta ki şu son iki aya kadar. Biraz genetik biraz yapısal. Annem de kolay hamilelik ve doğum gecirmis. Yasin da ilgisi vardır belki ama ben genel olarak rahattım hamileliğimde. Şimdi şimdi geceleri huzursuz bacak sendromu oluyor arada, karnım ağırlık yapiyor uykum bozuluyor, bir de dışarda yavaş yürüyorum hızım azaldi. Ama ne mide bulanmasi ne kanama ne cinsel açıdan durgunluk ne şişlik vs birşey yasamadim.

ilk hamileliğin olduğu için taze vücut

R rnp06 ye katılıyorum. ben bunu yapamam zaten göbekten de ama eşimin yapması da zor ben çok kasarım kendimi yani çok zor nasıl olcak bilemedim şimdi.
Ben belki küçük bi balonla yaparım öyle bişey de okudum yapcam inşAllah çünkü ne kadar az kesi o kadar iyi

Benim ki hiç göstermedi, bir fotoğrafı bile yok
Benimki bir kez göründü gitti dr foto alacak kadar bile beklemedi artist kızım. Bizde de hiç foto yok o yüzden. Hayalimde sadece o görüntü var. Sürekli rüyalarımda kucağımda zaten ama hep başka başka yüzlerle

Ayyy minnakkk maşallah boyuna posuna tipine herbişeyine annesi sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…